Yoga eficientă pentru construirea musculare Poses

Home » Review » Fitness » Yoga eficientă pentru construirea musculare Poses

Yoga eficientă pentru construirea musculare Poses

Crezi că poți construi musculare fără a ridica greutăți? Dacă crezi că nu poți, ești într-o surpriză plăcută. Un corp slabă, tonifiat și bine clădite este ceva ce noi toți visul de, și credem că sălile de sport sunt singurele locuri pentru a le construi. Ce se întâmplă dacă ți-am spus că este posibil, pe o saltea de yoga prea? Da, asane dreapta va ajuta să construiască musculare, și aici sunt 7 dintre ele. Aruncati o privire.

Înainte de aceasta, să învețe cum yoga poate construi musculare.

Yoga pentru a construi musculare

Spre deosebire de o sală de gimnastică, yoga nu aveți nevoie pentru a ridica greutati pentru a construi musculare. În yoga, vă ridicați greutatea corporală în loc de gantere. Unele yoga au capacitatea de a rupe fibrele musculare prin crearea de tensiuni în ele. Apoi, corpul tau construieste muschi mai mult ca rezervă, astfel crescând masa musculară. Alege asane care pot face acest lucru și practica departe. Câteva dintre acestea sunt menționate mai jos.

7 Cele mai bune Poses în yoga pentru construirea musculare

Pentru un mod convenabil și natural pentru a construi musculare, încercați următoarele yoga.

1. Vrikshasana (Arbore Pose)

Cum se face Vrikshasana și Care sunt beneficiile ei

Vrikshasana sau Arborele Pose este o asana în picioare, care aduce echilibru pentru corpul tau. Este una dintre puținele asane practicate cu ochii deschiși. Pentru rezultate mai bune, practica Vrikshasana dimineața pe stomacul gol, atunci când mintea este limpede și fără dezordine. Vrikshasana este un nivel incepator Hațhayoga asana, și trebuie să păstrați la ea timp de cel puțin un minut.

Beneficii: Vrikshasana se întinde și întărește picioarele și crește stabilitatea lor. Se întinde spatele și brațele. Ea întărește ligamentele și tendoanele picioarelor și oasele picioarelor. De asemenea , crește rezistența și concentrarea.

2. Virabhadrasana 1 (Warrior 1 Pose)

Cum se face Virabhadrasana 1 și care sunt beneficiile sale

Virabhadrasana 1 sau Pose Warrior 1 este o Asana de comemorare luptători mari. Virabhadrasana este numele unui mare războinic în mitologia hindusă. S-ar putea crede că ciudat de a avea un yoga numit după un războinic, atunci când yoga este totul despre pace. Aici, se referă mai mult la războinicului spiritual în fiecare dintre noi care luptă împotriva ignoranței. Practica asanei dimineața pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru cel puțin 20 de secunde. Virabhadrasana 1 este un nivel incepator Vinyasa yoga asana.

Beneficii: Virabhadrasana 1 se întinde piept, plămâni și stomac. Aceasta întărește mușchii spatelui și a brațelor. Pose întărește și se întinde coapse și viței. Se îmbunătățește focalizarea și circulația sângelui. Energizeaza , de asemenea , corpul tau si slabeste umerii.

3. TRIKONASANA (Triangle Pose)

Cum se face TRIKONASANA și Care sunt beneficiile ei

TRIKONASANA sau Triunghiul Pose arata ca un triunghi, atunci când asumat, și este, prin urmare, numit asa. Practica aceasta dimineața, de preferință, sau seara pe stomacul gol, după o pauză de 4 până la 6 ore după servirea mesei. Este bine de a practica TRIKONASANA în alte momente, dar nu va da rezultate bune. TRIKONASANA este un nivel incepator Vinyasa yoga asana și trebuie să-l practice pentru un minim de 30 de secunde.

Beneficii: TRIKONASANA întărește picioarele, brațele, genunchii și gleznele si se intinde pe solduri, umeri, și a coloanei vertebrale. De asemenea , îmbunătățește echilibrul fizic și digestia. Pose reduce durerea de spate și de stres, stimulează nervii spinali, și tratează entorse gât.

