Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Home » Review » Health » Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Top 10 Jóga ászanák javítani a Memory

Memóriazavar lehet ijesztő. Élni vele mindennapos lehet lehajol a bizalom szintje. A embarassment felejtés fontos dátumokat, gyenge emléke emlékezetes események és a mindennapi misplacing a dolgok lehangoló. Ilyen helyzetekben, kívánsz szuperhatalmak, hogy segítsen leküzdeni, és itt van 10 jóga jelent, amelyek csak ezt.

Memória javítása Jóga ászanák

1. Bakasana (Crane Pose)

Előnyök: Bakasana ad egyfajta egyensúly, javítja a koncentrációt és a koordinációt.

Eljárás: Ülj egy guggoló helyzetben a padlón. Tartsd karnyújtásnyi távolságot mind a térd és tartsa a lábát a talajon fekve. Vegye tenyere között a térd és helyezze őket szilárdan a földön, miközben a térd és a könyök ugyanazon a szinten. Most, meghajlítani a törzs előre, emelje fel a lábát, és kiegyensúlyozni az egész testet a tenyere. Fel a fejjel, egyenes és előretekintés.

2. Padmasana (Lotus Pose)

Előnyök: Padmasana ellazítja az elmét, és csökkenti az izomfeszültséget.

Eljárás: Ülj le a földre a kinyújtott lábbal és a gerinc egyenes. Meghajlítani a jobb térd, és tegyük a bal combján. Az egyetlen a jobb láb kell felfelé néz, és a sarok közelebb a has. Ismételje meg ugyanezt az eljárást a másik lábát. Most tegye a kezét a térde közé mudra helyzetbe. Fel a fejjel, egyenes és lélegezzen finoman.

3. Padahastasana (Állandó Forward Bend)

Előnyök: Padahastasana élénkíti az idegrendszert, és növeli a vérellátást az agyba.

Eljárás: Állj egyenesen a lábad együtt. Emeld fel a karját egyenesen a feje fölött. A karok kell érjen a füle. Lehajol a csípő és eléri a lábad. A törzs és a fej felé kell néznie, és átölelve a comb és a kezét két oldalára helyezünk a lábad.

4. Sarvangasana (váll állvány Pose)

Előnyök: Sarvangasana gyógyítja álmatlanság, enyhíti a magas vérnyomás és csillapítja a fejfájást.

Eljárás: Feküdj le a hátadra tartsa lábak együtt. Emelje fel a lábait egy 90 fokos szögben. Karját a padlón, hajlítsa be könyökét tartsa a derék meg a kezét és emeld fel őket figyelembe a lábak nagyobb, hogy egy egyenes vonal. Tartsa a lapockák, egyenes.

5. Halasana (Plough Pose)

Előnyök: Halasana megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt és a fáradtságot.

Eljárás: Feküdjön vissza, és karjait tartsa mindkét oldalán a test, tenyérrel lefelé. Emelje fel a lábait egy 90 fokos szögben. Ezután támogatja a csípő meg a kezét, emelje le a földre. Vedd a lábát a feje fölött egy 180 fokos szögben, így a lábujjak érintse a padlót. Próbálja meg újra a padlóra merőlegesen. Hozd vissza a kezét, hogy az eredeti helyzetébe.

6. Paschimottanasana (Ülő Forward Bend)

Előnyök: Paschimottanasana gyógyítja a fejfájás és növeli a koncentrációt.

Eljárás: Ülj le a kinyújtott lábbal előre. Emelje fel a kezét egyenesen felfelé, a karja megérintette a fülét. Előrehajol a csípő a has és a mellkas átölelve a comb és a fejét a térde. Az ujjak szabad megérinteni a lábujjait, és akkor tartsa a fegyvert egy kicsit behajlítva, a könyök.

7. Tadasana (faállomány póz)

Eljárás: Stand a padlón egyenes position.Stretch a kezekkel a levegőben, és azokat down.Fold a bal lábát térdtől és helyezze a belső oldalán a jobb thigh.Look egyenes. Csatlakozz tenyere imára és helyezze őket előtt a chest.Close szemed és lazíts.

8. Sukhasana

Előnyök: Ez a legjobb ászana, hogy pihenjen a szellem, a test és a lélek.

Eljárás: Ülj le a földre a lába terjedt egyenes előtt you.Bend a bal térdét, és hajtsa oly módon, hogy az egyetlen a bal lábfejet a belső oldalon a jobb combján.
Meghajlítani a jobb térd, oly módon, hogy a talpa a jobb lábfejet a külső oldalán, a bal lábszár muscle.Place a kezét a térdén. Ne feszítse meg body.Keep hát egyenes, csukd be a szemed és lazíts.

9. Vajrasana

Eljárás: Térdelj le a floor.Your térd, nagylábujj és a boka párhuzamosnak kell lenniük egymással, és érintse meg a ground.Place tenyerét a knees.Keep a gerinc egyenes. Nézze meg az első irányba, csukja be a szemét. Lazuljon el.

10. Fekvő Hero Pose

Eljárás: Vidd a szervezet Vajrasana póz (lásd a fenti póz) .A kis bunkó, ne próbálja meghajlítani a test hátrafelé, amíg a feje érinti a ground.Keep a kezét a földre, kényelmes távolságra a tested, tenyér up.Rest fejed mindkét oldalán a test, vagy csak tartsa a központban. Csukd be a szemed.

Ne próbálja gyakorló ezeket a tippeket és technikákat otthon, és a csodálatos különbséget hagy hátra az elme, a test és a lélek. Boldog gyakorlás!