Top 10 Yoga aiheuttaa parantaa muistia

Home » Review » Health » Top 10 Yoga aiheuttaa parantaa muistia

Top 10 Yoga aiheuttaa parantaa muistia

Muistin menetys voi olla pelottava. Elämään sen kanssa jokapäiväistä voi alentua itseluottamusta tasolla. Embarassment unohtamisen tärkeät päivämäärät, heikko muistikuva ikimuistoisia tapahtumia ja arjen misplacing asioita voi saada masentavaa. Tällaisissa tilanteissa toivot supervoimia, joiden avulla voit voittaa sen, ja tässä on 10 jooga aiheuttaa, jotka ovat juuri sellaisia.

Muistin parantaminen Yoga aiheuttaa

1. Bakasana (Crane Pose)

Hyödyt: Bakasana antaa tunteen tasapaino, parantaa keskittymiskykyä ja koordinaatiota.

Menettely: Istu kyykyssä lattialla. Pidä käsivarren välinen etäisyys polvet ja pitää jalat litteänä maahan. Ota kämmenten välissä polvet ja aseta ne tukevasti maassa pitäen polvet ja kyynärpäät samalla tasolla. Nyt taivuta vartalo eteenpäin, nosta jalat ylös ja tasapainottaa koko keho kämmenten. Pidä pää suorassa ja katsoa eteenpäin.

2. Padmasana (Lotus Pose)

Edut: Padmasana rentouttaa mielen ja vähentää lihasjännitystä.

Menettely: Istu lattialla jalat ojennettuna ja selkärangan pystyssä. Taivuta oikea polvi ja aseta se vasemmalla reiteen. Ainoa ja oikea jalka on suunnattu ylöspäin ja kantapään lähemmäs vatsaan. Toista sama menettely toisella jalalla. Nyt aseta kädet polvien mudra asennossa. Pidä pää suorassa ja hengittää varovasti.

3. Padahastasana (Pysyvä Välitä Bend)

Edut: Padahastasana virkistää oman hermostoa ja parantaa verenkiertoa aivoihin.

Menettely: Seiso suorassa jalat yhdessä. Nosta kädet suorina pään ylitse. Kätesi pitäisi koskettaa korvat. Kumartua lantiosta ja tavoitella jalat. Vartalo ja pää on oltava suunnattuna ja halailemassa reidet ja kädet sijoitettu molemmin puolin jalat.

4. Sarvangasana (olkapää jalustan Pose)

Edut: Sarvangasana kovettuu unettomuus, lievittää verenpainetaudin ja rauhoittaa päänsärkyä.

Menettely: Makaa selälläsi pitää jalat yhdessä. Nosta jalat kulmassa 90 astetta. Paina kädet lattiaa vasten, taivuta kyynärpäitä, pidä vyötärön kädet ja nosta ne ylös ottaen jalat suurempi, minkä vuoksi suora viiva. Pidä lapaluiden suoraan.

5. halasana (Plough Pose)

Edut: halasana rauhoittaa hermostoa, vähentää stressiä ja väsymystä.

Menettely: Makaa selälläsi ja pidä käsivarret kummallakin puolella kehoa kämmenet alaspäin. Nosta jalat ovat 90 asteen kulmassa. Sitten tukevat lantion kädet, nosta ne irti maasta. Ottaa jalat pään päällä klo 180 asteen kulmassa, jolloin varpaat koskettavat lattiaa. Yritä pitää selkä kohtisuorassa lattiaan. Tuo takaisin kädet alkuasentoon.

6. Paschimottanasana (istuen Välitä Bend)

Edut: Paschimottanasana parannuskeinoja päänsärkyä ja parantaa keskittymiskykyä.

Menettely: Istu jalat ojennettuna eteenpäin. Nostaa kädet suoraan ylös, kädet koskettaa korvat. Taivuta eteenpäin lantiosta kanssa vatsan ja rinnan halaaminen reisien ja pää polvissa. Sormilla pitäisi koskettaa varpaita, ja voit pitää kädet hieman koukussa kyynärpäät.

7. Tadasana (puuston Pose)

Menettely: Seiso lattialla suorassa position.Stretch kädet ilmaan ja tuoda ne down.Fold vasemman jalan polven ja aseta se sisäpuolelle oikealla thigh.Look suora. Liity kämmenet yhteen rukous asentoon ja sijoittaa ne edessä chest.Close silmäsi ja rentoutua.

8. Sukhasana

Edut: Tämä on paras asana rentoutua mielen, kehon ja sielun.

Menettely: Istu lattialla jalat leviää suorassa edessä you.Bend vasen polvi ja käännä se siten, että ainoa ja vasen jalka on sijoitettu sisäpuolelle oikealla reiteen.
Taivuta oikea polvi niin, että ainoa ja oikea jalka on sijoitettu ulkosivulle vasemmalla vasikka muscle.Place kädet polvillaan. Älä venyttää body.Keep selkä suorana, sulje silmäsi ja rentoutua.

9. Vajrasana

Menettely: Polvistu alas floor.Your polvet, iso varpaat ja nilkat tulisi olla samansuuntainen toistensa kanssa ja tulisi koskettaa ground.Place oman kämmenet knees.Keep selkärangan suorassa. Katsokaa edessä suuntaan, sulje silmäsi. Rentoutua.

10. Kallistuva Hero Pose

Menettely: Aseta kehon Vajrasana pose (katso aiheuttaa edellä mainittuja) .Kun hieman ääliö, yritä taivuttaa kehon taaksepäin, kunnes pään koskettaa ground.Keep kädet lattialle sopivalla etäisyydellä kehosta, kämmenten up.Rest pään kummallakin puolella kehoa tai vain pitää sen keskellä. Sulje silmäsi.

Älä yritä harjoitellaan näitä vinkkejä ja tekniikoita kotona ja nähdä ihana ero se jättää jälkeensä mieltäsi, kehon ja sielun. Hyvää Harjoitellaan!