Secrets of Deep Meditasjon – Hvordan meditere Dypt

Home » Review » Meditation » Secrets of Deep Meditasjon – Hvordan meditere Dypt

Secrets of Deep Meditasjon - Hvordan meditere Dypt

Er du stresset? Er verdslig livsstil komme til deg? Hvis svaret er ja, og har vært ja for en stund, er det sannsynlig at du ville ha blitt bedt om å meditere. Men meditasjon høres komplisert og kjedelig, ikke sant? Så hvorfor så mange mennesker anbefaler at du gjør det?

Dette er grunnen – meditasjon er ikke en øvelse, en oppgave eller en aktivitet hvor du bruker ditt sinn. Det er en tilstand av hvile. Så dypt at det kan være dypere enn den dypeste søvnen du noensinne kan ha. I denne tilstanden er hjernen din åpenbart fortsatt og i fred – fri fra bekymring og uro, og dette er når meditasjon skjer.

Høres enkelt, ikke sant? Egentlig er det ikke. Årsaken er at vi er så forvirret opp i livet og våre bekymringer som vi har trent våre sinn til å tenke hele tiden. Vi vikler seg i kjeder av tanker, og det tar tålmodighet og praksis for å roe sinnet og angi dette tilstand av meditasjon.

Hvorfor kan vi ikke gå inn i en tilstand av dyp meditasjon enkelt?

Det krever innsats å gå dypt inn i staten av meditasjon. Når du prøver det, er det sannsynlig at du vil føle at det ikke er klart, eller du ikke flytte videre. Dette er på grunn av mangel på fokus og intensitet. Du forstår ikke poenget med dyp søvn meditasjon, og hvordan du gjør det riktig.

Våre sinn har to funksjoner. Den første er ‘vite’, og den andre er “å gjøre. Meditasjon handler om beroligende ‘å gjøre’, og fullfører ro og samtidig opprettholde den ‘vite’.

De fleste begynner å meditere uten å forberede seg for det. Du kan ikke innse det, men forberedelsene til handling ikke bare lar deg stille hjernen din med letthet, men også gjør hele rutinen mer behagelig.

Så her er noen tips som vil hjelpe deg roe ned sinnet og komme inn i en tilstand av dypere meditasjon.

Teknikker for å hjelpe deg å få til en tilstand av dyp meditasjon

Forberedelse 

Som om meditere er ikke hardt nok, kan forberede seg for det virke som en mammut oppgave. Men eksperter sier at når du forberede kropp og sinn før du fordype deg i tilstand av fullstendig hvile, er du sikker på å ha en god økt. Så disse er noen dype meditasjonsteknikker som du kan gjøre som du gir opp.

1. Calm pusten og kroppen

Pusten, sinn og kropp er alle sammen. Når du slappe kroppen og roe pusten din, beroliger ditt sinn automatisk ned. Når dette skjer, blir det parasympatiske nervesystemet aktivert, og derfor har den reaksjon på stress regulert.

 The Easy Way 

Sitt i en meditativ holdning og puste fem ganger. Du må sørge for at du puster inn fra nesen og puste ut fra munnen. Dessuten må de åndedrag være dyp og lang. Når du puster inn, må du gjøre deg klar for den foreliggende. Når du puster ut, slappe av alle musklene i kroppen din, og bare la gå. Slipp dine bekymringer og smerte. Mens du gjør dette, betaler spesiell oppmerksomhet til tungen, kjeven, hals og panne.

Den riktige måten

Du må øve et par yoga asanas og lette opp kroppen din. Ta 10 minutter, og gjør hvert innlegg til sitt fulle uttrykk.

Dette er noen asanas som vil hjelpe slappe av tankene dine:

 1. SETU Bandhasana
 2. Dhanurasana
 3. Balasana
 4. Adho Mukha Svanasana
 5. Ardha Matsyendrasana
 6. Uttanasana
 7. Supta Matsyendrasana
 8. Padmasana
 9. shavasana

Når du har praktisert disse asanas, må du gjøre noen pusteøvelser.

Du må sørge for at varigheten av puste ut er lengre enn å puste i. Så hvis du puster inn i fire sekunder, pust ut for åtte. Du kan også prøve disse tids kombinasjoner: 3-6, 5-10, 6-12, og så videre. Pass på at du puster forsiktig. Nøkkelen er å være komfortabel, så lytt til kroppen din som du går på.

