Yksinkertainen Yoga aiheuttaa polttaa All Your vatsa Fat kuukauden kuluessa!

Home » Review » Weight Loss » Yksinkertainen Yoga aiheuttaa polttaa All Your vatsa Fat kuukauden kuluessa!

Jooga on uusi kunto mantraa, että monet ihmiset ympäri maailmaa ovat seuraavat nyt päivää. Jooga on tiedettä pitää mielen, kehon ja sielun syvyyksistä rauhassa. Jooga on tunnettu sen hyödyt rauhoittaa hermoja, tuskaa mielen ja energiat kehon sisältä ulos. Se auttaa parantamaan verenkiertoa, hapen virtausta kehossa ja parantaa toimiva kaikista elimissä. Jooga auttaa myös vähentämään vatsa rasvaa ja antaa sinulle leikata vatsaa. Voit seurata pari jooga aiheuttaa karistanut niitä ylimääräisiä puntaa kehosta ja saada äänisen ylös midsection. Selaamalla löytää joitakin parhaista ja helppo seurata jooga aiheuttaa:

1. Warrior Pose 1

Soturi aiheuttaa vahvistaa oman ytimen, selkä ja reidet ja auttaa polttamaan rasvaa vatsa. Aseta jalat rinnakkain toisiaan ja tuo vasen jalka 90 astetta. Anna oikea jalka pysyä sisällä ja hengitä ulos. Pidä jalat suorana, nosta käsiäsi pään yli ja tuoda ne vastaisivat olkapään. Kääntää päätä kanssa katse ranteeseen. Seuraa 10 edustajaa kummallakin puolella.

2. Warrior Pose 2

Tämä jooga aiheuttaa on hieman vaihtelua soturi aiheuttaa vain. Aloita harjoitus samoja tekniikoita kuin soturi aiheuttaa. Sen sijaan, että nostaa kädet pään päällä, nostat aseita teidän puolin, venyttämällä niitä max laajennettu ulospäin vartalo. Kääntää päätäsi vasen jalka ja sitten takaisin alkuasentoon. Seuraa samoja toisella puolella. Seuraa 10 edustajaa kummallakin puolella.

3. puheenjohtaja Pose

Tämä aiheuttaa vahvistaa selkärankaa ja vetää up your abs, reidet ja pakarat. Seiso suorassa kämmenet taitettu edessä naamaasi. Taivuta polvia ja kyykky kehon alas siten, että se näkyy jos istuu reunalla tuoli. Nostamaan käden s pään yli ja yrittää ylläpitää kehon tasapainoa. Paina hartiat alas ja kaari selkärankaa ja anna vartalon mennä syvemmälle asennossa. Pidä asento 3-6 hengitystä, vapautumista ja seuraa 5-8 toistoa.

4. Bow Pose

Tämä aiheuttaa energisoi kehon, parantaa ruoansulatusta ja kiristää vatsalihaksia. Makaa vatsa joogamatto kädet teidän puolin ja jalat ojensi. Nosta jalat ja taivuta polvet ja tuo niitä kohti päätäsi. Venyttää takaisin kädet ja pidä nilkkojen kädet. Pidä asento 15 30 sekuntia ja palata takaisin alkuasentoon.

5. Pontoon Ryhti

Tämä jooga aiheuttaa harjoittaa selkää ja vatsan lihaksia, jonka avulla elimistö menettää vatsa rasvaa. Makaamaan selällään jalat ojennettuna ja kädet teidän puolin. Hengittää ja nostaa jalat ylös, varpaiden ja jalat tunne venytys. Nosta ylävartalo muodostaa 45 asteen ja anna kädet tavoitella oman ojensi jalat. Pidä asento 10 15 sekuntia ja toista harjoitus 5 kertaa.