The Real Truth About Svedende Out Toksiner i Hot Yoga

Home » Review » Fitness » The Real Truth About Svedende Out Toksiner i Hot Yoga

 The Real Truth About Svedende Out Toksiner i Hot Yoga
Du har måske hørt, at du kan “sved ud toksiner” ved at gøre Bikram yoga eller andre stilarter hot yoga. Faktisk er udtrykket blevet så populær, at mange er begyndt at tilskrive praksis med medicinske fordele, der kan faktisk ikke være der.

Forståelse Sved og afgiftning

Din krop er en sofistikeret lille enhed med et system af sin egen til at slippe sig af ting, det kan ikke bruge eller ikke har brug for. Vi henviser til disse ting som toksiner.

Efter at være opdelt i leveren, er toksiner i vores blod eller galde filtreres gennem nyrerne, tarmene og udskilles fra kroppen i urin eller afføring. På trods af hvad nogle måske fortælle dig, sved er virkelig ikke en del af ligningen.

Funktionen af ​​sved er at køle kroppen ned, når det er blevet overophedet. Dette kan ske i løbet af anstrengende aktivitet, når du er overdressed eller på et særligt varm sommerdag. I sidste ende, er årsagen til sved ikke påvirke dets indhold, i det mindste ikke på måder, der anses for gavnlig.

Sved er hovedsageligt består af vand og spormængder af urinstof, mælkesyre og mineraler.

Med undtagelse af vand, er ingen af ​​produkterne i din sved udskilles i store nok mængder til at ændre eller forbedre kroppens metaboliske funktion. Hvis noget, kan det for stort væsketab gennem sved skadelig med mindre den let udskiftes.

Selv den natrium udskilles i sved bliver så hurtigt igen optages gennem epiteliale natriumkanaler af huden, det gør lidt for at ændre natriumindhold i vores blod.

Minimering miljøgifte

Vores kroppe er udsat for alle mulige giftstoffer hver dag, herunder forurening og pesticider i luften, konserveringsmidler i de fødevarer, vi spiser, og rengøringsmidler og kosmetik vi placeret på vores hud. Er disse ting dårligt for kroppen? Sandsynligvis.

Men, for at foreslå, at en sved-baserede motion kan mindske disse virkninger er ubegrundet. Det tyder på, at du kan gribe ind over for noget, du burde have undgået i første omgang. Snarere end at forsøge at “sved ud” de kemikalier, du er udsat for, minimere din eksponering ved at spise sund mad, ved hjælp af naturlige rengøringsmidler, og læse etiketten for ethvert produkt, du har planer om at placere på eller i din krop.

Fordele ved svedtendens i Hot Yoga

Når det kommer til “svede ud toksiner” i en hot yoga klasse, vil mange mennesker gøre det under den formodning, at de kan slippe sig af sidste nats martini eller plade af chili ost fries, de vidste, de skulle ikke have spist. Sandheden skal frem, mens yoga ikke vil hjælpe dig svede disse ting ud, den praksis kan stadig tilbyde fordele.

Fysisk træning alene vil hjælpe brænde noget af fedtet fra de kalorier du har forbrugt. Men det faktum, at temperaturen er blevet rejst i en hot yoga klasse ikke, at du vil forbrænde mere fedt. Tværtimod, det er den simple handling at udøve-at komme ud af din stol og arbejder out, der hjælper med at forbrænde fedt, uanset temperaturen i dine omgivelser.

Andre fordele ved hot yoga inkluderer:

  • Du har tendens til at brænde flere kalorier på grund af en øget hjertefrekvens og stofskifte.
  • Den blodtilførslen til dine arme og ben øges, levere mere iltet blod til musklerne.
  • Muskeltonus og fleksibilitet forbedres.
  • Stress er lettet, og du føler dig bedre om dig selv.