Secretele Deep Meditația – Cum să medităm profund

Home » Review » Meditation » Secretele Deep Meditația – Cum să medităm profund

Secretele Deep Meditația - Cum să medităm profund

Esti stresat? Este stilul de viață lumesc ajunge la tine? Dacă răspunsul este da, și a fost da, pentru un timp, este probabil ca v-ar fi fost rugat să mediteze. Dar meditația sunete complexe și plictisitoare, nu? Atunci de ce atât de mulți oameni recomandăm să o faci?

Acesta este motivul pentru care – meditația nu este un exercițiu, o sarcină sau o activitate în cazul în care aplicați mintea. Este o stare de repaus. Atât de adânc încât să poată fi mai adâncă decât cea mai adâncă somn poți avea vreodată. În această stare, mintea ta este, evident, încă și pace – fără griji și agitație, iar acest lucru este atunci când se întâmplă meditație.

Suna simplu, nu? De fapt, nu este. Motivul este că suntem atât de încurcat în viață și grijile noastre pe care le-am antrenat mintea să se gândească în mod constant. Ne-am încurcat în lanțuri de gânduri, și este nevoie de răbdare și de practică pentru a calma mintea și să intre acea stare de meditație.

De ce nu putem intra-o stare de meditație profundă cu ușurință?

Este nevoie de efort pentru a merge adânc în starea de meditație. Când o încercați, este probabil va simți că nu este clar, sau nu sunt în mișcare în continuare. Acest lucru este din cauza lipsei de concentrare și de intensitate. Nu înțeleg punctul de meditație somn profund, și cum se face corect.

Mințile noastre au două funcții. Prima dintre ele este „cunoașterea“, iar al doilea este „a face.“ Meditația este totul despre calmarea „a face“ și de finalizare liniștea menținând în același timp „Știutor.“

Cei mai mulți oameni începe să meditezi fără să se pregătesc pentru ea. S-ar putea să nu-l dai seama, dar pregătirea pentru actul nu numai vă permite să se liniștească mintea cu ușurință, dar, de asemenea, face ca întreaga rutina mai plăcută.

Deci, aici sunt câteva indicii care vă vor ajuta calma mintea ta și de a lua într-o stare de meditație profundă.

Tehnici pentru a te ajuta în stare de meditație profundă

preparare 

Ca în cazul în care mediteaza nu este destul de greu, pentru pregătirea ar putea părea ca o sarcină mamut. Dar experții spun că, atunci când vă pregătiți corpul și mintea înainte de a se îngropa în starea de repaus complet, sunteți sigur de a avea o sesiune de mare. Deci, acestea sunt câteva tehnici de meditație profundă pe care le puteți face ca tine să mizeze mai mult.

1. Calmeaza respirația și tot corpul

Suflarea, mintea și corpul sunt toate interconectate. Când vă relaxa corpul si calma respiratia, mintea calmeaza automat. Atunci când se întâmplă acest lucru, sistemul nervos parasimpatic este activat, și, prin urmare, răspunsul la stres este reglementat.

 Easy Way 

Stai într-o postură meditativă și respira de cinci ori. Trebuie să vă asigurați că respiri de pe nas și expirați din gură. De asemenea, respiratiile trebuie să fie adânc și lung. Când respira în, trebuie să te facă conștient de prezent. Când expirați, relaxați-vă toți mușchii în corpul dumneavoastră, și doar da drumul. Să mergem de griji și durerea. Pe măsură ce face acest lucru, să acorde o atenție deosebită dvs. limbii, maxilarului, gât și frunte.

Calea cea buna

Trebuie să practice câteva asane yoga și ușura corpului. Ia 10 de minute, și de a face fiecare post la valoarea sa totală.

Acestea sunt câteva asane, care va ajuta la relaxarea mintea:

 1. Setu Bandhasana
 2. Dhanurasana
 3. Balasana
 4. Adho Mukha Svanasana
 5. Ardha Matsyendrasana
 6. Uttanasana
 7. Supta Matsyendrasana
 8. Padmasana
 9. shavasana

După ce ați practicat aceste asane, trebuie să faci niște exerciții de respirație.

Trebuie să vă asigurați că durata de expirație este mai mare decât în ​​respirație. Deci, dacă respiri în timp de patru secunde, expirati timp de opt. Puteți încerca, de asemenea, aceste combinații de timp: 3-6, 5-10, 6-12, și așa mai departe. Asigurați-vă că respiri ușor. Cheia este de a fi confortabil, asa ca asculta-ti corpul ca te duci mai departe.

2. Asigurați-vă că mintea ta este fericit

Cea mai mare ordinea de zi a creierului nostru este de a evita durerea și să caute plăcere. Deci, cum te pregatesti pentru meditație, încercați și să genereze sentimente de mulțumire, stabilitate și securitate. Trebuie să liniștească creierul ca totul este bine, astfel încât nu este agitat.

