Uporaba teh joga predstavlja osredotočiti na ABS

Home » Review » Fitness » Uporaba teh joga predstavlja osredotočiti na ABS

Uporaba teh joga predstavlja osredotočiti na ABS
Joga je odličen način, da okrepi svojo globoko jedro in trebušne mišice. Joga asane je praksa celotnega telesa, ki temelji integriran jedro. Vse izravnave asan joge je, ali stojijo, inverzije ali stanja roke, zahtevajo stabilno Sredinsko presek. Veliko poze lahko postane dinamičen, če še posebej želeli delati vaš abs. Z drugimi besedami, škrtanje naprej!

Predstavlja začetnike

Cat – Krava Stretch
Čeprav je mačka, krava je običajno mislil kot zadnji odsek, so abs imajo pomembno vlogo kot sistem za podporo za hrbtenico. Naj bo vaš popek sestavljen v, ko se premikate, tudi ko trebuh pade v položaj krave.

Rokah in kolenih Balance
dviganje okončini, kot ti v tem ravnovesju, je čudovita za osnovno integracijo. Če želite več izziv, poskusite risanje svojo dvignjeno koleno in komolec skupaj pod trebuh in nato ponovno razširitev njih. Iti skozi ta predlog petkrat na vsaki strani.

Medenice ponjave
Gibanje v medenici nagib v bistvu enak kot mačka – kravo (opisano zgoraj). Naj popka risba proti hrbtenici, ko se premikate skozi njih.

Plank Pose
Plank je najbolj osnovna roko ravnotežje. To je dober kraj za izgradnjo moči za bolj napredne drže. Poskusite drži desko za deset počasne vdihov.

vmesna

Boat Pose – Navasana
Samo imajo čoln predstavljajo je zelo dober v trebuhu vaja sama, ampak jo lahko še traja z vključitvijo krč. Če želite to narediti, nižje vaš trup in noge proti tlom hkrati. S kazalcem miške pokažite nekaj centimetrov nad tlemi, nato pa sedel nazaj v pozi. Ponovite petkrat.

Crow Pose – Bakasana
uravnovešanje telesa na rokah ima veliko jedro moči, da delate samo ga dobili v tej pozi. Če imate težave, stisnite vam kolena v močno in obdržati svoj pogled na tla pred seboj, ne pa na noge.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
pol luna je uravnoteženje predstavlja, v katerem so udi fotografiranje v vseh smereh, tako da se zanašajo na svojem jedru, da vas pokonci. Poskrbite, da bo jedro, ki se ukvarjajo s pripravo popek noter.

Headstand – Salamba Sirsasana
Headstand ponuja številne priložnosti za izboljšanje moči. Ko se počutite udobno delaš pozo v sredini sobe (velik dosežek sam po sebi), lahko začnete delati na dvignete obe noge hkrati. Lahko tudi v obrnjenem krča, znižanje noge skoraj do tal, nato pa jih dvignete nazaj do navpično.

Lestvica Pose – Tolasana
Če vas zanima, kako bi dobili moč, da odpravi obe nogi od tal, je odgovor v jedru. Da bi dobili predstavo o tem, kaj da se počuti kot, da naredite pozo z blokom pod vsako roko.

Side Plank Pose – Vasisthasana
To je eden oborožen različica deske. Če želite več izziv, dvignite zgornjo nogo in ga držite približno pet centimetrov nad spodnjo nogo.

Napredno

Firefly Pose – Tittibhasana
Ja, fleksibilnost in roko moči so pomembne za to držo, a ga ne bo dobil lift-off brez neke moči iz svojega jedra.

Podlakti Stand – Pincha Mayurasana
Inverzija se vse vrti okoli jedra. To je eksponentno res, ko odstranite veliko, stabilno glavo od tal. Včasih se imenuje brez glave headstand, podlaket stojalo je dober način, da se delo na inverzije, če imate težave z vratom.

Handstand – Adho mukha Vrksasana
Handstand stran od stene, je eden izmed najbolj zahtevnih fizičnih položajev joge je.

Side Crow Pose – Parsva Bakasana
Obstajata dva načina za stransko vrana: uravnoteženje na dve veji ali na eno roko. Ni treba posebej poudarjati, z eno roko je težje. Ker gre za zasuk, ta poza zahteva tudi močne Obliques.

Bojevnik III – Virabhadrasana III
Preprost stoji tehtnica, kajne? Napačna. Tu je izziv, da se ohrani trup in dvignil nogo pravokotno na tla, držeč svoje dva boki popolnoma raven. Vse, medtem ko stoji na eni nogi.