Preproste Asan ki vam bo pomagal znebiti glavobol

Home » Review » Health » Preproste Asan ki vam bo pomagal znebiti glavobol

Mnogi od nas se ne želi na naslov, da v omarici z nastopom glavobola. V takih primerih je najbolje, da se odpravite na vaši jogo, namesto.

Ko glavobol pristopi, tvoja energija odteka ven, toliko, da ne boste, da se osredotoči na nalogo pri roki. Vse, kar želite storiti, je znebiti. Nekateri glavoboli seboj pritiskom in pritiskom na oči, vratu, ramenih in hrbtu. To lahko vsi zelo naporno. Morda boste verjetno pop tabletke, ki ni zdrava, ali roll v posteljo za prezgodnje nap, ki bodo prekinili le svojo rutino.

Kaj povzroča glavobole?

Obstaja veliko razlogov, zakaj imajo glavobol. Glavni razlog pa je stres in napetost. Ko ste preobremenjeni z delom, ki jih ponavadi dobijo glavobol.

Intenzivna vadba, hormonsko neravnovesje, znižanje estrogena, odpor do določene hrane (čokolada, kava, sir, itd), migrene, dolga in kratkovidnosti – vse to so pogosti vzroki za te bolečine v glavi.

Kako Joga Pomoč Cure glavobol?

Ko je glavobol naprej, vse, kar želite storiti, je lajšanje to stres. Če ste končali z popping preveč tablet, prakticiranje joge je velika možnost. Nekaj ​​pomirja pletenine, skupaj z dihalnimi vajami, bo delo zelo dobro, da bi ublažila bolečino.

Joga je to prirojeno sposobnost za lajšanje napetosti takoj. Prav tako pomirja um in izboljšuje cirkulacijo krvi. To je resnično močan naravno zdravilo za glavobole.

Če so glavoboli nastala zaradi napetosti v ramenih, vratu in hrbtu, joga nežno razteza teh delov in odpira bloki, ki omogoča prost pretok krvi in ​​kisika v glavo.

Joga daje telesu priložnost, da upočasni in se sprostite, zato lažji od tesnobe in napetosti, ki je lahko glavni vzroki za glavobol. Ko bo vaše telo umiri, bo vaš glavobol počasi izginili.

Joga poskrbi, da je dovolj kroženje krvi in ​​kisika v možgane. Vpliv težnosti zagotavlja, da ste samo še navzdol ves čas, tako da kri je združevanje na noge. Z jogo, dovolite tok, da gredo v nasprotno smer, proti možganih, in da je zelo koristno za vaše telo enkrat v nekaj časa.

8 Učinkovite Asan V Joga Za glavobol

1. Padangusthasana

Padangusthasana je eden prvih in najbolj osnovne asane se boste naučili. To je, preprosto, stalni naprej bend, ki zahteva, da ujamejo svoj palec z rokami. Ko bend naprej, kri udari navzdol v glavo, spodbuja krvni obtok, kot tudi dovolj kisika. Vaš glavobol bo prišel skoraj v trenutku.

2. Ardha Pincha Mayurasana

Ardha Pincha Mayurasana ali Dolphin pozo, je precej podoben Adho mukha Svanasana (si lahko vadite tudi to asana, da se znebite vaše glavobol). Toda namesto da bi počival svojo telesno težo na dlaneh, da je to sloni na komolcih. Ta asana daje hrbtu in vratu dober odsek in tako omogoča pretok krvi v možganih. Razreševanje in sproščujoče raztezajo s to črpalko dodatnega kisika, je samo tisto, kar je potrebno za lajšanje glavobola.

3. Prasarita Padottanasana

Ta asana je tudi stalni naprej bend. Podobno kot Padangusthasana, ali Uttanasana (uporaben tudi za lajšanje glavobola), ta poza pomeni popolno gubo na trebuhu, ki omogoča, hrbet, vrat, ramena in glava koristi od brizganje krvi zaradi anti-gravitacije ovinku . To lajša glavobol skoraj v trenutku.

4. Supta Virasana

Ko je glavobol stres, morate poskrbite, da boste popustili in se raztezajo hrbet in ramena, da sprostite ujeto stres. Ta asana omogoča, da izpolnjujejo stres lajšanje odsek, medtem ko je skoraj v trenutku lajšanju glavobol. Pokončen Hero Pose zagotovo je junak dneva, ko imaš glavobol.

5. Viparita Karani

Ta asana videti zapleteno, vendar je v resnici, obnovitvenimi predstavljajo. To instills občutek umirjenosti skozi vaše telo in duha. Vse, kar potrebujete, je zid in odsek. In izklop gre za glavobol!

6. Paschimottanasana

Paschimottanasana je neverjetno sedi naprej bend. To je eden izmed najboljših asane za glavobol in tudi enostaven predstavljajo, ki ima številne prednosti. Ta asana pomirja možgane in blaži stres. Obe sta glavni sprožilci, ko gre za glavobole. Morate poskusiti naslednjič, ko jo imate, grozljiv glavobol.

7. Ananda Balasana

Če je ta bolečina v hrbtu izžareva vaše hrbtenice glavni vzrok za vaše glavobol, morate korak nazaj in se sprostite. Happy Baby pozo ali Anand Balasana je odlična asana, ki vam pomaga to.

8. Shavasana

Končno prihaja Shavasana. To je končni relaksant, ki vam daje zagon energije v nekaj minutah. Ali je stres, bolečine, ali kateri koli drug problem, Shavasana je odlična rešitev za vse. Torej, naslednjič, ko boste imeli glavobol in občutek popolnoma izpraznjena, sprejeti v ta asana.

Ste že kdaj pomislili, joga za glavobol? Joga je neverjetno praksa, še posebej, če imate glavobol. To zdravi problem od svojih korenin in poskrbi, da ne ponovitve. Tudi, če vadite jogo redno, nikoli ne bi dobili glavobol na vse! Preventiva je vedno boljša kot kurativa.