4. Sethu Bandhasana (Podul Pose)

Setu Bandhasana

Setu Bandhasana sau Podul Pose seamănă cu un pod și, prin urmare, este numit asa. Practica aceasta în dimineața dacă sunteți un riser devreme sau seara. Asigurați-vă că stomacul este gol ori de câte ori practica ca alimentele digerate va elibera energie în corpul dumneavoastră, care pot fi cheltuite pe asana. Sethu Bandhasana este un nivel incepator Vinyasa yoga Asana care durează 30 până la 60 de secunde pentru a face.

Beneficii: Sethu Bandhasana intareste muschii spatelui si se intinde pe piept si a coloanei vertebrale. Acesta calmeaza creierul si reduce problemele tiroidiene. Pose ii ajuta pe cei care sufera de astm si sinuzita. Sethu Bandhasana vindecă , de asemenea , tulburări de anxietate, depresie, și constipație.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana

Bhujangasana sau Pose Cobra seamănă cu un șarpe cu capota ridicată. Este o parte a regimului Surya Namaskar. Acest pose funcționează mare când sunt practicate în dimineața pe stomacul gol și intestinele curate. Dacă o practică în seara, asigurați-vă că faci 4 până la 6 ore după masă. Cobra Pose este un nivel de bază Vinyasa yoga asana. Țineți pozeze pentru 15 până la 30 de secunde.

Beneficii: Bhujangasana tonifica abdomenul și deschide umerii. Se întărește spate și crește flexibilitatea. Acest asana reduce oboseala si imbunatateste circulatia sangelui. Pose este un balsam pentru probleme respiratorii. Elevează , de asemenea , starea de spirit și stimulează rinichii.

6. Bakasana (Crow Pose)

Cum de a face Crow Pose / Bakasana Și Care sunt beneficiile ei

Bakasana sau Crow Pose arata ca o cioara cocoțat pe o ramură de copac. Această postură provocatoare necesită o pregătire și o rutina de zi cu zi de yoga va face mai ușor să-și asume. Pentru rezultate optime, practica Bakasana dimineața pe stomacul gol și intestinele curate sau seara, după o pauză de 4 până la 6 ore de la ultima masa. Bakasana este un intermediar de nivel Hațhayogăi asana. Țineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Beneficii: Bakasana întărește încheieturile mâinilor și brațelor și în regiunea abdominală. Se intinde pe spate superior și crește concentrarea și coordonarea. Pose reduce problemele de aciditate si arsuri la stomac și pregătește mintea și corpul pentru provocări.

7. Salamba Sirsasana (headstand.Suport)

Salamba Sirsasana sau headstand.Suport este o provocare pozeze considerat ca rege al tuturor ridică. Pose vă cere să suporte întreaga greutate a corpului pe umeri. Acest asana necesită ideală puterea superioară a corpului pe care trebuie să lucreze în direcția înainte de a putea încerca. Practică pozeze dimineața pe stomacul gol. Acesta este un program avansat Vinyasa Yoga asana. Țineți pozeze pentru una până la cinci minute.

Beneficii: Salamba Sirsasana întărește plămânii, brațele și picioarele. Acesta stimulează glanda pituitară și tonifică organele abdominale. Ea ii ajuta pe cei care sufera de insomnie si sinuzita. Pose stimulează nervii și permite sânge proaspăt să curgă la creier.

Acum, să răspundă la câteva întrebări cu privire la yoga și construirea musculare.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Care este dieta ideală în timpul procesului de construcție musculare?

Incorporarea alimente bogate în proteine ​​din dieta si consuma mai multe calorii decat mări pentru un proces de construire musculare sanatoase.

Este recomandabil pentru prima dată împlinitori yoga pentru a construi musculare prin ea?

Da, s-ar putea lua timp, dar yoga este un mod natural și simplu de a construi musculare.

Ce tip de yoga este cel mai bun pentru construirea musculare?

Puterea de yoga este recomandat pentru a construi musculare.

Câte zile pe săptămână pot practica asane masei musculare yoga?

Practica yoga în fiecare zi alte pentru a da timp organismului pentru a recupera și de a construi noi muschi.

Asta e, băieți. Asta e tot ce trebuie sa stiti despre yoga pentru construirea musculare. S-ar putea fi îndoielnic cu privire la rezultatele, dar va asiguram, yoga face minuni. Vei ști doar dacă încercați. Deci, începe și spune-ne cum a lucrat pentru tine.