Tehokas Yoga aiheuttaa lihasten rakentamiseksi

Home » Review » Fitness » Tehokas Yoga aiheuttaa lihasten rakentamiseksi

Tehokas Yoga aiheuttaa lihasten rakentamiseksi

Luuletko voit rakentaa lihas ilman nostamalla painoja? Jos luulet et voi, olet varten miellyttävä yllätys. Laiha, pehmentänyt ja hyvin muotoisen kappaleen me kaikki unelma, ja olemme sitä mieltä, kuntosalit ovat ainoita paikkoja rakentaa ne. Mitä jos kertoisin, että on mahdollista joogamatto liikaa? Kyllä, oikea asanat auttaa rakentamaan lihaksen, ja tässä on 7 niistä. Katso.

Sitä ennen, nyt oppia jooga voi rakentaa lihas.

Jooga rakentaa lihas

Toisin kuin kuntosali, jooga ei vaadi sinun nostella painoja rakentaa lihas. Jooga, nostat kehon painoa eikä käsipainot. Jotkut jooga aiheuttaa on kyky rikkoa lihassäikeiden luomalla jännitteitä niihin. Sitten kehosi rakentaa lihaksia varmuuskopiointi, mikä lisää lihasmassaa. Valitse asanat joka voi tehdä tämän ja käytännössä pois. Muutama niistä on mainittu alla.

7 Parhaat aiheutuu siltä Jooga lihasten rakentamiseksi

Kätevään ja luonnollinen tapa rakentaa lihas, kokeile seuraavia jooga aiheuttaa.

1. Vrikshasana (Puu Pose)

Miten tehdä Vrikshasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Vrikshasana tai Tree Pose on pysyvä asanaa joka tuo tasapainoa elimistössä. Se on yksi harvoista asanas harjoiteltu kanssa silmät auki. Parempia tuloksia, käytännössä Vrikshasana aamulla tyhjään vatsaan, kun mieli on kirkas ja siistinä. Vrikshasana on aloittelija tasolla Hathajooga asana, ja sinun täytyy pitää sitä vähintään yhden minuutin.

Edut: Vrikshasana venyy ja vahvistaa jalkojen ja lisää niiden vakautta. Se ulottuu selkää ja aseita. Se vahvistaa nivelsiteitä ja jänteitä jalat ja luut jalat. Se myös lisää kestävyyttä ja keskittymistä.

2. Virabhadrasana 1 (Warrior 1 Pose)

Miten tehdä Virabhadrasana 1 ja mitkä ovat sen hyödyt

Virabhadrasana 1 tai Warrior 1 Pose on asanaa muistoksi nyrkkeilijäkaarti. Virabhadrasana on nimi suuri soturi Hindu mytologiassa. Saatat oudoksuvat sitä olla jooga aiheuttaa nimetty soturi kun jooga on kyse rauhasta. Tässä se viittaa enemmän henkistä soturi jokainen meistä joka taistelee tietämättömyyttä. Harjoittele asana aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttaa vähintään 20 sekuntia. Virabhadrasana 1 on aloittelijan taso Vinyasa Jooga asana.

Hyödyt: Virabhadrasana 1 ulottuu rintaan, keuhkot ja vatsa. Se vahvistaa selkälihaksia ja aseita. Asennon vahvistaa ja venyttää reisien ja vasikoita. Se parantaa keskittymistä ja verenkiertoa. Se myös virkistää kehoa ja rentouttaa hartiat.

3. Trikonasana (kolmio Pose)

Miten tehdä Trikonasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Trikonasana tai kolmion pose näyttää kuten kolmion, kun oletetaan, ja on näin ollen nimetty niin. Käytännössä se aamulla edullisesti, tai iltaisin tyhjään vatsaan tauon jälkeen 4-6 tuntia sen jälkeen, kun ateria. Se on kunnossa harjoitella Trikonasana muulloinkin, mutta se ei anna hyviä tuloksia. Trikonasana on aloittelija tasolla Vinyasa Jooga asana ja sinun täytyy harjoitella sitä vähintään 30 sekuntia.

