Sådan starter yoga, når du er Bigger Bodied

Home » Review » Yoga Basic » Sådan starter yoga, når du er Bigger Bodied

 Sådan starter yoga, når du er Bigger Bodied
Start af en yoga praksis kan være skræmmende for nogen: er du klar til at nyde fordelene ved yoga, men hvordan kan du tage springet til rent faktisk at gøre det? Yoga Studios kan synes som private klubber, hvor du nødt til at vide det hemmelige håndtryk og adgangskode, før du kunne tilslutte sig. Tilføj til dette scenario det populære billede af yogi: ung, smidig, og snoet op som en kringle i stramtsiddende spandex. Hvad nu, hvis billedet bærer megen lighed med dig selv? Hvis du er større og rørige, at overvinde de psykiske og fysiske hindringer for at prøve yoga for første gang kan være endnu mere udfordrende.

Hvorfor gøre yoga?

Enhver fysisk aktivitet vil forbedre din mobilitet og generelle sundhed. Doing yoga nedsætter stress, forbedrer fleksibilitet, og øger muskeltonus og styrke. Mennesker med større legemer ofte har problemer med ledsmerter; yoga kan hjælpe ved at forbedre kroppens tilpasning for at reducere belastningen på leddene ved at lade rammen til at bære mere af kroppens vægt. Yoga udvikler også din saldo, som hjælper dig føler jordet og øger levetiden. Yoga hjælper til at bringe sind-krop-forbindelse i forgrunden, hvilket kan forbedre selvopfattelse og accept af din krop. Vigtigst er det, kan yoga hjælpe du føler dig bedre ved både at forbedre din kondition og opløftende dit humør.

Sådan starter

Den bedste måde at lære yoga er fra en kvalificeret lærer i en yoga klasse. Specialiserede klasser for større og rørige studerende bliver stadig mere populære, men ikke kan findes overalt. Som yoga etablering anerkender et behov, der er flere lærere bliver uddannet i tilpasninger til større elever. Hvis disse indstillinger er ikke tilgængelige for dig, vil du sandsynligvis have den mest positive oplevelse fra din første yoga klasser i et begynderniveau blid Hatha praksis. Kripalu, Viniyoga, og Integral er også gode valg, hvis de er tilgængelige, fordi lærerne er uddannet til at arbejde med forskellige evner og kropstyper. Stol yoga er også en mulighed for dem med begrænset mobilitet.

Abby Lentz, grundlæggeren af ​​Heavyweight Yoga i Austin, Texas, foreslår taler til læreren, før din første yoga klasse til at sikre, at du er komfortable og læreren vil være parat til at tilbyde ændringer og rekvisitter som nødvendigt. Hvis du ikke føler sig klar til en gruppe klasse, kan private yoga sessioner være vejen at gå. Dette kan være en god måde at lære grundlæggende positurer og få tillid til at bruge rekvisitter på en effektiv måde før han sluttede en gruppe praksis. At blive vidende om yoga er den bedste måde at sikre, at du vil føle sig godt tilpas.

De, der ikke har adgang til yoga klasser kan stadig komme i gang ved hjælp af dvd’er derhjemme. Lentz s Heavyweight Yoga DVD (se nedenfor) er et godt valg, da det fører dig gennem grundlæggende øvelser og tilbyder modifikationer for folk i forskellige størrelser og mobilitet.

Online-communities

Den Yoga og kropsbillede koalitionen  har været på forkant med at fremme inklusivitet og mangfoldighed i hvordan yoga er afbildet i medierne og praktiseres i den virkelige verden. En ny generation af unge yoginis, herunder Jessamyn Stanley og Dana Falsetti bruger Instagram til at fremme kroppens positivitet og vise deres tilhængere, hvad en avanceret praksis med en større krop ser ud. Hvis du lige er startet ud, huske på, at jo mere akrobatiske udgør de demonstrerer ikke normen for yogier af enhver størrelse.

Yoga og Vægttab

For at tabe sig, skal du begrænse dit kalorieindtag og samtidig engagere sig i regelmæssig motion, der rejser din puls. Hvis vægttab er dit primære mål, der er mere effektive metoder end yoga. Det er sagt, yoga er en vidunderlig måde at øge indre ro og selvværd, som du gå i gang med en rejse mod din bedste selv (på uanset størrelse du føler sundeste).

Lidt om Props

Redskaber vil være din bedste yoga ven. Ved hjælp af rekvisitter betyder ikke, du er ringere: det betyder, at du er smart. Hvis du prøver en form for yoga, der ikke er prop-venlige, finde en anden klasse. Det samme gælder for enhver lærer, der fraråder, at brugen af ​​rekvisitter.