Smerter i Asana: Slik Unngå Yoga relaterte skader

Home » Review » Fitness » Smerter i Asana: Slik Unngå Yoga relaterte skader

Smerter i Asana: Slik Unngå Yoga relaterte skader

Skader er uforutsigbare – de kan skje mens du spiller en sport, eller selv når du går nedover gaten. Mens yoga er en lav-effekt trening med utallige fordeler, kan skader oppstå hvis du ikke tar vare og praktisere det på riktig måte. De fleste av disse skadene er ikke alvorlige. Men du kan også ende opp med noe så viktig som et brudd, forvridning, nerveskader, og i sjeldne tilfeller, selv et slag. Men dette er den sjeldneste av sjeldne tilfeller.

Mens yoga er en trygg praksis, noen ganger, på grunn av år med kontinuerlig overstrekking og avvik, kan du ende opp med skader. Akkurat som du må trå forsiktig når du tar opp noen trening, må du ta den trygge tilnærming med yoga også. Du trenger å lære å gjøre positurer riktig, bo i harmoni med kroppen din, og unngå å overdrive asanas. Disse instruksjonene vil lære deg hvordan du kan beskytte den skjøre ledd og har en sikker trening. Husk å holde dem i tankene.

En omfattende guide til å holde Yoga relaterte skader Away

1. Beskytt håndleddene

Håndleddene har ansvar for å utnytte. Når du plasserer kroppsvekt på håndleddene mens praktisere arm balanserer, er det fullt mulig at du ender opp med en skade. Det første du må huske når håndleddene bærer kroppsvekten er å fordele vekten jevnt mellom begge håndleddene. Spre håndleddene bredt, og trykk gjennom fingrene. Du må også sørge for at resten av armen din er riktig plassert. Albuene skal stables over håndleddene dersom det er en arm balanse.

2. Brace albuene

Når du bøye albuene ut til sidene i positurer der du presse kroppen ved hjelp av albuene, kan du ende opp med å skade dem. Det kan være lett å senke albuene og presse ut mens du gjør positur. Dette ikke bare understreker ut leddet i spørsmålet, men også legger press på de delikate håndleddene. For å unngå dette, må du huske å holde albuene gjemt, og plassere dem sammen ribbeina når du må bøye dem. Du må sørge for at skrukker på albuer alltid ser fremover. Dette kan være vanskelig som det er behov for enorme triceps styrke. Så plasserer knærne på gulvet for å dele vekten til du utvikle styrke i asanas som kan endres.

3. ivareta Skuld

Mens du prøver å beskytte dine skuldre, må du være forsiktig med skuldertrekk. Heve skuldrene mot ørene stopper bruken av støtte muskler i armer, skuldre og nakke. Løypa kan også føre til sammentrykking av skuldrene. Det er ikke rart at du ofte høre lærerne beskjed om å flytte skuldrene bort fra ørene. Dette kan skade rotator cuff og belte når du anstrengt eller strekke for mye.

Du bør aldri trekke for hardt på skuldrene. Holde dem tilbake og ned, og bort fra ørene til alle tider.

4. skjerme Ribs

Selv om yoga vendinger er detoxing og stress lindrende, hvis du overdriver eller overbelastning mens praktisere dem, kan du ende opp med blåmerker interkostalrom musklene som ligger mellom ribbeina. For å unngå dette, må du alltid forlenge ryggraden oppover før du vrir. Tenk deg en streng fingre med din krone, trekke deg opp mot taket. Mens stretching, bare vri til du føler at strekningen, men ikke gå forbi det, spesielt hvis du ikke er fleksibel nok.

5. forsvare korsryggen

Dette er en ganske vanlig foreteelse, og skjer som regel når du runder gjennom ryggraden, spesielt i termin folder. Når du runder ryggen i disse asanas, bøyer ryggraden i motsatt retning. Dette fører til smerte umiddelbart, og hvis ikke behandles, kan det også føre til platen problemer. Husk å holde ryggen rak og hjertet løftet mens praktisere yoga.

6. berolige Spine

En av de viktigste målene med yoga er å jobbe på kjernen. Kjernen er ryggraden, og i yoga, de sier at du bare er så ung som ryggraden. Ryggraden helse kan forbedres hvis du praktiserer yoga på riktig måte. Når det kommer til ryggraden skader, igjen, er avrundingen den skyldige. Selv stramme hamstrings kan føre til ryggraden problemer. Før du praktisere noen asana, tenk forlenge ryggraden. Strekk opp og bort fra hoftene. Dette vil unngå avrunding. For ytterligere å forbedre holdning, kan du bøye knærne i positurer som nedadgående Dog og termin folder. Når du er praktisere sittende folder, bruke et teppe til å støtte korsryggen og ta av press fra ryggraden.