2. Sørg for at Mind Er Happy

Hjernen vår største agenda er å unngå smerte og ser for nytelse. Så, som du forberede deg for meditasjon, prøv og generere følelser av tilfredshet, stabilitet og sikkerhet. Du må forsikre hjernen din at alt er vel slik at det er ikke urolig.

En lykkelig sinn er rolig og sortert, så målet må være å gjøre ditt sinn lykkelig. Dette er hvordan du kan gjøre det:

 1. Tenk på ting du er takknemlig for.
 2. Hvis du har hatt en god meditativ opplevelse, tenk på det.
 3. Forsikre deg om at alt er bra i øyeblikket.
 4. Føler seg godt om konstant healing og voksende som skjer.
 5. Hvis du tror på Gud, kan du be en bønn før du mediterer.

Ser etter et rolig sted å meditere, vekk fra telefonen, kjæledyr, barn, etc. Når du mediterer, er det din tid. La alle rundt deg at.

3. Still dine intensjoner og bekreftelser

Du må fokusere på din intensjon før du fordype deg i meditasjon. Det vil gjøre underverker for deg. Du må ha en sterk intensjon, men å gjennomføre det. Din bekreftelse kan være på disse linjene – “For de neste X minutter, vil jeg bare fokusere på min meditasjon. Det er ingenting annet for meg å gjøre, og ingenting annet for meg å tenke på i denne perioden. Mind, vennligst ikke forstyrr meg. Jeg vil begynne å konsentrere seg nå.”

Fastsettelse er nøkkelen til meditasjon. Hvis du ikke har det, ikke bekymre deg. Øvelse gjør deg perfekt.

Øve på

Nå som du er klar til å begynne meditative økten, disse er et par ting du må huske på.

4. akseptere Distractions

Som en nybegynner, er du nødt til å bli distrahert av negative tanker når du mediterer. Ikke press deg selv til å tenke positivt. Godta disse tankene uten å kritisere deg selv. Kritikk er skadelig, og ikke i tråd med god ånd av praksisen.

Vær forsiktig på deg selv. Det er du som lærer deg selv å bli distrahert, og så må du gi hjernen din litt tid til å trene for å være fokusert. Vær snill og tålmodig med deg selv.

5. Gled dere Konsentrasjon

Hvis du bruker et objekt for å hjelpe deg å fokusere, vil det komme en tid når hjernen din er litt for fokusert på at objektet. Ikke noe å bekymre seg for. Bare nyte hvor stabil sinnet blir som det konsentrerer seg om dette objektet.

Sinnet primære funksjon er å søke lykke og kjøre bort smerte og lidelse. Når du lærer hjernen din hvordan å konsentrere seg, du også trene den til å finne lykke med fokus.

Buddhismen forkynner at lykke og glede er to av de fem faktorene for meditative absorpsjon. Når du lærer å nyte meditasjon, er sinnet ditt mindre urolig.

Så når konsentrasjonen er fortsatt utvikling, bruke et samlingsobjekt. Når den blir stabil, ikke forstyrre den. Bare bli der du er.

Post The Practice

Meditasjon slutter ikke når det ender. Du må sørge for at du øver følgende punkter for å fullføre hele meditative syklus.

6. Kom ut av meditativ tilstand forsiktig

Når du er ferdig med meditasjon, sørg for at du kommer ut av det forsiktig. Du kan ikke være i et rush når du mediterer. La tankene hvile. Du kan flytte halsen og fingrene først, og deretter forsiktig åpne øynene. Den milde overgangen hjelper deg å få frem og veve i den meditative følelsen i ditt liv.

7. Pen ned dine tanker

Når du er ferdig med praksisen, er det ganske viktig å notere hvordan rutinen var. Dette vil absorbere en vane i din rutine, og du vil også forstå hvordan meditasjon og ditt sinn arbeid.

Svar på disse enkle spørsmålene etter hver økt for å hjelpe deg bedre.

 1. Hvor lang tid tok jeg sitte?
 2. Hva føler jeg etter meditasjon?
 3. Hvordan fikk mitt sinn reagerer mens jeg var i delstaten meditasjon?

Svaret på det tredje spørsmålet kan være ganske vage. Så sørg for at du noterer ned ting som hvilke tanker kom til hjernen din, eller hvordan du følte mens du var meditere. Sørg også for at du noterer ned hvor mange ganger du ble distrahert, og hvor lenge du kan fokusere.

Nå som du vet  hvordan du gjør dyp meditasjon, hva venter du på? Meditasjon er en vakker kunst. Det tar praksis og utholdenhet, men når du får det riktig, er du sikker på å gjøre livet ditt mye bedre. Prøv det!