Edut: Trikonasana vahvistaa jalat, kädet, polvet ja nilkat ja ulottuu lanteille, olkapäät ja selkä. Se myös parantaa fyysistä tasapainoa ja ruuansulatusta. Asennon vähentää selkäkipu ja stressiä, stimuloi selkärangan hermoja, ja kohtelee kaulan nyrjähdyksiä.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

setukaiskunnan Bandhasana

Setukaiskunnan Bandhasana tai Bridge Pose muistuttaa silta ja on siksi nimetty niin. Käytännössä sen aamulla, jos olet aamuvirkku tai iltaisin. Varmista, että vatsa on tyhjä kun harjoittaa pilkottu ruoka vapauttaa energiaa elimistössä, mikä voi viettää asanasta. Sethu Bandhasana on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana joka vie 30-60 sekuntia siihen.

Edut: Sethu Bandhasana vahvistaa selkälihaksia ja ulottuu rinnassa ja selkärangan. Se rauhoittaa aivoihin ja vähentää kilpirauhasen ongelmia. Asennon auttaa kärsiville astmaa ja poskiontelotulehdus. Sethu Bandhasana myös parannuskeinoja ahdistuneisuushäiriöt, masennus ja ummetus.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana

Bhujangasana tai kobra aiheuttaa muistuttaa käärmeen kanssa huppu esille. Se on osa Surya Namaskar hoito. Tämä aiheuttaa toimii hyvin, kun harjoitetaan aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Jos harjoittelet sitä iltaisin, varmista, että teet sen 4-6 tuntia aterian jälkeen. Cobra Pose on perustason Vinyasa Jooga asana. Pidä poseeraamaan 15-30 sekuntia.

Edut: Bhujangasana sävyjä vatsalle ja avaa olkapäitä. Se vahvistaa selkää ja lisää sen joustavuutta. Tämä asana vähentää väsymystä ja parantaa verenkiertoa. Asennon on balsamia hengityselinten kysymyksiä. Se myös nostaa mielialaa ja stimuloi munuaisia.

6. Bakasana (Crow Pose)

Miten tehdä Crow Pose / Bakasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Bakasana tai Crow Pose näyttää varis kyydissä puun oksa. Tämä haastava aiheuttaa vaatii valmistelua, ja päivittäinen jooga rutiinia helpottaa olettaa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytännössä Bakasana aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Bakasana on keskitason Hathajooga asanaa. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Bakasana vahvistaa ranteet ja kädet ja vatsan alueella. Se ulottuu yläselän ja parantaa keskittymiskykyä ja koordinointi. Asennon vähentää happamuutta ongelmia ja närästys ja valmistelee mielen ja kehon haasteisiin.

7. salamba sirsasana (Headstand)

Salamba sirsasana tai Headstand on haastava pose pidetään kuningas kaikki aiheuttaa. Asento vaatii voit kantaa koko paino kehon hartioihin. Tämä asana vaatii ihanteellinen ylävartalon voimaa, että sinun täytyy työskennellä ennen kuin voit kokeilla sitä. Harjoittele aiheuttaa aamulla tyhjään vatsaan. Se on kehittynyt Vinyasa Jooga asana. Pidä aiheuttaa yhdestä viiteen minuuttia.

Edut: salamba sirsasana vahvistaa keuhkoja, käsivarret ja jalat. Se stimuloi aivolisäkkeen ja ääniä vatsan elimiä. Se auttaa kärsiville unettomuus ja poskiontelotulehdus. Asento stimuloi hermoja ja sallii tuoreen veren virtauksen aivoihin.

Nyt, vastata joihinkin kysymyksiin koskien jooga ja lihasten rakentamiseen.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Mikä on ihanteellinen ruokavalio aikana lihaksen rakennuksen prosessia?

Sisällyttää proteiinikasvien oman ruokavalion ja kuluttaa enemmän kaloreita kuin kulutat terveen lihaksen rakennuksen prosessia.

Onko suotavaa ensiasunnon jooga jumalattomia lihas sen kautta?

Kyllä, se voi viedä aikaa, mutta jooga on luonnollinen ja helppo tapa rakentaa lihas.

Minkälaista jooga on paras bodaus?

Virta jooga on suositeltavaa rakentaa lihas.

Kuinka monta päivää viikossa voin harjoitella lihaksen rakennuksen jooga asanat?

Joogaa joka toinen päivä antaa kehon aikaa toipua ja rakentaa uusia lihaksia.

Siinä se, kaverit. Siinä kaikki mitä tarvitsee tietää jooga lihaksen rakentamiseen. Saatat olla kyseenalainen tuloksista, mutta vakuutan teille, jooga tekee ihmeitä. Et vain tiedä, jos yrität. Joten pääset alkuun ja kertoa, miten se toimi sinulle.