Yoga aeriană – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Home » Review » Yoga Basic » Yoga aeriană – Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Yoga aeriană - Ce este și Care sunt beneficiile ei?

Nu este este fascinant pentru a acoperi în aer? Nu suntem toți în venerație de artiști trapez în circuri care pot răsuci și se vor întoarce în timp ce suspendat în aer? Nu ar fi frumos să faci așa ceva? Dacă răspunsul este da, yoga aeriană este ceea ce ar trebui să faci. Lumina și întinerire, este toate lucrurile bune. Aruncati o privire de mai jos pentru a afla ce yoga aeriană este vorba.

Ce este yoga aeriană?

Yoga aeriană sau anti-gravitatie yoga este o combinatie de asane yoga tradiționale, acrobații și mișcări de dans făcut suspendate în aer cu ajutorul unui hamac. A fost conceptualizat aproximativ un deceniu în urmă de practicanți de fitness din New York, pentru a face sesiuni de exercitare mai placuta. De asemenea, anumite ipostaze provocatoare de yoga, care sunt greu să-și asume pe teren sunt mult mai ușor de a practica, atunci când sunt suspendate în aer. Puteți încerca toate ipostazele yoga suspendate în aer, cu unele special adaptate pentru yoga aeriene.

Yoga Air și înălțării Yoga sunt unele dintre celelalte nume ale Aerial Yoga. Pentru a practica yoga aeriană, aveți nevoie de un hamac suspendat de tavan cu lanțuri de sprijin aproximativ 2 până la 3 picioare de pe sol sau ca pe comoditate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruperea hamac cu greutatea corpului și presiunea pe care forța de tracțiune pe ea în timpul exercițiului, deoarece poate dura în greutate de până la 300 de kilograme. Hamacul se va adăuga varietate la sesiunea de yoga, și distractiv de a face asane în aer este incomparabilă.

Cum Pentru a face yoga aeriană (Anti-Gravity Yoga)

1. procedură

Ia-un hamac realizat din material nylon de înaltă densitate și de ao suspenda de tavan, la un nivel convenabil pentru inaltimea ta. Puteți să-l lega fie la solduri sau brațele tale. Ia-mat prea cum puteti plasa pe teren de mai jos suspensia dumneavoastră și puneți picioarele pe ea de fiecare dată când atinge solul între scopuri sau în ipostaze în care o parte a corpului atinge solul.

Suspendarea din hamacul usureaza presiunea asupra corpului, creează spațiu în articulații, decompresia coloanei vertebrale și te face mai mobil. Acum, aceasta este o situație ideală în cazul în care aveți de a practica toate asane pe care le-ați găsit pe un teren dificil de practică. Inversul prezintă ca Sirsasana și HALASANA devin mult mai ușor în aer. Nu va fi nici o presiune asupra capului și a coloanei vertebrale, prevenind astfel gat si dureri de spate. Veți fi capabil să curgă printr-o serie de yoga tradiționale reprezintă cu ușurință, cum ar fi Tadasana, Adho Mukha Svanasana, Gomukhasana, etc, cu distracție adăugată de a face suspendat în aer.

În timp ce faci aceste ipostaze, asigurați-vă că vă conectați respirația la mișcările tale, du-te mai adânc în postura și țineți-l pentru un timp mai îndelungat. Ca, vor exista mai putina durere si presiune asupra corpului în timp ce sunt suspendate, care deține pozeze pentru un timp mai lung devine mai ușoară, asigurând o mai bună înțelegere a yoga, care pot fi puse în aplicare pe teren.

2. Siguranță

Yoga aeriană este în siguranță, atâta timp cât înveți și îl practică sub îndrumarea unui instructor de yoga certificat. Instructorul va ajuta să efectuați ipostazele în mod corect, economisind din cauza rănilor. Asigurați-vă că nu te suspend prea ridicat de la sol, pentru a evita care se încadrează și obținerea rănit. Ar trebui să fie precaut cu privire la cantitatea de timp petrecut agățat cu capul în jos, deoarece ar putea duce la complicații.

