Top 10 yoga pentru a îmbunătăți memoria

Home » Review » Health » Top 10 yoga pentru a îmbunătăți memoria

Top 10 yoga pentru a îmbunătăți memoria

Pierderea de memorie poate fi extrem de dificilă. Pentru a trăi cu ea de zi cu zi se poate apleca nivelurile de încredere. Neplãcerile de a uita datele importante, amintire slabă a evenimentelor memorabile și incurc de zi cu zi de lucruri pot obține deprimant. În astfel de situații, pe care doriți pentru super-puteri pentru a vă ajuta să-l depășească și aici sunt 10 de yoga reprezintă care sunt doar asta.

Îmbunătățire a memoriei yoga

1. Bakasana (Macara Pose)

Beneficii: Bakasana dă un sentiment de echilibru, imbunatateste concentrarea și coordonarea.

Procedură: Stai într – o poziție ghemuit pe podea. Păstrați distanța de un braț între cele două genunchi și să păstreze picioarele pe teren plat. Ia – ți palmele între genunchi și puneți – le ferm pe sol, menținând genunchii și coatele la același nivel. Acum, îndoiți trunchiul înainte, ridicați picioarele în sus și de a echilibra întregul corp , cu palmele. Ține – ți capul drept și să privească înainte.

2. Padmasana (Lotus Pose)

Beneficii: Padmasana relaxeaza mintea si reduce tensiunea musculară.

Procedură: Stai pe podea , cu picioarele întinse și erectie coloanei vertebrale. Indoaie genunchiul drept și puneți – l pe coapsa stângă. Talpa piciorului drept trebuie să fie orientată în sus și călcâiul mai aproape de abdomen. Se repetă aceeași procedură cu celălalt picior. Acum, puneți mâinile pe genunchi în poziția Mudra. Ține – ți capul drept și respira ușor.

3. Padahastasana (Standing Forward Bend)

Beneficii: Padahastasana revigorează sistemul nervos si creste alimentarii cu sange la creier.

Procedură: Stai dreapta cu picioarele împreună. Ridicați brațele în sus deasupra capului. Brațele trebuie să atingă urechile. Apleacă – te la șolduri și de a ajunge pentru picioarele tale. Trunchiul și capul tău ar trebui să fie cu care se confruntă și îmbrățișarea coapsele și mâinile plasate pe fiecare parte a picioarelor.

4. Sarvangasana (umăr Stand Pose)

Beneficii: Sarvangasana vindeca insomnie, ameliorează hipertensiunea arterială și calmează durerile de cap.

Procedură: Întinde – te pe spate păstrarea picioarele împreună. Ridicați picioarele la un unghi de 90 de grade. Apăsați brațele pe podea, îndoiți coatele, țineți talie de pe mâini și ridicați – le ținând picioarele mai mare a face o linie dreaptă. Păstrați omoplatii drepte.

5. HALASANA (Plow Pose)

Beneficii: HALASANA calmeaza sistemul nervos, reduce stresul si oboseala.

Procedură: Întinde – te pe spate și să păstreze brațele pe fiecare parte a corpului , cu palmele orientate în jos. Ridicați picioarele la un unghi de 90 de grade. Apoi , sprijinirea șoldurile cu mâinile, ridicați – le de pe sol. Ia picioarele peste cap , la un unghi de 180 de grade, ceea ce face degetele de la picioare ating podeaua. Încercați să păstrați spatele perpendicular pe podea. Adu – ți mâinile înapoi la poziția lor inițială.

6. Paschimottanasana (Așezat Forward Bend)

Beneficii: Paschimottanasana cure dureri de cap și crește concentrația.

Procedură: Stai jos cu picioarele întinse înainte. Ridicați – vă mâinile drept în sus, cu brațele tale atingând urechi. Bend înainte la șolduri , cu abdomen și piept îmbrățișarea coapse si capul pe genunchi. Degetele ar trebui să atingă degetele de la picioare, și puteți să vă păstrați brațele un pic îndoit la coate.

7. Tadasana (Arbore Stand Pose)

Procedură: Stand pe podea în position.Stretch dreaptă mâinile sus în aer și aduceți – le down.Fold piciorul stâng de la genunchi și puneți – l pe partea interioară a dreapta thigh.Look chinta. Alăturați – vă palmele împreună în poziție de rugăciune și puneți – le în fața dumneavoastră chest.Close ochii și relaxați – vă.

8. Sukhasana

Beneficii: Acesta este cel mai bun asana pentru a vă relaxa mintea, trupul si sufletul.

Procedură: Aseaza – te pe podea cu picioarele drepte răspândit în fața you.Bend genunchiul stâng și împăturiți – o în așa fel încât talpa piciorului stâng este plasat pe partea interioară a coapsei dreapta.
Indoaie genunchiul drept în așa fel încât talpa piciorului drept este plasat pe partea exterioară a gambei stângi muscle.Place mâinile pe genunchi. Nu întindeți body.Keep spatele drept, inchide ochii si relaxeaza – te.

9. Vajrasana

Procedură: Îngenunchează în jos pe genunchi floor.Your, degetele de la picioare mari și glezne ar trebui să fie paralele între ele și ar trebui să atingă ground.Place palmele pe knees.Keep chinta coloanei vertebrale. Uită – te în direcția din față, închide ochii. Relaxa.

10. Culcat Hero Pose

Procedură: Se pune corpul în Vajrasana pozeze (vezi poza menționată mai sus) .Cu o ușoară smucitură, încercați să îndoiți corpul tau spre spate , până când capul atinge ground.Keep mâinile pe podea , la o distanță confortabilă de corp, palmele up.Rest capul pe fiecare parte a corpului sau să – l păstrați în centru. Inchide ochii.

Nu încercați practica aceste sfaturi si tehnici de la domiciliu și a vedea diferența minunat lasă în urmă în mintea ta, trup si suflet. Practicarea fericit!