Salaisuudet Deep Meditaatio – Kuinka meditoida syvästi

Home » Review » Meditation » Salaisuudet Deep Meditaatio – Kuinka meditoida syvästi

Salaisuudet Deep Meditaatio - Kuinka meditoida syvästi

Oletko korosti? On arkipäiväinen elämäntapa saada sinulle? Jos vastaus on kyllä, ja on ollut kyllä ​​jonkin aikaa, on todennäköistä, että olisit pyydetty meditoimaan. Mutta meditaatio kuulostaa monimutkainen ja tylsä, eikö? Miksi sitten niin monet ihmiset suosittelevat teet sen?

Siksi – meditaatio ei ole harjoitus, tehtävä, tai toimintaa, jossa sovelletaan mielesi. Se on lepotilassa. Niin syvä, että se voi olla syvempi kuin syvimpään uneen voi koskaan olla. Tässä tilassa, mielesi on tietysti edelleen ja rauhassa – vailla huolta ja levottomuutta, ja tämä on, kun meditaatio tapahtuu.

Kuulostaa helpolta, eikö? Oikeastaan ​​se ei ole. Syynä on se, että olemme niin sekaisin elämässä ja huolet, jotka olemme kouluttaneet mielemme ajattelemaan jatkuvasti. Me sotkeutua ketjuissa ajatuksia, ja se vaatii kärsivällisyyttä ja käytännössä rauhoittaa mielen ja antaa sitten tämän tilan meditaation.

Miksi emme voi siirtyä tilaan syvä meditaatio helposti?

Se vie vaivaa mennä syvälle valtion meditaation. Kun yrität sitä, on todennäköistä, tunnet että ei ole selvää, tai et liiku enempää. Tämä johtuu ei keskitytä ja intensiteettiä. Et ymmärrä pisteen syvän unen meditaatio, ja miten tehdä se oikein.

Mielemme on kaksi tehtävää. Ensimmäinen on ‘tietää’, ja toinen on ‘tekee.’ Meditaatio on kyse rauhoittava ‘tekemässä’, ja täyttämällä rauhallisuus säilyttäen ‘tietää.’

Useimmat ihmiset alkavat mietiskellen valmistamatta itse sitä. Et ehkä tiedä sitä, mutta valmistautuminen teko ei vain voit hiljentää mielesi helposti mutta tekee myös koko rutiinia miellyttävämpää.

Joten tässä on muutaman vinkin, joiden avulla voit rauhoittaa mieltäsi ja saada tilaan syvemmän meditaation.

Tekniikoita, joiden avulla saat tilaan Syvä meditaatio

Valmistautuminen 

Ikään meditoi ei tarpeeksi kovaa, valmistautuminen se saattaa tuntua valtava tehtävä. Mutta asiantuntijat sanovat, että kun valmistautuu kehon ja mielen ennen kuin kaivaa tarkoittaa täydellistä lepoa, olet varmasti on hyvä istunto. Nämä ovat siis muutama syvä meditaatio tekniikoita, joita voit tehdä, kun kiihdyttää.

1. Calm hengitystä ja kehon

Hengityksen, mieli ja keho ovat kaikki toisiinsa. Kun rentoutua kehon ja rauhoittaa hengitys, mieli automaattisesti rauhoittuu. Kun tämä tapahtuu, parasympaattisen hermoston aktivoituu, ja näin ollen vasteena stressille säädellään.

 Easy Way 

Istu meditatiivinen ryhti ja hengittää viisi kertaa. Sinun täytyy varmistaa hengität sisään nenän ja hengitä ulos suusta. Myös hengitykset on syvä ja pitkä. Kun hengittää, sinun täytyy tehdä itse tietoinen läsnä. Kun hengität ulos, rentoutua kaikki lihakset kehossasi, ja vain antaa mennä. Päästä irti huolet ja kipua. Kun teet tämän, kiinnittää erityistä huomiota kielen, leuan, kurkun, ja otsa.

Oikea tapa

Sinun täytyy harjoitella muutamia jooga asanat ja keventää kehon. Kestää 10 minuuttia, ja tehdä kunkin postitse täyteen ilmaisua.

Nämä ovat muutamia asanat, jotka auttavat rentouttaa mielen:

 1. setukaiskunnan Bandhasana
 2. Dhanurasana
 3. Balasana
 4. Adho Mukha Svanasana
 5. ardha Matsyendrasana
 6. Uttanasana
 7. Supta Matsyendrasana
 8. padmasana
 9. Shavasana

Kun olet harjoitellut näitä asanat, sinun täytyy tehdä joitakin hengitys harjoituksia.

Sinun täytyy varmistaa, että kesto hengitys on pidempi kuin hengitys. Joten, jos hengittää neljän sekunnin, hengitä ulos kahdeksan. Voit myös kokeilla näitä aika yhdistelmiä: 3-6, 5-10, 6-12, ja niin edelleen. Varmista, että olet hengittää varovasti. Tärkeintä on olla mukava, joten kuuntele kehoasi menet.

