Stiluri de yoga pentru Blând se întinde și Liniste

Home » Review » Yoga Basic » Stiluri de yoga pentru Blând se întinde și Liniste

 Stiluri de yoga pentru Blând se întinde și Liniste
yoga blândă se face pentru bucuria de întindere și liniște sufletească, nu caloriile arse. stiluri de yoga Gentle nu poate fi în știri, dar ei încă mai au un rol important de jucat pe spectrul de yoga. Cele mai multe dintre lumina reflectoarelor yoga merge la noile tendințe hibride și extreme în continuă escaladarea de temperatură și atletism. În timp ce poate fi pentru încercarea de lucruri noi, uneori, vrei doar o întindere de modă veche, poate chiar cu un pic de incantație.

Cum Gentle Yoga este diferit

Definiția din dictionar blând este de-a lungul liniilor de moderate sau ușoare. Gentle a fost adoptat în lexiconul de yoga pentru a descrie un stil de practică, care se concentreaza pe stretching si de respiratie, nu fapte de putere sau de o flexibilitate extremă. Cu toate acestea, nu trebuie să vă așteptați să-și petreacă întreaga clasă într-o poziție culcat pe spate înfășurat într-o pătură (încercați yoga restaurative în cazul în care sună atrăgător). Puteți face posturi permanente, curbe înainte, și backbends cu impact redus, în plus față de întinderi așezat.

Hatha Yoga Comparativ cu Gentle

Deși multe cursuri de yoga Hatha sunt blând, cuvintele nu sunt sinonime. Hatha Yoga este un termen mult mai general, care poate însemna într-adevăr orice tip de yoga fizică, deși este adesea folosit pentru a indica o clasă care nu este orientat pe fluxul. O clasă blând ar putea include unele flux vinyasa, dar punctul nu este de a crește ritmul cardiac sau să încercați să obțineți piciorul în spatele capului. Este într-adevăr să tune în corpul tău și respirația. Asteptati posturi sprijinite prop cu accent pe întindere.

Stiluri de yoga Gentle

Început clase de nivel în următoarele stiluri de yoga sunt locuri bune pentru a începe explorarea de yoga blând. Cu toate acestea, clase variază, în ciuda modul în care acestea sunt etichetate. Vorbeste cu directorul profesor sau de studio în prealabil pentru a afla dacă consideră că clasa de a fi blând.

  • yoga Integral: Integral este o practică blând hatha yoga adus la vest de Sri Swami Satchidananda. Ea urmărește să integreze mintea, corpul și spiritul. Clasele includ adesea exerciții de respirație, scandând, kriyas și meditație.
  • Kripalu yoga: Aceasta este o practică blândă hatha yoga, cu o abordare care subliniază meditație compasiune, vindecare fizică, și de transformare spirituală. Elevii observă gândurile lor fără a judeca și să vină să accepte și să iubească ei înșiși așa cum sunt. Clasele începe de obicei cu exerciții de pranayama și întinderi blânde, urmate de practica asana și terminând cu relaxarea finală.
  • Sivananda Yoga: Această metodă din linia lui Swami Sivananda a fost adus la vest de Swami Vishnudevananda. Ea se bazează pe cinci principii pentru o sănătate optimă și de creștere spirituală, inclusiv exercitarea corespunzătoare prin 12 ipostaze, respirație, relaxare, dietă vegetariană, și gândirea pozitivă cu meditația. Ipostazele includ inversiuni, backbends, curbe înainte, entorse, solduri si se intinde hamstring.

Este Yoga blândă pentru tine?

cursuri de yoga Gentle vor fi acceptarea de începători și cei care sunt cu handicap fizic. Acestea pot include meditație. Ele sunt destinate a fi calmant și de a reduce stresul. Dacă ați fost intimidat de mai multe stiluri atletice de yoga sau sunt în căutarea pentru un mod de relaxare, poate doriți să exploreze yoga blând.