Yoga aiheuttaa, jotka auttavat Pyöräilijät ojentaa

Home » Review » Fitness » Yoga aiheuttaa, jotka auttavat Pyöräilijät ojentaa

Pyöräilijät kokevat usein puristava suuria lihasryhmiä käytetään pyörällä: vasikat, quadriceps, takareisien, pakara, lantio, hartiat ja niska ovat erityisen tarvitsevat säännöllistä venyttely. Tämä lyhyt sarja jooga aiheuttaa on suunniteltu virkistys pyöräilijä ja olisi tehtävä, kun lihakset ovat jo lämmin. On hyvä olla muutama rekvisiitta kätevä, mutta voit korvata esineet, jos sinulla ei ole niitä (vyö toimii hihna, kirjoja tai laatikoita voi paikata lohkoa).

lantion Tilts

Aloita tästä ihanasta, lempeä luovutetaan alaselän. Kuvittele lantiota niin kulhoon vettä. Kun makaa selällään polvet koukussa, kallista lantio takaisin niin, että vesi roiskuu vatsa ja lannerangan painaa tasainen lattia. Hengitä ja julkaisu. Toista tämä noin kymmenen kertaa. Liike on pieni mutta tehokas.

Saamaton Spinal Twist – Supta Matsyendrasana

Venytys varten gluteeni, selkä, ja olkapäät. Jos niskaasi häiritsee sinua, voit pitää sen neutraalissa asennossa sijasta kääntämällä se sivuun. Muista tehdä molemmin puolin.

Istuvat Välitä Bend – Paschimottanasana

Istuvat Välitä Bend - Paschimottanasana

Classic lamaannuttaa venytys, jooga-tyyliin. Tämä tarkoittaa, että se ei ole kyse koskettaa varpaita. Työskennellä siirtymässä eteenpäin mutka kiertämällä irti lantion (kuten lantion kallistus, edellä) pitäen selkärangan pitkä sijaan slumping siihen. Käytä myös hengitystä, pidentämällä selkärangan kummallakin hengittää ja syventäminen eteenpäin mutka kummallakin hengittää.

Cow Face Pose – Gomukhasana

Olemme keskittynyt olkapään venytys täällä, joten jos sinulla on herkkä polvet, vain pitää jalat pois kauan kuin edellisessä aiheuttaa. Käytä hihna käsiesi välissä tarvittaessa.

Camel Pose – Ustrasana

Neloset, suuria lihaksia edessä reisien, ovat erityisen tarvitsevat venyttely. Do kameli poseerata korttelin alla kädet korostaa quad venyttää sijaan takaisin mutka. Pidä niska pitkään sen sijaan, että pään pudota takaisin.

Syöksy

Lunges ovat suuria ulottuu lonkan flexors, ryhmä lihaksia, että valvonta jalkojen liike kohti ylävartaloa. Do molemmin puolin. Voit pudottaa takaisin polvi mattoon jos se mukavampaa.

Malasana – Garland Pose

Malasana - Garland Pose

Venytys lonkat, groins, ja nilkkoihin. Yritä pitää selkärangan pitkä sijaan pyöristys eteenpäin. Take täyte, kuten rullalle huopa, alle kannoilla, jos ne eivät tule lattialle. Jos kyykyssä on todella vaikeaa sinulle, sijoitus, lohko alle selkään istua voi auttaa.

Seisoo isovarvas Pose – Utthita Hasta Padangusthasana

Seisoo isovarvas Pose - Utthita Hasta Padangusthasana

Hauskaa, kokeile tulin tähän aiheuttaa edellisestä, Garland aiheuttaa. Tartu oikealla isovarvas on joogi varvas lukko kun vielä tasapaksu. Keksiä seisomaan suoristus vasemman jalan pitäen kiinni oikeat varpaat. Kun seisot jalka vasemmalle, laajentaa oikea jalka kohti suoraan. Käytä hihna tarvittaessa niin saat mukavan venyttää vasikka. Sitten rebend oikea jalka ja laske alas kyykkyyn tekemään toiselle puolelle. Tämä harjoitus myös parantaa ydin voimaa ja tasapainoa. Jos haluat ottaa rennosti, tee reclined versio aiheuttaa.

Pigeon Pose – Eka Pada Rajakapotasana (Merenneito vaihtelu)

Pigeon Pose - Eka Pada Rajakapotasana (Merenneito vaihtelu)

Suuri hip avaaja ja venytys gluteeni. Aloita perinteinen kyyhkynen prep kanssa takajalka levällään. Jos viihtyvät täällä ja halua uutta quad venyttää, siirtyä tähän merenneito vaihtelua takana polvi koukussa.

Jalat ylös seinälle – Viparitha Karani

Viimeistele antamalla jalkojen mukava levätä tässä korjaavat ryhtiä.