7. opprettholde hasesener

Hvis du har blitt ledet en stillesittende livsstil, er det sannsynlig at du har uber-tight hamstrings. Når hamstrings er stramt, er det veldig lett å sprenger dem. Lunges og den nedadgående Dog underverker i å fjerne stress i hamstrings og løsne dem opp. Men, når det er sagt, du trenger å jobbe disse utgjør i ditt eget tempo, eller du kan ende opp med en skade. Sakte lette inn i positur. Men i tilfelle du har en skade, slutte å praktisere positurer som involverer hamstrings før de leges.

8. Preserve hoftene

Nesten hver økt med yoga innebærer utvidelse av hofter, på grunn av positurer som Warrior serien, deler, wide-legged frem folder, og Cobbler Pose. Du kan ende opp med å skade på innsiden av lårene og lysken hvis du sprenger. Mens praktisere disse asanas, kan det være lurt å holde tærne peker fremover. Dette vil hjelpe med riktig justering og forebygge skader.

9. Støtte knærne

Takket være disse cross-legged positurer, kan en skade i kneet plager det beste av yogier. Fleksibiliteten i bena begynner på hoftene. Hvis hoftene er ikke fleksibel nok, vil knærne være de første til å føle spenningen og, til slutt, smerten. For å unngå dette, unngå å sitte i cross-legged posisjon i lang tid. Du kan også plassere en rullet teppe under knærne for å hindre den belastningen. Når knærne er bøyd i en stående positur, sørg for at det er en vertikal linje som går fra knærne til hælen. Dette er et tegn på at knærne bærer kroppsvekten på riktig måte.

10. Guard The Neck

Mens praktisere nakke og skulder stands, kan halsen ende opp med å bli den verste påvirket dersom disse asanas ikke er gjort godt. Når du er kontinuerlig feiljustert og legge utilbørlig press på halsen, kan det komprimere halsen. I ekstreme tilfeller kan det også føre til tap av nakke fleksjon. Hvis du har en lang historie av en nakke eller skulder problem, kan det være best å unngå fulle inversjoner helt. Hvis du ikke vanligvis bruker rekvisitter, sørge for at skulderbladene er trukket tilbake og ned. Dette vil indikere at kroppen din er trygt støttet. Husk også aldri å rykke hodet når du antar positur. Det vil destabilisere kroppen og forårsake et fall.

11. Flere Pekere å holde praktisere sikker

Mens riktig justering er nøkkelen til en trygg yoga praksis, er at ikke alle. Disse ekstra retningslinjene, hvis de følges, vil legge til sikkerheten for treningen.

1. Vær tålmodig – Det kan være veldig fristende å forhaste seg avanserte positurer, men husk at du må bygge blokker én etter én. For å få de utfordrende positurer riktig, må du ha et sterkt fundament. Hvis du ikke gjør det, vil du ende opp med en skade.

2. Ta med A Warm-Up – Du må forberede kroppen din for utfordrende positurer, og å gjøre det, er en varm-up et must. Start med grunnleggende strekninger, og deretter gå videre til vanskeligere seg.

3. måle din Capability – Hvis du er ny til yoga, bli en nybegynner klasse. Delta i en avansert klasse vil enten hemme din ånd eller skade deg. Du vil flytte inn i de avanserte positurer uten å være sterk eller fleksibel nok, og ender opp med en skade.

4. kommunisere med instruktør – Du må ha en gjennomsiktig forhold med læreren din. Hvis du har problemer og ikke fortelle læreren din om det, kan du gjøre en positur du ikke skal, og ende opp med å skade deg selv. Hvis instruktøren er klar over tilstanden din, han / hun kan anbefale modifikasjoner.

5. Slipp With Care – Det er like viktig å konsentrere seg om utgivelsen av asana, spesielt hvis du har vært å holde posere for lang tid. Ta deg tid til å komme ut av kompliserte positurer.

6. Bruk Props – Det er ingen skam i å bruke rekvisitter. Det er viktigere at du er komfortabel i en viss positur. Bruk blokker og tepper å støtte deg gjennom din praksis. Dette vil også sikre bedre framdrift i praksis.

7. Ikke låse ledd – Hvis du låser leddene, over tid, vil hyperextension slites ut leddene, og dermed forårsaker skade.

8. Stopp hvis du er i tvil – Det er alltid bedre å være safe than sorry. Hvis du føler at du har dratt eller anstrengt en muskel under trening, er det greit å gå av matten tidlig. Stopp praksis umiddelbart.

9. Avslutt med shavasana – Ikke undervurder shavasana. Det kan være et hvile positur som du tror du kan hoppe over etter en treningsøkt, men du må bo og avslutte din klasse med det. Det bremser ned nervesystemet og fungerer som en perfekt avslutning på praksisen. Praktiserer asana i to minutter vil gjøre, men ikke hoppe over det.

10. Lytt til kroppen din – Når kroppen sier stopp, må du stoppe. Du kan være entusiastisk, men være følsomme for kroppen din. Å lytte til det vil hjelpe deg å bygge en god relasjon med det. Du vil være trygg.

Yoga er en flott praksis som kan gjøre en hel masse bra for deg mentalt, fysisk og åndelig. Vær trygg, og gjør det riktig!