O minte fericită este liniștită și sortate, astfel încât scopul dumneavoastră trebuie să fie de a face mintea fericit. Acesta este modul în care puteți face acest lucru:

 1. Gândiți-vă la lucrurile pe care le sunt recunoscători pentru.
 2. Dacă ați avut o experiență bună meditativă, cred că de asta.
 3. Assure-vă că totul este bine în acest moment.
 4. Simțiți-vă bine despre vindecarea constantă și în creștere, care se întâmplă.
 5. Dacă crezi în Dumnezeu, poți spune o rugăciune înainte de a medita.

Uita-te pentru un loc liniștit pentru a medita, departe de telefon, animale de companie, copii, etc. Când meditezi, este timpul tau. Lăsați toată lumea din jurul știi asta.

3. Setați Intențiile dvs. și Afirmații

Trebuie să se concentreze pe intenția dumneavoastră înainte de a se îngropa în meditație. Se va face minuni pentru tine. Trebuie să aveți o intenție puternică, deși, pentru a duce la îndeplinire cu ea. afirmatia ta poate fi pe aceste linii – „Pentru următoarele X minute, mă voi concentra doar pe meditația mea. Nu este nimic altceva pentru mine să fac, și nimic altceva pentru mine să se gândească în acest timp. Mintea, te rog nu mă deranjează. Voi începe concentrându-se acum „.

Determinarea este cheia pentru meditație. Dacă nu o aveți, nu vă faceți griji. Practica te face perfect.

Practică

Acum, că sunteți gata pentru a începe sesiunea de meditatie, acestea sunt câteva lucruri pe care trebuie să vă păstrați în minte.

4. Acceptați distragerile

Ca un începător, sunteți obligat să te distras de gânduri negative, atunci când meditați. Nu te împinge să se gândească pozitiv. Acceptați aceste gânduri fără a critica tine. Critica este dăunătoare, și nu în conformitate cu spiritul bun al practicii.

Fii blând cu tine. Acesta vă este cine a învățat-te pentru a obține distras, și așa mai departe, trebuie să vă dea mintea ceva timp pentru a instrui să se concentreze. Fii bun si rabdator cu tine.

5. Bucura-te Concentrarea

Dacă utilizați un obiect pentru a vă ajuta să se concentreze, va veni un timp când mintea ta este un pic prea concentrat pe acel obiect. Nu vă faceți griji. Doar bucura cât de stabil mintea devine ca se concentrează pe acel obiect.

Funcția principală a minții este de a căuta fericirea și alunga durerea și suferința. Când vă învață mintea cum să se concentreze, de asemenea, vă că trenul pentru a găsi fericirea cu accent.

Budismul predică faptul că fericirea și bucuria sunt doi dintre cei cinci factori de absorbție meditativă. Când înveți să se bucure de meditație, mintea este mai puțin agitat.

Deci, atunci când concentrația este încă în curs de dezvoltare, utilizați un obiect focal. Odată ce devine stabil, nu-l deranjeze. Stai unde ești.

Post Practica

Meditația nu se încheie atunci când se termină. Trebuie să vă asigurați-vă că practica următoarele puncte pentru a finaliza ciclul meditativă plin.

6. Iesi din stare meditativa ușor

Când ați terminat cu meditația, asigurați-vă că ieși din ea cu blândețe. Nu poți fi într-o grabă, atunci când meditați. Lăsați odihna mintea. Puteți muta gât și degetele mai întâi, și apoi ușor deschide ochii. Tranziția blândă vă ajută să ducă mai departe și țes în acel sentiment meditativă în viețile voastre.

7. Pen jos gandurile tale

După ce ați terminat cu practica, este destul de important pentru a face o notă de modul în care a fost rutina. Acest lucru va îmbibă obiceiul în rutina dumneavoastră, și veți înțelege, de asemenea, modul în care meditația și munca ta minte.

Răspundeți la aceste întrebări simple după fiecare sesiune pentru a vă ajuta să o mai bună.

 1. Cât timp am stau?
 2. Ce mă simt după meditație?
 3. Cum a reacționat mintea mea în timp ce am fost în starea de meditație?

Răspunsul la a treia întrebare ar putea fi destul de vag. Deci, asigurați-vă că notați lucruri cum ar fi ceea ce a venit gânduri în minte, sau cum te-ai simțit în timp ce meditau. De asemenea, asigurați-vă că notați câte ori ai fost distras, și cât timp ai putea concentra.

Acum , că știi  cum să faci meditația profundă, ce mai aștepți? Meditația este o artă frumoasă. Este nevoie de practică și perseverență, dar când ai înțeles bine, sunteți sigur de a face viata mult mai bine. Incearca-l!