Shakti Yoga – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Home » Review » Fitness » Shakti Yoga – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Shakti Yoga - Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Te simți stresat uneori? Doriți să descoperiți liniște final, împreună cu aptitudini fizice? Iată o soluție inteligentă pentru toate nevoile dumneavoastra. Aflați unic și cel mai bun din clasa stiluri de yoga cu YogaOrama si alege un regim de fitness perfect pentru tine.

Dacă ați aștepta cu nerăbdare pentru a afla cel mai bun stil de yoga, care vă va ajuta să câștige pacea mentale, precum și a vă ajuta să rămână în formă și sănătoși, apoi Shakti yoga ar putea fi alegerea finală pentru tine. De asemenea, numit Yoga Shakti, acest lucru a fost pe bună dreptate numit ca o modalitate de a practica yoga feminina, deoarece se concentreaza mai mult pe mișcare a abdomenului inferior și șolduri.

Cuvântul „Shakti“ a fost derivat din termenul sanscrit care inseamna „energia creatoare“. Shakti yoga este împărțit în putere Vinyasa yoga și Shakti Vinyasa yoga. Există diverse asane care oamenii pot practica la domiciliu, împreună cu pranayama și meditație.

Shakti yoga este o astfel de formă de yoga, care pot fi ușor practicate la domiciliu. Tot ce trebuie este puțin timp și efort pentru a practica acest tip unic de yoga. Există anumite asana / ipostaze care sunt considerate a fi o parte a acestui yoga Shiva Shakti. Unele dintre aceste asane sunt încorporate în Surya Namaskara.

Sun sau Surya Namaskara Salutări este inclus în Shakti yoga. Acest asana pune accentul pe mișcarea lină și tranziții între diferite ipostaze. Surya Namaskara este, de asemenea, văzut din punct de vedere spiritual. Ea descrie adorarea Domnului Surya conform tradiției hindi.

Shakti yoga

Există 12 pași / ridică strâns legate între ele, care formează împreună Sun Salutări. Pentru a afla Sun în mod simplu Salutări urmați pas cu pas instrucțiunile de mai jos și de a începe: –

Pose 1:  Stai drept. Adu – ți mâinile împreună într – o poziție de rugăciune / Anjali Mudra. Expirați.

Pose 2:  Inspirați și ridicați mâna în direcția în sus, păstrând palmele împreună. Aplecați partea superioara a corpului înapoi.

Pose 3 : Expirați, îndoiți înainte de a atinge picioarele cu degetele. (Bend de la talie)

Pose 4:  Inspirați și pas piciorul drept din spate; arcui spatele și ridicați bărbia.

Pose 5:  Acum expirați și pas înapoi piciorul stâng. Ambele picioare ar trebui să fie într – o poziție scândură. Întindeți – le. Aici, greutatea corpului este complet echilibrat pe mâini și picioare.

Pose 6:   Coborâți genunchi, piept și frunte și atinge solul.

Pose 7:  Inspira, întinde înainte și îndoiți înapoi. Păstrați – arme. Această poziție este , de asemenea , cunoscut sub numele de Sarpasana, Bhujangasana sau poziția șarpe.

Pose 8:  Expirați, curbați degetele de la picioare, și ridicați șoldurile.

Pose 9:  Inspirați și pas piciorul drept înainte cu partea de sus a piciorului întins pe podea. Ridica niciodată bărbia și să privească direct.

Pose 10: în  jos Bend pentru a atinge picioarele cu degetele.

Pose 11:  Inspira, întinde brațele înapoi de deasupra capului.

Pose 12:  Expirați și ușor vin înapoi la prima poziție.

Acesta este un exercițiu foarte bun pentru a începe ziua în dimineața. Acesta vă menține sănătos, în formă și întinerit pe tot parcursul zilei. În plus, vă oferă beneficii spirituale.

Împreună cu Surya Namaskara, exerciții de respirație sau Pranayama este de asemenea inclus în Shakti yoga. Pentru a afla elementele de bază ale pranayama, urmați instrucțiunile enumerate mai jos și începe: –

1. Shvasana Marga Shuddi:

În timp ce practica acest tip de pranayama, trebuie să respire mai întâi în totalitate. Apoi închide nara stânga și eliberați respirația încet cu cea din dreapta. Unul are de a face acest lucru în mai multe accidente vasculare cerebrale. Puteți începe acest lucru cu 5 lovituri la început și să le ia până la 54. Se repetă același proces de pe partea dreaptă, de asemenea.

2. Anulom Vilom:

Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de respirație nazală alternativă. Închideți nara dreaptă și inhaleze cu nara stanga. Apoi, închide imediat nara stângă și expirați cu nara dreaptă. În acest fel, încercați respira încet și profund prin schimbarea nari.

3. Kapalbhati:

Stai în Sukhasana, Padmasana sau Vajrasana Pose (oricare dintre acestea vi se potrivește). Inspirați complet și profund. Acum eliberați respirația în mai multe lovituri de la ambele nări în același timp. Se poate merge până la 108 accidente vasculare cerebrale în timp ce faci Kapalbhati. Amintiți-vă nu practică atât de multe accidente vasculare cerebrale, dacă sunteți un începător. Începeți cu 5 accidente vasculare cerebrale.

Atenție : Kapalbhati poate fi dăunătoare dacă nu sunt practicate în mod corespunzător.

Shakti yoga este alegerea perfectă dacă doriți să încercați un alt tip de yoga. Practica în mod regulat și de a obține beneficiile sale asigurate. Nu împărtășesc reacțiile tale. Practicarea fericit!