Yoga aiheuttaa Imetys Moms

Home » Review » Health » Yoga aiheuttaa Imetys Moms

Jos olet imettävät äiti, kehon mielestä eniten niskan, hartioiden ja takaisin. On olemassa monia ihania asioita imettää vauvaa, mutta särkevät takana ei ole yksi niistä. Nämä jooga aiheuttaa vastapainona että kyyryssä-over tunne korostamalla liikuttamalla hartiat alas ja takaisin ja uudelleen rintaa. Jos olet vasta äskettäin synnyttäneiden ota rennosti ja pysähtyy mitään aiheuttaa kipua.

Cat-lehmä Stretch (Chakravakasana)


Kun olet hoitotyön paljon, se voi tuntua olet jumissa että kyyryssä-over asennossa, vaikka et ruokkia vauvaa. Doing muutama kissa-lehmä venyttää auttaa tuomaan liikkuvuutta takaisin selkärangan, tehokkaasti irtoaminen sitä. Kokeile liioittelee pyöristetty asentoon (kissa) tulla kupuja selkää korkealle. Tämä tekee kaareva asento (lehmän) tuntuu vieläkin paremmin.

sfinksi Pose


Sfinksi aiheuttaa tarjoaa mukavan, lempeä tapa esitellä pienen sydämen aukon. Voit jopa tehdä tämän aiheuttaa makaa sängyssä, jos sinulla ei ole aika lähteä ulos maton. Tai ottaa mahdollisuus näyttää vauva mitä masu aika on kyse. Varmista vain pitämään hartiat alas pois korvista. Painaminen lujasti kämmenten ja käsivarsien on hyvä tapa tehdä tämä.

Sydän avaaminen Kun Hela tai Block

Jos sinulla on vain muutama minuutti, jotta tämä sydän avaaja GO-venyttää. Olet menossa on lohkon (mieluiten yhdessä kulmat pyöristetty) tai vahvistaa alle lapaluiden saada täysi vaikutus kuitenkin. Se ei ole oikeastaan ​​väliä, mitä teet jalat täällä vuodesta olemme keskittyen ylävartaloa. Voit pitää ne tasaisesti lattialla, avaa polvet jumalatar asentoon, tai vain taivuta polvet ja aseta jalkapohjiasi lattialla.

Bridge Pose (setukaisten bandha Sarvangasana)


Sillan aiheuttaa nosta lantio, lomittuvat kädet vartalon alla, ja rullaa hartiat alle yksi kerrallaan. Tuntea lapaluiden tukevasti selässä. Älä välitä kuinka suuri nostat lantiota. Jos sinulla on lohko kätevä, voit kokeilla koostuva silta. Lohko menee alla ristiluu.

Puolet Vene Pose (Parsva Navasana)


Puoli veneen tarjoaa mahdollisuuden työskennellä sydämesi avaamista ja abs samanaikaisesti. Asia on muistaa tässä on se, että sillä ei ole väliä kuinka korkealle voit tuoda vartalo. On tärkeämpää pitää selkärangan pitkä ja suora. Liitä hartiat osaksi pistorasiat, kiinnittää lapaluiden yhteen ja mahdollistaa näiden toimien laajentaa rintaa. Jos sinulla on diastasis recti, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin jatkat vatsan harjoitukset.

Välitä Bend lomiteltuine Fingers

Varsinainen eteenpäin mutka on valinnainen tässä aiheuttaa. Päätapahtuma on seisomaan pitkä, rullaa hartiat taakse, lomittuvat sormet selkäsi takana, piirtää kädet kohti lattiaa ja paisua rintaa. Ylimääräistä kukoistaa, eteenpäin kumartumaan jalat. Taivuta polvia, jos se on mukavampaa vaihtelua.

Laajennettu Triangle Pose (Utthita Trikonasana)

Utthita Trikonasana
Saada paras rinnassa venyttää ulos kolmio aiheuttaa, keskittyä pinoaminen teidän top olkapää suoraan yli pohjaolakepinnan. Suoristaa ylävarsi ja tuo se yhdensuuntainen lattian. Kytke lapa pistorasiaan ennen nostoa käsivarteen kokonaan ylös. Voit myös pitää kätesi lonkan jos se tuntuu paremmalta. Kolmio on loistava venytys hamstrings liikaa.

Alaspäin suunnattu Dog (Adho Mukha Svanasana)


Alaspäin suunnattu koira tuntuu hyvältä juuri mitään aikaan. Koska olemme korostaa sydämen avaaminen, saatat tuntea haluat ajaa rintaan läpi ja anna selkärangan riippumatossa. Vastustaa tätä kiusausta, jonka tavoitteena sen sijaan selkä suorana ja laaja lapaluiden liikkuvan olkavarren ulospäin. Tavoitteenamme on tuoda kehon tasapainoa, kolhi sitä pielessä vastakkaiseen suuntaan.

Final Thought

Käytä näitä ulottuu koko imetyksen kuukautta lievittää kipeä olkapäät ja takaisin. Kun vauva kasvaa, sinun imettäis harvemmin, mutta jolla on raskaampaa vauva voi olla aivan yhtä raskasta. On tärkeää huolehtia oman kehon juuri sellaisena kuin olet ravitseva vauvan. Myös tutkia äiti ja vauva joogatunteja omalla alueella enemmän asentoja suunnattu uusia äitejä.