Prenatális Jóga a második trimeszterben

Home » Review » Health » Prenatális Jóga a második trimeszterben

Prenatális Jóga a második trimeszterben
A második trimeszterben a dicsőség nap prenatális jóga. A reggeli rosszullét valószínűleg enyhült (vagy fog tenni, így hamarosan), és közben a hasa növekszik, ez még nem kezdődött akadályozzák a képességét, hogy szabadon mozoghat. Ez az idő, hogy egy ritmust rendszeresen részt prenatális jóga órákat.

Azon felül, hogy még több fizikailag kényelmesebb az elkövetkező hónapokban, prenatális jóga osztályok gyakran az egyetlen fórum, találkozó más terhes nők. A közösségi érzés, és támogatja ezt erősíti az egyik fő előnye prenatális jóga, amelyik legalább annyira fontos, mint a fizikai szempontból.

Az alábbiakban találsz tanácsot a kérdéseket, amelyek a legnagyobb valószínűséggel merülnek fel a nők, jóga során a második trimeszterben. Ha még csak most kezdi a jóga a terhesség alatt, olvassa el ezeket a prenatális jóga mit szabad és mit először néhány fontos információt.

új jógik

Ha még soha nem végzett jóga előtt, a második trimeszterben a tökéletes ideje elkezdeni. Győződjön meg róla, hogy talál egy születés előtti jóga egy tapasztalt tanár. Sok nő felfedezni jóga először a terhesség alatt, így nem kell aggódnia, hogy lesz az egyetlen új jógi az osztályban.

tapasztalt jógik

Lehet kezdő állapította meg, hogy a rendszeres jóga órák egy kicsit túl erős, és minden prenatális osztályok korábban úgy tűnt, túl szelíd érzik több a sebességet. Persze, nincs ok arra, hogy feladja a normál osztályokba, ha még mindig úgy érzi, erős, és képesek beépíteni a saját kiigazításokat jelent, hogy nem megfelelő, mivel a hasa növekszik. Egy csodálatos dolog lehet kapni részt prenatális jóga osztályok, azonban egy esélyt, hogy találkozzanak és eszmét más terhes nők. Ez bizonyítja, felbecsülhetetlen támogatást és információt.

Főoldal gyakorlók

Hasonlóképpen, ha egy mohó otthon gyakorló, akkor érdemes kipróbálni részt venni egy szülés előtti jóga egyszer vagy kétszer egy héten a bajtársiasság és a közösségi érzés ezen osztályok nevelt. Ha ezt gyakorlat otthon, biztos, hogy tartalmazza a szülés előtti nap salutations.

Reggeli rosszullét

Remélhetőleg minden reggel betegség akkor tapasztalt első trimeszterben vége, és nem érzi sokkal jobban fizikailag. Ha a hányinger elhúzódó, továbbra is nyugi a magad.

Going Public

A második trimeszterben, a legtöbb nő úgy érzi, kényelmes megosztás az a tény, hogy terhes. Ha még mindig próbálják tartani csendes, és nem kezdte megmutatni, mégis fontos, hogy elmondja minden jóga tanár van, hogy terhes, és milyen messzire van, így tudnak alkalmazkodni a fajta variációk és módosítások az általuk kínált .

Második harmad adaptációk

Sok prenatális kiigazítások vannak kialakítva, hogy befogadja a nagy hasa, és megakadályozzák tömörítés a méh. A méret a hasa nagymértékben változhat a második trimeszterben, de valószínűleg akkor kezdik, ami azt jelenti, a méh nem védi a medencét, így fogsz akar kezdeni alkalmazkodva a pózok megfelelően, esetleg elkerüli pózok hol fekszenek a gyomor-és mély csavarják.