Prenatális Jóga gyakorlat fájdalomcsillapításra, mobilitás növelése érdekében, és átalakítsa homloklemez

Home » Review » Health » Prenatális Jóga gyakorlat fájdalomcsillapításra, mobilitás növelése érdekében, és átalakítsa homloklemez

Prenatális Jóga gyakorlat fájdalomcsillapításra, mobilitás növelése érdekében, és átalakítsa homloklemez

Munkám során a terhesség, minden reggel hozott egy új kihívást jelent a testem. Felébredtem érzés szűk területeken, hogy én soha nem tudtam korlátozták. Éreztem a fájdalmat és merevséget, akár fekszik abban a helyzetben túl sokáig alvás közben. Éreztem instabilitás én ízületek; Ennek eredményeként a relaxin a hormon a terhesség alatt, hogy ellazítja a szalagok körül a medencét. Hozzáadása önálló myofascial kiadás

Mi a Self-Myofascial Release?

Self-myofascial kiadás (SMR) olyan gyakorlat, amely magában foglalja a kifejezetten erre a célra myofascial kiadás golyó a cél a trigger pontok a testen, elősegítve egyfajta mobilitást, release és szerkezetátalakítása fascia vagy kötőszövet.

(SMR), hogy a rendszeres jóga gyakorlat hozott nekem annyira a fájdalmat és a feszültséget a napi rendszerességgel, és a fokozott én mobilitást.

Fascia egy folyamatos kapcsolatot a szövet, hogy létezik a test tetőtől talpig. Ez köti össze, véd, kitölti a teret, kommunikál, és interrelates mindent a szervezetben. Fascia is van egy tendencia, hogy korlátozzák vagy seb feszes, és bizonyos esetekben akár fájdalmat okozhat a szervezetben. Ez számos káros hatásokat. A mobilitás fenntartásának kulcsa az optimális egészség a mi szövetekben. Függetlenül attól, hogy Ön terhes, SMR javítja mozgástartomány és a keringés, enyhíti a fájdalmat, és arra ösztönzi a pihenést.

Self-Myofascial Release Practice Terhesség

Az alábbi gyakorlata a nők bármely szakaszában a terhesség, akik nem kerültek törlésre a gyakorlat az orvos vagy orvos.

Szükséged lesz: egy takarót, egy blokk, egy himba és két labda, vagy myofascial kiadás golyó. A támogatás egy fal mindig is ösztönözte. Kérjük, vegye figyelembe, hogy felfüggeszti hidratált egész gyakorlatot.

Kezdje a támogató fülkéből egy himba vagy takaróval, így a térdek, hogy üljön alatt elülső csípő csont. Irányadó a figyelmet, hogy a levegőt, tartsa be a felemelkedését és bukását a hasa. Figyeljük meg minden érzés körül a hasa, talán még érzések ettől a baba. Vegyünk néhány percet, hogy beállítsa a. Hagyjuk a medence, hogy a nehéz és földelt a támogatás alatt van. Tompítsa vállát és nyakát.

Az egyik kéznek a szív és az egyik kezét a hasán. Kezdje légzés teljes belégzés és kilégzés teljes. Hozzáadása egy mélyebb tudatosság körül a hasa, kezdődik, hogy a köldök felé a gerinc egy kilégzés száma 3 vagy 4. Lehetőleg ne hozzanak létre feszültséget körül a felső hát, váll, vagy a nyak. Képzelje el, hogy adnak a babának egy ölelés mélyéből. Továbbra is 10-15 fordulót.

Áthelyezés négykézláb, egy takaró alatt a térde. Hozd a térd mögött kissé a csípő-hez több teret biztosít a hasát. Mozoghat három fordulóban Cat / tehén. Séta a karok előre hozzá mozgását keresztül a törzs és a csípő. Figyeljük meg, olyan területek, úgy érezheti, szűk vagy korlátozott.

Tól négykézláb, behajt a lábujjak a szőnyeg. Kezdenek járni a kéz felé a térd, a csípő hagyta üljön vissza a sarka. Módosítsa a intenzitását séta a kezét előre. Jöjjön egy olyan helyre, ahol a lélegzet áramlását ellenállás nélkül. Fenntartani a testtartás egy percre, hogy a talpi fascia a láb, hogy kiadja.

Átmenet a Istennő Pose (Utkata Konasana). Így a tudatosság a medencefenék, energikusan kezdjük ölelni a üljön csontok egymás felé, vagy Kegel. 5-10 mély lélegzetet.

