Shanti Joga – kako to storiti in kakšne so njegove prednosti?

Home » Review » Yoga Basic » Shanti Joga – kako to storiti in kakšne so njegove prednosti?

Shanti Joga - kako to storiti in kakšne so njegove prednosti?

Biti pri miru, je najboljša možna stvar. “Shanti, kot veste, je sanskrtska beseda, ki prihaja iz” Shantham, kar pomeni mir in prakticiranja Shanti joge vam daje točno to.

To ni preprosta metoda, moti vas. Usposabljanje vključuje postane telesno, duševno in duhovno nedotaknjena. Trud je popolnoma vredno, čeprav. Ob svojo energijo v sinhronizacijo je super, in to je izkušnja, ki je ni mogoče opisati z besedami.

Radoveden poskusiti, kajne? Imamo vse, kar morate vedeti o tem, tukaj. Beri naprej.

Kaj je Shanti joga?

Shanti Joga je slog, ki ga Shanti GOWAN, znanem joga guruja s sedežem v Avstraliji razvil. Rojen in vzgojen v Indiji, ona je dobro podkovanega s konceptom joge in ajurvede in tweaked razviti Shanti joge.

Shanti Joga zdravi telesne bolečine in zmanjšuje čustvene težave. To je celovit zdravilo in prinaša popolno dobro počutje. Za povrh vsega Shanti Joga je nežen, enostavno in preprosto.

Ta slog deluje na vaše telo, um in duha. Fizični vidiki metode vključujejo nežne in sproščujoče vaje, ki krepijo svoje sklepe, mišice in kosti.

Po določitvi fizične vidike, da deluje na vaše čustveno dobro počutje s pomočjo meditacije in jogijskih dihanje. Uskladitev fizično in duševno je tisto, kar naredi Shanti Joga ločene.

Shanti joga je kombinacija dihanje, joga predstavlja, in meditacijo. Pomaga pri zdravljenju s koncentracijo, zavesti in zavedanja telesa.

Vse to, skupaj z Ayurveda, naredi Shanti Joga popoln in najboljši. Oglejmo si na svojem procesu.

Shanti joge

Shanti joga praksa vključuje tri korake, ki so zunanji joga, notranji jogo in integralno jogo.

zunanja Joga

Zunanja joga je fizični vidik Shanti joge. Sestoji iz niza joga predstavlja, ki krepijo telo in odpirajo svoje jedro. Bodo vaše telo prilagodljiv in svoje ude okreten.

Namen tega je, da bo vaše zunanje telo zdravo in s tem varujejo in podpirajo svoje notranje tkiva.

Naj spoznajo nekatere Shanti joga predstavlja spodaj.

1. Bhujangasana (nizko Cobra pozo)

Bhujangasana ali Low Cobra Pose je rahlo odstopanje od Cobra Pose. Tukaj se ne raztezajo toliko, kot ti v Cobra Pose. Poza spominja na dvignjeno glavo kača. Bhujangasana je spodbuden backbend, in ga morate imeti, dokler se počutite udobno.

2. Bitilasana (krava pozo)

Bitilasana ali krava Pose spominja naravnanosti kravo, in se zato imenuje tako. Sanskrtska beseda “Bitila” pomeni kravo. Bitilasana je Klecanje asana in najbolje deluje, ko se izvaja zjutraj. Držite pozo za tako dolgo, kot se počutite udobno v njej.

3. Padmasana (Lotus pozo)

Padmasana ali Lotus Pose je odlična sedečem položaju, da je tudi tradicionalna praksa sedel v antični Indiji. Ta poza se predpostavlja, da meditirati. To je bolj izrazit verzijo preprost čepenje. Sedi v njem tako dolgo, kot lahko.

4. Vrikshasana (drevo pozo)

 Vrikshasana ali Tree Pose je stal asana, ki je idealen za pridobivanje ravnotežja. To se izvaja z odprtimi očmi, za razliko od mnogih drugih asan. Asana je podobno držo drevesa. Držite pozo, dokler ga lahko uravnotežiti na eni nogi udobno.

5. Adho mukha Svanasana (navzdol obrnjen dog)

Adho mukha Svanasana ali navzdol obrnjen pes Pose je obrnjen poza, ki izgleda kot pes upogibanje naprej. Vadi Asana na tešče zgodaj zjutraj za najboljše rezultate. Držite pozo, dokler ni vlečenje, odsek, ali katere koli druge bolečine.

notranja Joga

Notranja Joga je zdravilna in krepitev svoje notranje organe, ki jih sproščajo, širjenje in regulacijo pretoka Prana po vsem telesu. In to je naredil s prakso Pranayama, ki je jogijski dihanje.

Tukaj ste v nadzor nad vdiha in izdiha zraka in tudi popolnoma zaveda procesa.

integral Yoga

Cilj Integralna joga uskladiti in uravnotežiti psiho in najti povezavo med umom in telesom. Ko je ta dosežena, se seznanite s svojo dušo in svoje mesto v večjem univerzalni duh.

Koristi Shanti joge 

 • Shanti Joga zmanjšuje blokad v pretoku Prana in pomaga pri njenem širjenju vsakemu centra, vsakega živca konec, in vsakim vlaknom svojega bitja.
 • To krepi odpornost.
 • To izboljša spanec in vam omogoča boljši spanec.
 • Zagotavlja duševno mirnost.
 • Shanti Joga pripomočki okrevanje po operaciji ali kemoterapijo.
 • To lajša mišično-skeletna bolečina.
 • Shanti Joga izboljšuje fleksibilnost telesa in zmanjša togost.
 • Zdravi psihosomatske motnje.
 • Ponuja učinkovito rešitev za izgubo telesne teže in debelosti.
 • Shanti Joga lahko ozdravi in ​​preprečevanje fibromialgije.
 • Zmanjšuje visok krvni tlak.
 • Pomaga pri težavah s sklepi, artritis in rehabilitacijo.
 • Shanti joga ponovno energizira telo in se bori proti utrujenosti.
 • To stimulira pretok energije v telesu in izboljšuje duševno jasnost.

Odgovori strokovnjaka za bralce vprašanja

Lahko vadim Shanti joge pri okrevanju po poškodbi ali operaciji?

Da, vendar le po posvetu z zdravnikom in učitelja joge.

Je Shanti Joga veren?

Ne, Shanti Joga ima duhovne elemente, ki vam lahko bolje pomagajo sami.

Kombinacija duševno, telesno in duhovno počutje je najboljši način, da živijo, in ko je preizkušena metoda, enostavno na voljo, da vam lahko pomagajo to doseči, bi morali dobiti, da se naučijo in ga takoj vaditi. Naredite Shanti Joga del vašega življenja, in vam ne bo žal. Nadaljuj.