Real Truth About potenje toksinov v Hot joga

Home » Review » Fitness » Real Truth About potenje toksinov v Hot joga

 Real Truth About potenje toksinov v Hot joga
Morda ste že slišali, da lahko “znoj ven toksinov”, s tem Bikram joga ali drugih stilov vroče joge. V bistvu je izraz postal tako priljubljen, da so se mnogi začeli pripisovati prakso pri zdravstvenih storitev, ki ne sme dejansko biti tam.

Razumevanje Znoj in razstrupljanje

Vaše telo je prefinjeno malo enota s sistemom sama, da se se znebite stvari, ki je ne morejo uporabljati ali ne potrebujejo. Sklicujemo se na te stvari kot toksinov.

Po razčlenjena v jetrih, se toksini v krvi ali žolča filtrirali preko ledvic ali črevesja in izloči iz telesa v urinu ali blatu. Kljub temu, kar nekateri vam lahko povem, znoj res ni del enačbe.

Funkcija znoja je telo ohladi, ko je bil pregret. To se lahko zgodi v naporni aktivnosti, ko ste overdressed ali na posebno vroč poletni dan. Konec koncev, vzrok za znoj ne vpliva na njegovo vsebino, vsaj ne na način, ki veljajo za koristno.

Znoj je večinoma sestavljena iz vode in sledove sečnine, mlečne kisline, in mineralov.

Z izjemo vode, nobeden od izdelkov v vašem znojem se izločajo v dovolj velikih količinah, spremeniti ali izboljšati delovanje presnove telesa. Če nič drugega, lahko prekomerna izguba tekočine skozi znoj škodljiva, če se jo zlahka zamenja.

Tudi natrij izloča v potu je tako hitro ponovno absorbira skozi epitelnih natrijevih kanalov na koži, ki ga ima le malo spremenile ravni natrija v naši krvi.

Minimizacija Okoljski Strupi

Naša telesa so izpostavljeni vse vrste toksinov vsak dan, vključno z onesnaževanjem in pesticidov v zraku, konzervanse v hrani, ki jo jemo, ter detergentov in kozmetike smo ga dali na našo kožo. Ali so te stvari slabo za telo? Verjetno.

Ampak, da kažejo, da je na osnovi znoj vadba lahko blažitev teh učinkov ni utemeljen. To pomeni, da lahko ukrepajo zoper nekaj, kar bi morali izogniti na prvem mestu. Namesto, da poskuša “znoj ven” kemikalije ste izpostavljeni, zmanjšati svojo izpostavljenost z jedo zdravo hrano, z uporabo naravnih čistil in branje oznako katerega koli izdelka, ki ga nameravate postaviti na ali v telesu.

Prednosti potenje v Hot joga

Ko gre za “potenje toksinov” v vročem jogo razred, veliko ljudi bo to ob predpostavki, da bi se lahko znebite martini sinočnji ali tablici krompirček chili sira so vedeli, da jih ne bi smeli jedel. Resnici na ljubo, pa joga ne bo pomagalo znoj te stvari, praksa lahko še vedno ponujajo ugodnosti.

sam Telesna vadba bo pomagal gorijo nekaj maščobe od kalorij, ki jih že porabljene. Vendar pa je dejstvo, da se je temperatura dvignila na vročem jogo razred ne pomeni, da boste spali več maščobe. Namesto tega je preprosto dejanje uveljavljanja-dobili iz svojega stola in delovne neporavnane, ki pomaga pri izgorevanju maščob, ne glede na temperaturo okolice.

Druge prednosti tople joge vključujejo:

  • Ste nagnjeni, da gorijo več kalorij zaradi povečanega srčnega utripa in presnovo.
  • Pretok krvi v rokah in nogah, se poveča, dali več krvi s kisikom v mišice.
  • Mišični tonus in prožnost so izboljšali.
  • Stres je odleglo, in se počutite bolje o sebi.