3. Sfaturi

 • Asigurați-vă că sunteți cu picioarele goale și purtarea de haine largi de bumbac pentru manevrare ușoară prin saltea.
 • Ia-o masă ușoară și bea multă apă, înainte de practică pentru a se pregăti pentru un antrenament intens.
 • Evitați alcoolul și fumatul sau aportul de orice medicamente înainte de o clasă de yoga aeriană.
 • Nu se aplica nici o lotiune pentru mâinile tale, deoarece ar putea scadea aderenta pe hamac.
 • Amintiți-vă pentru a elimina toate accesoriile și tăiați unghiile înainte de a sesiunii, pentru a evita orice deteriorare a hamac.

4. Măsuri de precauție

Cel mai bine este să se evite Yoga aeriană, dacă sunteți gravidă, au boli de ochi, recent a suferit o intervenție chirurgicală, au probleme cardiace, probleme osoase, tensiune arterială mică sau mare, solduri protetice, si blocarea pasajului nazal. Dacă sunteți care suferă de artrită sau de glaucom, cel mai bine este de a evita exercitarea.

De asemenea, dacă suferiți de afecțiuni ale urechii interne, vertij, traumatism cranian, obezitate, sau răni sau au tendința de a leșin, sau dacă luați medicamente care pot provoca lumina-headedness, cel mai bine este de a evita practica.

5. Yoga Beneficii aeriene

 • Yoga aeriană va face mai flexibil și de a crește concentrarea
 • Aceasta va întări mușchii și elibera de stres
 • Acesta oferă experiența unui exercițiu sănătos prin implicarea tuturor muschilor
 • Metoda este mare pentru spate și ușurează tensiunea la nivelul coloanei vertebrale și de șold articulațiilor
 • Exercițiul este anti-îmbătrânire și întârzie declanșarea problemelor cardiace
 • Acesta îmbunătățește circulația sângelui și detoxifică sistemul dvs.
 • întinderi yoga aeriene și întărește corpul tau
 • Se va construi puterea și mobilitatea în corpul dumneavoastră
 • Se relaxeaza corpul si ridica moralul
 • Practica aliniază corpul și mintea ta centre
 • Ea construiește de bază și puterea superioară a corpului
 • Se echilibrează ființa și reînnoiește energia
 • Metoda aduce armonie și pace în mintea ta

Acum, că știm ce atrage după sine Aerial Yoga, hai să aruncăm o privire la unele dintre întrebările cele mai frecvente, în ceea ce privește practica.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Voi fi capabil să facă Aerial Yoga în clasa I?

Da, cu un instructor bun, va fi capabil de a alege metoda din prima clasă și îl practică cu succes.

Ce ar trebui să efectueze de-a lungul la clasa mea de yoga aeriană?

Ia-o sticla de apa, un prosop sudoare, și o minte deschisă pentru a învăța și de a practica bine.

Cum te simți după o sesiune de yoga aeriană?

Vă veți simți mai ușor și odihnit după o sesiune de yoga aeriană.

Ce se întâmplă dacă mi-e teamă de înălțime?

În Yoga aeriană, nu sunteți mai mult de 3 inci de la sol. Și cele mai multe ori, greutatea este distribuită între hamac și podea.

Am nevoie să fie un practicant de yoga pentru a face yoga aeriană?

Nu trebuie neapărat să fie un practicant de yoga pentru a face yoga aeriană. Tot ce ai nevoie este dorința de a învăța și practica.

Yoga aeriană este un mod excelent de a intelege dinamica corpului tau cu solul și când este suspendat în aer. Este un antrenament distractiv care vă oferă o experiență niciodată înainte de zbor. Alăturați-vă o clasă de yoga aeriană și experimenta magia care se va desfasura.