Satyananda Yoga – Mi az, ászanák és előnyei

Home » Review » Yoga Basic » Satyananda Yoga – Mi az, ászanák és előnyei

Satyananda Yoga - Mi az, ászanák és előnyei

Az évek során, a koncepció a modern jóga fejlődött. A történelem jóga nyúlik vissza az ősi időkben, amikor jóga ászanákat vontak be a napi rutin az emberek. Jóga lehet gyakorolni az egy és minden. A jóga különböző formáit, amelyek közül az egyik Satyananda jóga.

Satyananda jóga nemzetközileg is elismert, és fejlesztette ki a modern művészet jóga mester, Swami Satyanand Saraswati. Ez is egy ilyen formája a jóga, amely magában foglalja az összes jelentős ága a jóga, mint a bhakti jóga, Pranayam, hatha jóga, rádzsa jóga, stb A fő szempont a formája a jóga, hogy annak egyik fajtája.

A legtöbb ember lehet, hogy zavaros, hogy milyen típusú jóga alkalmas számukra. Satyananda jóga nidra, hogy típus, amely mindenki el tud végezni. Ez által gyakorolható és minden tekintet nélkül korra vagy egészségi állapota miatt. Gyakorló meditáció rendszeresen segít megszabadulni a különböző betegségek, sőt megvalósításának elősegítése érdekében a béke.

Satyananda jóga tökéletes keveréke az ősi és a modern formája a jóga. Meditáció, ászanák és légzőgyakorlatok mind benne vannak ebben a formában a jóga. Ha azt szeretnénk, hogy megtanulják a jóga Nidhra Swami Satyananda Saraswati tegye próbálja ezeket a lépéseket a kezdéshez:

1. Asana:

Ászana fontos szempont a jóga. Az egyik az, hogy meg tudjanak birkózni a jóga ászanákat sikeres gyakorlati Satyananda jóga. Előnyei ennek ászanák közé rugalmasság, az egészség és a mentális stabilitás. Bhujangasan , Dhanurasan , Padmasana , Paschimottanasana , Shalbasana , Majrasana , Swastikasana , Tadasana , Vajrasana különböző formái ászanák, amelyek szerepelnek a Satyananda jóga. Ászanák segít pihenni a testet, és ez több és energikus. Miután ezt ászanák, egy új energia áramlik az egész tested, amely ad egy jó érzés.

2. Pranayama:

A légzés ismét létfontosságú alkotóeleme Satyananda jóga. Az egyik az, hogy a teljes ellenőrzést az ő / ő légzése. Míg jóga, akkor képesnek kell lennie arra is értik igazán, amikor a belégzést és a kilégzést, ha. Ha tudja, hogy ezt a jogot, akkor biztosan meg tudod csinálni pránajáma megfelelően.

Míg pránajáma gyakorlásával az egyik kell egy alapos ismerete mudras. Az energia, ami létrejön, míg a gyakorló meditáció vagy a pránajáma át testünket keresztül mudras. Ezért az egyik kell, hogy van egy jó ismerete mudras.

  • Eközben mudras érintse a hegyét a keze mutatóujjával a hegyét a hüvelykujját. Tartsa a másik három ujj egyenes. Ez a tökéletes Mudra miközben gyakorló pránajáma vagy kántálás „OM”.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket gyakorolni pránájámák otthon:

– Tartsa mind az orrlyukak nyitottak, majd be és ki mind az orrjáratok. Ez a fajta pránajáma, gyors légzés mind az orr oldalán. Meg kell be és ki a legnagyobb sebességgel.

– Próbálja meg ezt a fent említett mudra, majd zárja be a jobb orrlyuk, és lélegezzük be a bal orrlyukon, majd azonnal zárja be a bal orrlyukon és kilégzés a jobb orrlyuk. Ezen a módon próbálja légzés megváltoztatásával az orrlyukak.

Pránajáma gyakorlásával napi segít elérni lelki békét. Azt is felfrissíti a testet és a lelket.

3. Meditáció:

A Satyananda jóga, vannak különböző meditációs technikák, amelyek lehet gyakorolni. Továbbá, mudra nagyon fontos a meditáció alatt. Mudra létrehoz egy pozitív energia, amely akkor kerül át a tested, ha teljes a meditáció.

Gyakorló meditáció mindennapi segít megszabadulni a stressztől; ez növeli a koncentráció szintje, és teszi meg jobban ismerje a szellem és lélek. Megtanít a tökéletes életmódba.
A Satyananda jóga biztosítja, hogy kapsz egy kitettség mindent – közvetlenül az ászanák a meditációnak. Végén a Satyananda jógával, győződjön meg róla, hogy mindig énekel „OM” 11-szer hangosan. A rezgés az általa létrehozott, ad egy pozitív energia a nap folyamán.