Shakti Jooga – mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Home » Review » Fitness » Shakti Jooga – mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Shakti Jooga - mikä se on ja mitkä ovat sen hyödyt?

Tuntuuko stressaantunut aikoina? Haluatko löytää perimmäinen tyyneyttä yhdessä fyysinen kunto? Tässä on älykäs ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Opi ainutlaatuinen ja luokkansa paras jooga tyylejä YogaOrama ja valitse täydellinen kuntoasi sinulle.

Jos haluta selvittää paras jooga tyyli, joka auttaa sinua saamaan mielenrauhaa sekä auttaa sinua pysymään kunnossa ja terveenä, sitten Shakti jooga voi olla lopullinen valinta. Kutsutaan myös Jooga Shakti, tämä on aivan oikein kutsua kuin naisellinen tapa joogan, koska se keskittyy enemmän liike alemman vatsa ja lantio.

Sana ‘Shakti’ on johdettu sanskritin termi, joka tarkoittaa ‘luovaa energiaa’. Shakti jooga on jaettu Virta Vinyasa jooga ja Shakti Vinyasa jooga. On olemassa erilaisia ​​Asanat jossa ihmiset voivat harjoitella kotona yhdessä pranayama ja meditaatio.

Shakti jooga on yksi tällainen joogalaji jotka voidaan helposti harjoiteltu kotona. Kaikki se kestää on vähän aikaa ja vaivaa harjoitella tämän ainutlaatuisen tyyppinen jooga. On tiettyjä Asanat / aiheuttaa, joiden katsotaan olevan osa tätä Shiva Shakti jooga. Jotkut näistä Asanat sisällytetään Aurinkotervehdys.

Sun Salutations tai Aurinkotervehdys sisältyy Shakti jooga aiheuttaa. Tämä asana painottuu sujuvan liikkumisen ja siirtymisistä erilaisten asennoissa. Aurinkotervehdys nähdään myös hengellisestä näkökulmasta. Se kuvaa palvonta Herra Surya mukaan Hindi perinne.

Shakti Yoga aiheuttaa

On 12 askeleen / aiheuttaa toisiinsa kytkeytyviä jotka yhdessä muodostavat aurinko tervehdyksiä. Oppia Aurinko tervehdyksiä yksinkertaisella tavalla seuraa askel askeleelta ohjeet alla ja aloittaa: –

Aiheuttaa 1:  Seiso suorassa. Tuo kädet yhteen rukouksen asentoon / Anjali mudra. Hengittää.

Pose 2:  Hengitä ja nosta kädet ylöspäin, pitää kämmenet yhteen. Taivuta ylävartaloa taaksepäin.

Pose 3 : Exhale, kumartua eteenpäin koskettaa jalat sormin. (Bend vyötäröstä)

Pose 4:  Hengitä ja astu oikea jalka takaisin; Arch selkää ja nosta leuka.

Pose 5:  Nyt hengittää ja askel taaksepäin vasemman jalan. Molemmat jalat pitäisi olla lankku asennossa. Venyttää. Täällä painosi on täysin tasapainossa kädet ja jalat.

Pose 6:   Laske polvet, rinnassa ja otsa ja kosketa maata.

Pose 7:  Hengitä, venyttää eteenpäin ja taivuttaa taaksepäin. Pidä kädet suorina. Tämä asento tunnetaan myös Sarpasana, Bhujangasana tai käärme asentoon.

Pose 8:  Exhale, curl varpaita, ja nosta lantiota.

Pose 9:  Hengitä ja astu oikea jalka eteenpäin yläosassa jalka venytetty lattialla. Jälleen nosta leuka ja katsoa suoraan.

Pose 10:  Bend alaspäin koskettaa jalat sormin.

Pose 11:  Hengitä, venyttää kädet taaksepäin pään yli.

Pose 12:  Exhale ja varovasti palata ensimmäiseen asentoon.

Tämä on erittäin hyvä harjoitus aloittaa päivä aamulla. Se pitää sinut terveenä, istuvuus ja nuortua koko päivän. Lisäksi se antaa sinulle hengellistä etuja.

Yhdessä Aurinkotervehdys, hengitys harjoituksia tai Pranayama kuuluu myös Shakti jooga. Oppia perusasiat Pranayamaharjoituksia seuraavien ohjeiden alla ja aloittaa: –

1. Shvasana Marga Shuddi:

Harjoitellessaan tällainen pranayaman, on ensin hengittää kokonaan. Sulje vasempaan sieraimeen ja vapauttaa hengityksen hitaasti oikea. Täytyy tehdä useassa aivohalvauksia. Voit aloittaa tämän 5 lyöntiä alussa ja ottaa ne jopa 54. Toista sama oikealla puolella.

2. Anulom Vilom:

Tämä tunnetaan myös vaihtoehtoisen nenän hengitys. Sulje oikea sierain ja hengittää vasemmalla sieraimeen. Sitten heti Sulje vasen sierain ja hengittää oikealla sieraimeen. Tällä tavoin yrittää hengittää hitaasti ja syvään muuttamalla sieraimiin.

3. kapalbhati:

Istu Sukhasana, Padmasana tai Vajrasana pose (kumpi sopii sinulle). Hengitä kokonaan ja syvästi. Nyt vapauttaa hengityksen useassa lyönnit sekä sieraimiin samanaikaisesti. Yksi voi mennä jopa 108 lyöntiä, kun teemme kapalbhati. Muista ei käytännössä niin monta iskua, jos olet aloittelija. Aloita 5 lyöntiä.

Varoitus : kapalbhati voi olla haitallista, jos ei harjoiteta oikein.

Shakti jooga on täydellinen valinta, jos haluat kokeilla erityyppistä jooga. Käytännössä se säännöllisesti ja saada sen vakuutti hyötyjä. Älä jaa palautteita. Hyvää Harjoitellaan!