Real Truth About hikoilu ulos myrkkyjä Hot jooga

Home » Review » Fitness » Real Truth About hikoilu ulos myrkkyjä Hot jooga

 Real Truth About hikoilu ulos myrkkyjä Hot jooga
Olet ehkä kuullut, että voit “hiki ulos myrkkyjä” tekemällä Bikram jooga tai muiden tyylien hot jooga. Itse asiassa termi on tullut niin suosittuja, että monet ovat alkaneet syyttää käytännössä lääketieteellisen hyödyn, joita ei todellisuudessa ole olemassa.

Ymmärtäminen Hiki ja vieroitus

Kehosi on hienostunut pieni yksikkö oman systeeminsä päästä eroon mitä se ei voi käyttää tai se ei tarvitse. Puhumme nämä asiat myrkkyjä.

Oltuaan jaoteltu maksassa, myrkkyjä meidän verestä tai sapen suodattuvat munuaisten tai suolet ja erittyy kehosta virtsan tai ulosteet. Huolimatta siitä, mitä jotkut saattavat kertoa, hiki ei todellakaan ole osa yhtälöä.

Toiminto hikeä on viilentää kehoa alas, kun se on ylikuumentunut. Tämä voi tapahtua rasittavaa liikuntaa, kun hienosti pukeutunut tai erityisen kuumana kesäpäivänä. Lopulta syy hiki ei vaikuta sen sisältöön, ainakaan tavalla sitä hyödyllisenä.

Hiki on pääosin vettä ja pieniä määriä ureaa, maitohappoa, ja mineraaleja.

Lukuun ottamatta vettä, yksikään tuotetta hiki erittyy tarpeeksi suuri määriä muuttaa tai parantaa kehon aineenvaihduntaan toiminto. Jos mitään, liiallinen nestehävikin kautta hiki voi olla haitallista, ellei sitä helposti vaihtaa.

Jopa natriumia erittyy hikeä on niin nopeasti uudelleen imeytyvät epiteelin natriumkanavien ihon että se ei juurikaan muuttaa natriumin taso meidän verta.

Minimointi ympäristömyrkyt

Kehomme altistuvat kaikenlaisia ​​myrkkyjä päivittäin, kuten saastuminen ja torjunta ilmassa, säilöntäaineet elintarvikkeet syömme, ja pesuaineisiin ja kosmetiikan otimme ihomme. Ovatko nämä asiat huono ruumiin? Todennäköisesti.

Mutta ehdottaa, että hiki perustuva harjoitus voidaan lieventää näitä vaikutuksia ei ole perusteltu. Se ehdottaa, että voit ryhtyä toimiin jotain pitäisi voinut välttää ensimmäinen paikka. Eikä yrittää “hiki” kemikaaleja olet alttiina, minimoida altistuminen syömällä terveellistä ruokaa, käyttäen luonnon puhdistusaineita, ja lukea merkinnästä minkään tuotteen aiot sijoittaa tai elimistössä.

Edut hikoilu Hot jooga

Kun se tulee “hikoilu ulos myrkkyjä” kuumassa Joogatunnin, monet ihmiset tehdä niin olettama, jonka he voivat eroon viime yön martini tai levy chili juustoa ranskalaisia ​​tiesivät että heidän ei olisi syönyt. Totta puhuen, vaikka jooga ei auta hiki näitä asioita, käytännössä voi silti tarjota etuja.

Liikunta yksin auttaa polttamaan joitakin rasvan kaloreita olet kulutetaan. Kuitenkin se, että lämpötila on nostettu kuumassa Joogatunnin ei tarkoita, että voit polttaa enemmän rasvaa. Pikemminkin se on yksinkertainen teko käyttäessään-karkaamassa tuolin ja työskentely ulos- joka auttaa polttamaan rasvaa lämpötilasta riippumatta oman ympäristönsä.

Muita etuja hot jooga ovat:

  • Sinulla on tapana polttaa enemmän kaloreita lisäännyttyä sykkeen ja aineenvaihduntaa.
  • Verenkiertoa käsiä ja jalkoja kasvaa, tuottaa enemmän happipitoista verta lihaksiin.
  • Lihasjänteys ja joustavuus paranevat.
  • Stressi on helpottunut, ja sinut tuntemaan paremmin itsestäsi.