Ragadd meg a labda kezdeni, hogy kiadja a lábát, az egyik lábát egy időben. Ne feledje, hogy bele mély lélegzetet, miközben gördülő. Vegyünk néhány perc alatt mindkét lábát, dolgozó sarok, ív, és a labda a láb egy gördülő vagy jobbra-balra mozgást.

Forgalomba mindkét golyó a falnak egy hüvelyk egymástól, kezd roll közötti tér vállát. A lábak, hogy támogassa Önt, roll fel és le, jobbra-balra körülbelül egy 4-5-es sugara. Roll ezen a területen 10-15 teljes lélegzetet.

Marad a falnak. Helyezzük mindkét golyó tetején a vállak (a csuklyásizom). Süllyedni a labdákat, és mozgassa a karját, és vissza, a fal felé. Szünet, bárhol is kínálnak egy kicsit érzés. 5-10 mélységben lélegzett. Vegye ki az egyik golyó egy időben, és lassan jönnek a faltól, és elindult vissza a mat.

Helyezzünk egy összehajtogatott takarót alatt a medence, hogy a lábak szélesre nagylátószögű Ülő Forward Bend (Upavistha Konasa). Továbbra is a kezében vagy mellkasi bölcsőgerendán, hagyta, hogy a hasa szabadon. Állítsa be a szándékát, hogy lélegezni tágassága ellenállás nélkül. Találj egy helyet, könnyű. Tartsuk ezt testtartás 3-4 percig.

Helyezzük a labdát a tetején egy blokk, hogy kiadja a borjú egy gördülő vagy ringató oldalról-oldalra mozgás. Legyen 10-20 teljes lélegzetet. Ugyanezen a lábát, a labda csak előtte ülőgumót (ül csont). Vegye ki a lábak széles, és tolja a lábát egyik oldalról a másikra, vagy rock a csípő előre és hátra. Mozgás a keze mögött a padlón, hogy kisebb intenzitással, vagy mozgassa a kezét maga elé a nagyobb intenzitással. Kívánt esetben, a labda egy másik hüvelyk vagy két rövid szénláncú, felé a térd. Legyen 10-20 légvétel egy rész. Figyeld az érzést a lábában és a különbség oldalon. Kapcsoló lábak.

Legyen ülő, hozzátéve, a takaró alatt a medence támogatást. Juss be egy törökülésben helyzetben választott (próbálja Easy Pose, vagy ha az eljárás lehetővé teszi, Tűz Log Pose). Legyen 10-15 teljes lélegzetet, kapcsoló oldalán. Állítsa be a szándék komoly leadó kilégzést.

Helyezzük az egyik golyó alatt a bal csípő. Helyezze a kezét a háta mögé, és állítsa be a lábát a padlón. A kezek és a lábak támogatás, kezdődik a masszázs a terület körül a gluteus maximus és keresztcsont. A mélyebb intenzitását, ha szükséges, át a boka fölött a térd. Vegyünk mély lélegzetet. Ismételjük meg a második oldalon. Hozzá egy takarót a labdát egy enyhébb módosítását.

Megtalálni a közepén a nagy farizom, a labda egy hüvelyk oldalirányban (kifelé). Mindkét térd behajlítva, és lábát a padlóra, kezd szélvédő törölje a lábát a labda alá. Meg kell érezni a körte alakú izom ajánlatkérő ellen a labdát. 5-10 mély lélegzetet, és talán húzódnak olyan helyeken, hogy úgy érzi, több ajánlatot. Ismételjük meg a másik oldalon.

Miközben a himba és a két blokk, meg egy blokk a közepes magasságú, a másik pedig az alacsony magasságban. Ülni a bal csípő egészen mellett a himba. Lassan engedje le a bal oldalon. Segítségével a kezek és a lábak, hogy támogassa Önt, óvatosan érkezik a hátadon. A keresztcsont jobbra kell ellen a himba. Támogatás alatt a comb párnák, blokkolja, vagy takarót. Maradni, amíg csak akarja. Ha bármely ponton szédülést, szikla fölött a bal oldalon. Vegyünk néhány felszabadító lélegzetet, és óvatosan levenni a test kényelmet és a pihenést. Gondoljunk vagy kimondani a következő mantrát: I engedje be tágassága a testemben. Nyugodt vagyok vagyok nyugodt a saját testem. Bízom a kapcsolatot, és saját isteni bölcsesség és az új élet . Namaste.