2. Varmista mielesi on onnellinen

Aivomme suurin esityslistalla on välttää kipua ja etsiä nautintoa. Joten, kun varaudu meditaatio, kokeile ja luo tyytyväisyyden tunteet, vakautta ja turvallisuutta. Sinun täytyy vakuuttaa aivoihin että kaikki on hyvin niin, että se ei ole levoton.

Onnellinen mieli on rauhallinen ja lajitellaan, joten tavoitteena on oltava, että mielesi onnelliseksi. Näin voit tehdä sen:

 1. Ajatella asioita olet kiitollinen.
 2. Jos sinulla on ollut hyvä meditatiivinen kokemus, ajatella, että.
 3. Vakuuta itsellesi, että kaikki on hyvin tällä hetkellä.
 4. Viihtyvät jatkuva parantuminen ja kasvava, joka on käynnissä.
 5. Jos uskot Jumalaan, voit rukoilla ennen mietiskellä.

Etsi rauhallinen paikka mietiskellä, pois puhelimesta, lemmikit, lapset jne Kun mietiskellä, se on aikaa. Anna kaikkien ympärillä tiedät.

3. Aseta viholliselle ja mielikuvat

Sinun täytyy keskittyä aikomuksesta ennen kaivaa meditaatioon. Se tekee ihmeitä sinulle. Sinun täytyy olla vahva aikomus kuitenkin viedä läpi sen kanssa. Oman vakuutuksen voi olla näillä radoilla – ”Seuraavien X minuuttia, aion keskittyä vain minun ajatukseni. Ei ole mitään muuta minun tehdä, ja mitään muuta minun miettiä tänä aikana. Mieli, älä häiritse minua. Aion alkaa keskittyä nyt.”

Määritys on avain meditaatio. Jos sinulla ei ole sitä, älä huoli. Harjoitus tekee sinut täydellinen.

Harjoitella

Nyt, että olet valmis aloittamaan meditatiivinen istunto, nämä ovat muutamia asioita, sinun täytyy pitää mielessä.

4. Hyväksy häiriötekijöistä

Kuin aloittelija, sinun on pakko saada hajamielinen kielteisiä ajatuksia, kun mietiskellä. Älä pakota itseäsi ajatella positiivisia. Hyväksyvät nuo ajatukset arvostelematta itseäsi. Kritiikki on haitallista, eikä noudattaa hyvässä hengessä käytäntöä.

Lempeä itseäsi. Se on sinulle, joka opetti itse saada hajamielinen, ja niin, sinun täytyy antaa mielesi aikaa kouluttaa kohdistettava. Ole ystävällinen ja kärsivällinen itsesi kanssa.

5. Ilahuta Pitoisuus

Jos käytät objektin, joka auttaa tarkentamaan, että tulee aika, jolloin mieli on hieman liian keskittynyt joka esinettä. Älä mieti sitä. Vain nauttia miten vakaa mieli saa sillä keskittyy joka esinettä.

Mielen ensisijainen tehtävä on etsiä onnea ja ajaa pois kipua ja kärsimystä. Kun opetat mielesi miten keskittyä, voit myös kouluttaa sitä löytää onnen painottaen.

Buddhalaisuus saarnaa, että onni ja ilo ovat kaksi viidestä tekijästä meditatiivinen imeytymistä. Kun opit nauttia meditaatio, mielesi on vähemmän levoton.

Joten kun pitoisuus on vielä kehittymässä, käytä polttovälin esinettä. Kun se tulee vakaa, älä häiritse sitä. Pysy missä olet.

Post Practice

Meditaatio ei pääty, kun se päättyy. Sinun täytyy varmistaa, että olet käytännössä seuraavat seikat, jotta tehtävää koko meditatiivinen sykli.

6. tulla ulos meditatiivinen tila varovasti

Kun olet kanssa meditaation, muista tulla ulos varovasti. Et voi olla kiire, kun olet mietiskellen. Anna mielesi levätä. Voit siirtää niskan ja sormien ensin, ja sitten varovasti avaa silmäsi. Lempeä siirtyminen auttaa siirtää ja kutoa että meditatiivinen tunne elämässänne.

7. Pen ajatuksista

Kun olet kanssa Käytännössä on aivan välttämätöntä tehdä merkintä miten rutiini oli. Tämä juoda tapana Ota tavaksi, ja voit myös ymmärtää, miten meditaatio ja mielen työtä.

Vastata näihin yksinkertaisiin kysymyksiin joka istunnon jälkeen auttaa paremmin.

 1. Kauanko istun?
 2. Mitä tunnen meditaation jälkeen?
 3. Miten mieleni reagoi kun olin valtion meditaation?

Vastaus kolmanteen kysymykseen voisi olla melko epämääräinen. Varmista siis muistiin asioita, kuten mitä ajatuksia tuli mieleen, tai miltä sinusta tuntui kun olit mietiskellen. Varmista myös, että olet muistiin, kuinka monta kertaa sait hajamielinen, ja kuinka kauan voisit keskittyä.

Nyt tiedät  miten syvässä meditaatiossa, mitä sinä odotat? Meditaatio on kaunista taidetta. Se vaatii harjoittelua ja sitkeyttä, mutta kun saat sen oikein, olet varmasti tehdä elämästäsi paljon paremmalta. Kokeile!