Tehokas Jooga Asanat hehkuva iho

Home » Review » Beauty » Tehokas Jooga Asanat hehkuva iho

6 Tehokas Jooga Asanat hehkuva iho

Kaunis, notkea, hehkuva iho on mitä täydellisyys on tehty. Oletko koskaan miettinyt, miten kaunottaret filmillä flash suuri ihoa koko ajan? Yksi tällainen kauneus kiinteällä valolla naamallaan on upea Shilpa Shetty. Hänen salaisuus virheetön iho? Jooga! Hän ehdottoman rakastaa jooga ja sanoo: ”Se on hallintajärjestelmä elämää, ja se on kaikkein kokonaisvaltainen lähestymistapa elämään, jonka olen koskaan törmännyt. Se vahvistaa, ääniä ja parannuskeinoja. Se toimii kehon, mielen ja sielun. Jooga on ollut mahtava vaikutus elämääni.”

Shilpa mielestä jooga edistää asianmukaista verenkiertoa, mikä puolestaan ​​parantaa ihon koska se ruokkii solut tarvittavat ravintoaineet ja huuhtoo pois myrkkyjä. Alaspäin päin mudras, hän sanoo, vähentää ikävyys ja tyhjentää akne, antaen että tainnutus nuorekkaan hehkun. No, hänen jooga Chronicles ovat todella inspiroiva, ja ennen inspiraation häviää, ehdotan teille katsomaan harjoituksia alla, jotka auttavat sinua saavuttaa Shilpa Shetty kaltainen hehku naamasi.

Abhishek Maheshwari, jooga opettaja sanoo, “Pranayama, hengitys harjoituksia, headstand, ja kalat aiheuttavat ensisijaisesti parasta hehkuvan ihon. Käytännössä nämä asanas ihosi selkeitä myrkkyjä ja saasteita!

1. Sarvangasana

Se tunnetaan myös olkapää seistä ja pidetään tehokkaimpana jooga asana hehkuva iho. Se auttaa parantamaan ihon tekstuuri ja laatua edistämällä verenkiertoa kasvojasi kohti. Harjoitellaan asana 3-5 kertaa päivässä saavat ihosi eroon pimple, akne, ryppyjä ja ikävyys.

2. halasana

Se tunnetaan myös Plough aiheuttaa, ja on yksi parhaista Asanat saavuttamiseksi terveen ja hehkuvan ihon luonnollisesti. Tämä asana auttaa parantamaan ruoansulatuskanavan prosessi, joka on välttämätön hehkuva ja terve iho.

3. Utthanasana

Tämä eteenpäin taivutus aiheuttaa edistää verenkiertoa kasvojen ja tekee siitä yhden kaikkein toiminnalliset aiheutuu hehkuva iho. Tämä jooga aiheuttaa paitsi lisää hapensaanti ihosolujen mutta myös tarjoaa hyödyllistä ravintoaineita, jotka taistelevat aiheuttamat vahingot vapaat radikaalit ja kannustaa ihon uudistumista.

4 . Bharadvaja n valtti

Ruoansulatusta on on saavuttaa terve ja ravittu skin.The istuvat käänteen auttaa poistamaan toksiineja ja muita haitallisia aineita elimistä. Clearing kehon jätteestä on aina hyvä iho.

5. Matsyasana

Sitä kutsutaan myös kalat aiheuttavat joka edistää tervettä ihoa parantamalla toimintojen kilpirauhasen, käpymäinen ja aivolisäkkeen rauhaset ja normalisoi hormoneja. Tämä asana antaa hyvän venyttää lihakset kasvojen ja kaulan, joka tekee siitä yhden hyötyä harjoituksia päästä eroon kaksoisleuka.

6. Trikonasana
Tunnetusti tunnetaan kolmio aiheuttaa, se on todellakin paras jooga asana hehkuva iho, joka avaa keuhkoihin, rinnassa ja sydän. Se toimittaa enemmän happea iholle ja siten iho tuntuu virkeänä ja nuortua.

7. Bhujangasana

Vaikka se on rentouttava kobra aiheuttaa, joka auttaa vähentämään jännitystä, stressiä ja väsymystä, se myös auttaa ihon nuorentaminen toimittamalla ylimääräistä happea ihosolut, mikä puolestaan ​​auttaa elimistöä huuhtele pois kertynyt myrkkyjä järjestelmästä.

8. Ustrasana

Tämä asana kutsutaan myös kamelin aiheuttaa, ja siihen liittyy ja voimakas takaisin mutka, joka auttaa avaamaan rintakehää ja lisätä keuhkojen kapasiteetti hengittämästä enemmän happea. Tämä aiheuttaa vähentää stressiä ja tasapainottaa hormoneja elimistöön, jotka ovat vastuussa akne ja näppylä purkauksia.

9. Pavanamuktasana
Tuuli lievittää aiheuttaa on ylivoimaisesti paras asana parantaa ruoansulatusta ja se myös auttaa lievittämään. Se kovettuu ummetusta, mikä puolestaan vähentää akne ja finnejä kasvoissa.

10. Tadasna

Se tunnetaan myös Mountain Pose, ja tämä yksinkertainen pysyvän aiheuttaa auttaa keskittymään syvään ja rytmikäs hengitys joka on olennainen osa terveen ihon. Getting enemmän happea kontrolloitu hengitys auttaa kehon vapauttamaan myrkkyjä ja pitää ihon terveenä ja hehkuva.