The Real Truth About svette ut giftstoffer i Hot Yoga

Home » Review » Fitness » The Real Truth About svette ut giftstoffer i Hot Yoga

 The Real Truth About svette ut giftstoffer i Hot Yoga
Du har kanskje hørt at du kan “svette ut giftstoffer” ved å gjøre Bikram yoga eller andre stiler av hot yoga. Faktisk har begrepet blitt så populært at mange har begynt å tillegge praksisen med medisinske fordeler som kan faktisk ikke være der.

Forstå Svette og avgiftning

Kroppen din er en sofistikert liten enhet med et system av sine egne for å bli kvitte seg med ting de ikke kan bruke eller ikke trenger. Vi viser til disse tingene som giftstoffer.

Etter å ha blitt brutt ned i leveren, blir giftstoffer i blodet eller galle filtrert av nyrene eller tarmen og utskilles fra kroppen i urin eller avføring. Til tross for hva noen kan fortelle deg, svette er egentlig ikke en del av ligningen.

Funksjonen av svette er å kjøle kroppen ned når den er overopphetet. Dette kan skje under anstrengende aktivitet når du er overdressed eller på en spesielt varm sommerdag. Til syvende og sist, ikke årsaken til svette ikke påvirke innholdet, i hvert fall ikke på en måte som anses gunstig.

Svette består hovedsakelig av vann og spormengder av urinstoff, melkesyre, og mineraler.

Med unntak av vann, er ingen av produktene i svetten skilles ut i store nok mengder til å endre eller forbedre kroppens metabolske funksjon. Hvis noe, kan overdreven tap av væske gjennom svette være skadelig hvis det ikke er lett erstattes.

Selv natrium utskilles i svette blir så raskt re-absorberes gjennom epiteliale natriumkanalene av huden som det gjør lite for å endre natrium nivåer i blod.

Redusere miljøgifter

Kroppene våre er utsatt for alle slags giftstoffer hver dag, inkludert forurensning og plantevernmidler i luften, konserveringsmidler i maten vi spiser, og vaskemidler og kosmetikk vi plassert på huden vår. Er disse tingene dårlig for kroppen? Sannsynligvis.

Men å antyde at en svette basert trening kan redusere disse effektene er ubegrunnet. Det tyder på at du kan iverksette tiltak mot noe du bør ha unngått i første omgang. Snarere enn å prøve å “svette ut” de kjemikaliene du er utsatt for, minimere eksponeringen ved å spise sunn mat, ved hjelp av naturlige rengjøringsmidler, og lese etiketten på et produkt du har tenkt å plassere på eller i kroppen din.

Fordeler med svette i Hot Yoga

Når det gjelder å “svette ut giftstoffer” i en hot yoga klasse, vil mange mennesker gjør det under den forutsetning at de kan kvitte seg med gårsdagens martini eller tallerken med chili ost frites de visste de ikke skulle ha spist. Når sant skal sies, mens yoga ikke vil hjelpe deg til å svette disse tingene ut, praksisen kan fortsatt tilby fordeler.

Fysisk trening alene vil bidra til å brenne noe av fettet fra kalorier du har forbrukt. Men det faktum at temperaturen er tatt opp i en varm yoga klasse ikke bety at du vil forbrenne mer fett. Snarere er det den enkle handling å trene-å komme ut av stolen og arbeider ut-som bidrar til å brenne fett uavhengig av temperaturen i omgivelsene.

Andre fordeler med hot yoga inkluderer:

  • Du har en tendens til å brenne flere kalorier på grunn av en økt hjertefrekvens og metabolisme.
  • Blodtilførselen til armer og ben er økt, og leverer mer oksygenrikt blod til musklene.
  • Muskeltonus og fleksibilitet forbedres.
  • Stress er lettet, og du føler deg bedre om deg selv.