Suosituin Jooga myyttejä Busted

Home » Review » Health » Suosituin Jooga myyttejä Busted

Suosituin Jooga Myytit murrettu

Kyllä!  Luit oikein. Toisin kuin yleisesti luullaan, että jokainen tietää Jooga ja ovat osaksi sitä jossain vaiheessa elämäänsä, on olemassa joitakin ihmisiä, jotka pysyä erossa siitä. Kiitos myytit he uskovat tästä taidemuotona. Lue tämä kirjoittaa ylös ottamaan tarkemmin myyttejä ja faktoja Jooga.

Jooga on muotisana keskuudessa kunto kummajaisia ​​tänään. On kuitenkin vielä enemmistö, joka epäröi ottaa käyttöön tämän muinaisen muodon kunto hoito, koska joitakin laajaa huhuja liittyvät jooga mytologiaa. Jooga, todellisuudessa voit ottaa tarkemmin oma itsensä. Kuitenkin ihmiset ovat alkaneet seuraavat sitä enemmän fyysisiä etuja viime aikoina.

10 Suosittu Jooga myyttejä Busted:

#Myth 1: Fyysinen joustavuus on avainsana joogan

Joogan asanat säännöllisesti itse asiassa auttaa saavuttamaan paremman joustavuuden. Todellisuudessa verrattuna muihin kunto rutiinit, tämä taidetta auttaa myös niitä, jotka eivät ole koskaan käyttäneet koko elämänsä ajan.

#Myth 2: Jooga synnyttää sinulle kuusi pack abs

Vaikka tämä tekniikka ei tarjota sinulle fyysisiä etuja, se on paljon enemmän varastossa. Jooga totuudessa, tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdään täydellinen muutos – fyysisesti, fysiologisesti ja psykologisesti. Siten se muuntaa elämäntapa sekä näkymää kohti elämää.

#Myth 3: Hot jooga on paras tapa siirtyä herpaantunut Fab

Kyllä, on olemassa lukemattomia ihmisiä käynnissä jälkeen Jooga muodossa, jotka ovat vaunun laihtua. Bikram jooga, joka tunnetaan yleisesti hot jooga, ei tukea laihtuminen. Kuitenkin valita minkä tahansa jooga muoto, jos ja kun harjoitetaan säännöllisesti äärimmäisen omistautumista tarjoaa toivottuja tuloksia.

#Myth 4: Jooga on vain naisille

Yhä useammat naiset nykyään ovat siirtymässä kohti Jooga. Ei ihme, että kuulemme tämän jooga myytti. Todellisuudessa kuka tahansa voi tehdä Jooga riippumatta sukupuolesta ja iästä. Ainoa asia mitä tarvitset on avoin ajattelutapa. Ihmiset kuten BKS Iyengar, Bikram Choudhuryn, T. Krishnamacharyan ja monet ovat tunnettuja mies Jooga opettajia.

#Myth 5: Tantra jooga on seksiä estoton

Kysyntä Tantra Jooga erityisesti länsimaissa on johtanut virheelliset tulkinnat tässä muodossa. Tantra Jooga on jumalaisen kaunis kokemus, joka juhlii liitto miehen ja naisen – Shiva ja Shakti, olla tarkempi. Vaikka tämä Jooga muodossa ei tarjota seksuaalinen vapautuminen, on muutakin. Tantra Jooga todella auttaa kanavoimaan energiaa siten, että se on sopusoinnussa kosmisen ääneen.

#Myth 6: Raskaana olevien naisten tulisi pidättäytyä joogan

Tämä myytti on täysin sopimaton. Jooga tuet pitää kehon ja mielen täysin rento kun olet raskaana. Eri asanas on yksinomaan suunniteltu pitäen mielessä kunnon raskaana olevan naisen. Kuitenkin, kuten muutkin liikuntamuodot, kannattaa ehdottomasti ottaa neuvoja lääkärin ennen kuin aloitat tämän myös.

#Myth 7: joogaa ulkona parempia tuloksia

Jooga suoritettuna seesteisyys, tarjoaa ihanteellisen tuloksia. Kuitenkin voidaan harjoittaa missä tahansa. Vain varmista, että on olemassa asianmukainen ilmankierto huoneeseen, koska hengitys on tärkeä ainesosa kaikille jooga aiheuttaa.

#Myth 8: Jooga voi olla henkilökohtainen

Tämä on jälleen yksi yleinen väärinkäsitys. Kukin elin on erilainen, niin ovat varmasti jokaisen yksilön. Kaikki asanas voidaan muuttaa jossain määrin, pitäen mielessä vaatimukset jokaisen henkilön.

#Myth 9: Sisällytä joogaan päivittäistä hoito parempaan orgasmeja

“Roomaa ei rakennettu päivässä”. Tämä sananlasku on hyvin totta, kun se tulee tämän myytin. Lisääntynyt joustavuus mukana säännöllinen harjoittaminen tarjoaa voit nauttia sukupuolielämää paremmin, ei ole epäilystäkään.

#Myth 10: Jooga on hindulaisuus

Tämä on ehkä yksi yleisimmistä harhaluuloja jooga. Tämä on muodossa, joka muuntaa sinun kokonaisuutena yksittäisten ja on ilman ehtoja mihinkään uskontoon. Sinun tarvitsee vain olla ihminen joogaa.

Nyt kun jooga myytit on murrettu, toivomme voit alkaa harjoittaa tämän ihanan muodon elvyttämiseen ja uudistumista äärimmäisen omistautumista heti!

Jaa näitä tietoja ystävien ja perheen ja tehdä Jooga hieno oppimiskokemus kaikille ympärilläsi. Älä jätä kommentti ajatuksiasi tämän artikkelin.