Slik starter Yoga når du er Bigger Bodied

Home » Review » Yoga Basic » Slik starter Yoga når du er Bigger Bodied

 Slik starter Yoga når du er Bigger Bodied
Starte en yoga praksis kan være skremmende for noen: du er klar til å nyte fordelene av yoga, men hvordan kan du gjøre spranget til å faktisk gjøre det? Yoga studioer kan virke som private klubber der du må vite hemmeligheten håndtrykk og passord før du få lov til å delta. Legg til dette scenariet den populære bildet av yogi: ung, smidig, og vridd opp som en pretzel i åletrange spandex. Hva om det bildet bærer liten likhet med deg selv? Hvis du er større funksjonsfriske, overvinne den mentale og fysiske hindringer for å prøve yoga for første gang kan bli enda mer utfordrende.

Hvorfor Yoga?

Enhver fysisk aktivitet vil forbedre mobilitet og generell helse. Yoga reduserer stress, forbedrer fleksibiliteten, og øker muskeltone og styrke. Personer med større organer har ofte problemer med leddsmerter; yoga kan hjelpe til ved å forbedre kroppens innretting for å redusere belastningen på leddene ved at rammen for å bære flere av kroppens vekt. Yoga utvikler også din balanse, noe som bidrar til at du føler deg jordet og øker levetiden. Yoga bidrar til å bringe sinn-kropp-tilkobling i forgrunnen, som kan forbedre selvbilde og aksept av kroppen din. Viktigst, kan yoga hjelpe deg å føle deg bedre både forbedre din fysiske form og heve humøret.

Slik starter

Den beste måten å lære yoga er fra en kvalifisert lærer i en yoga klasse. Spesialiserte klasser for større friske studenter blir stadig mer populært, men kan ikke finnes overalt. Som yoga etablering erkjenner et behov, er flere lærere får opplæring i tilrettelegging for større studenter. Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige for deg, vil du sannsynligvis ha den mest positive opplevelsen fra første yogatimer i et nybegynnernivå milde Hatha praksis. Kripalu, Viniyoga, og Integral er også gode valg, hvis tilgjengelig fordi lærerne er opplært til å arbeide med ulike evner og kroppstyper. Chair yoga er også en mulighet for de med begrenset mobilitet.

Abby Lentz, grunnleggeren av Klassisk Yoga i Austin, Texas, foreslår snakke med læreren før din første yoga klasse for å sikre at du er komfortabel og læreren vil være forberedt på å tilby modifikasjoner og rekvisitter som nødvendig. Hvis du ikke føler deg klar for en gruppe klasse, kan private yoga økter være veien å gå. Dette kan være en fin måte å lære grunnleggende positurer og få tillit til å bruke rekvisitter på en effektiv måte før han begynte i en gruppepraksis. Å bli kunnskapsrik om yoga er den beste måten å sikre at du vil føle deg vel.

De som ikke har tilgang til yoga klasser kan fortsatt komme i gang ved hjelp av DVD-er hjemme. Lentz er Heavyweight Yoga DVD (se nedenfor) er et godt valg, ettersom det fører deg gjennom grunnleggende øvelser og tilbyr modifikasjoner for mennesker i forskjellige størrelser og mobilitet.

nett~~POS=TRUNC

The Yoga og kroppsbilde Coalition  har vært i forkant med å fremme inkludering og mangfold i hvordan yoga er avbildet i media og praktisert i den virkelige verden. En ny generasjon av unge yoginis, inkludert Jessamyn Stanley og Dana Falsetti bruker Instagram for å fremme kroppens positivitet og vise sine etterfølgere hva en avansert praksis med en større kropp ser ut. Hvis du bare starte opp, må du huske på at jo mer akrobatiske utgjør de demonstrerer er ikke normen for yogier i alle størrelser.

Yoga og Vekttap

For å gå ned i vekt, må du begrense kaloriinntaket samtidig engasjerende i regelmessig trening som øker pulsen. Hvis vekttap er det primære målet, er det mer effektive metoder enn yoga. Som blir sagt, er yoga en flott måte å øke indre ro og selvtillit som du legger ut på en reise mot ditt beste selv (uansett hvilken størrelse du føler sunneste).

Et ord om Props

Props kommer til å være din beste yoga venn. Ved hjelp av rekvisitter betyr ikke at du er dårlig: det betyr at du er smart. Hvis du prøver en type yoga som ikke prop-vennlig, finne en annen klasse. Det samme gjelder for enhver lærer som fraråder at bruk av rekvisitter.