Yoga Equipment Guide för nybörjare – Viktiga och valfria material för att köpa

Home » Review » Yoga Basic » Yoga Equipment Guide för nybörjare – Viktiga och valfria material för att köpa

Yoga Equipment Guide för nybörjare - Viktiga och valfria material för att köpa
När du börjar göra yoga, är det svårt att veta vad du verkligen behöver köpa. Yoga industriella komplexet fortsätter att utvecklas så mycket kläder och utrustning som du kanske känner att du behöver spendera hundratals dollar innan någonsin sätta foten i en studio.

Den goda nyheten är att du faktiskt behöver väldigt lite för att komma igång. Som sagt, om du börjar ett hem praktiken, eller om du skulle må bättre om att köpa yoga specifika kläder och utrustning innan din första klass, här är vad du behöver veta.

nödvändig utrustning

Kläder 
Det borde vara självklart att de flesta yoga studios vill att du ska bära något till klass, men du behöver inte mängder av tryckta yoga byxor eller designer redskap att bli accepterad av dina kamrater. Börja med den bekväma, andas athletic kläder du redan har på handen, och köpa grunderna mid-level för något du saknar.

  • Byxor eller shorts: Du kan inte gå fel med några par enfärgade yoga byxor i svart, mörkgrå, marin, eller brun. Du kan blanda och matcha dessa tights med ett brett utbud av toppar och om du köper hög kvalitet alternativ kan de länge. Om snäva byxor är inte din sak, leta efter joggaren-style byxor eller populära harem stil byxor som har resår runt anklarna. Dessa byxor är tänjbar och erbjuda lite extra rum, men på grund av fotled elastisk, kommer de stannar på plats under hela din praktik. Shorts är ett populärt alternativ för killar, och de är också lämpligt för kvinnor, särskilt om du planerar att försöka hot yoga. Bara hålla i åtanke, kanske du vill bära figursydda spandex shorts eller lösare shorts med anslutna tights undertill eftersom vissa poser kräver att du placera dina ben på ett sätt som kan lämna dig obehagligt avtäckt med lösare, löpning stil shorts.
  • Toppar : Det är viktigt att ha toppar som är ganska figursydd så din tröja inte flyga över huvudet under framåt kurvor. Fuktspridande material är bra, särskilt om du har en tendens att svettas mycket eller om du planerar att delta i en varm yoga klass. Eftersom yoga rum ofta förvaras svalt, kanske du vill ta en lätt täcka upp eller tröja med dig till klass. Du kan bära den tills lektionen börjar, och om du håller den med din matta, kan du lägga den på innan den slutliga savasana.
  • Sportbehå : Om du är en kvinna, se till att du bära en sportbehå. Även yoga tenderar att vara en skonsamma aktivitet kan en anständig sport-bh hjälpa till att hålla din “flickor” på plats när du övergången mellan poser, gör din praktik mer bekväm.
  • Hår band eller Hårband : Oavsett om du är en man eller kvinna, om du har långt hår, måste du fästa det på plats innan du börjar klass för att förhindra strö lås från att falla i dina ögon och ansikte. En grundläggande hår slips eller pannband borde göra susen.
  • Yoga Strumpor : För att vara tydlig, yoga strumpor är inte ett krav för att delta i en klass. I själva verket är det bättre att göra yoga barfota. Som sagt om du inte kan förstå tanken på att ta dina strumpor och skorna framför främlingar, investera i ett par yoga strumpor med grepp på botten så att du kan hålla dina fötter täckta med bibehållen god dragkraft. Standard strumpor absolut inte kommer att göra, eftersom du kommer att sluta halka och glida över hela mattan.

Dessa dagar kan du köpa yoga kläder praktiskt taget överallt, och det är inte ovanligt att se yoga byxor kostar över $ 100. Inte känner att du behöver lägga ut så mycket pengar för ett enda par byxor! Target, Amazon och YogaOutlet erbjuda kvalitetsalternativ för väl under $ 50. Köp ett par par byxor och några toppar, och du ska ställas in i flera månader.

När du förbinder dig till din praktik, kan du välja att lägga till trendiga utskrifter eller stilar till din garderob.

Yoga matta

I gym och yoga studios, är det vanligt att använda en yogamatta, även kallad en klibbig matta. Mattan hjälper till att definiera ditt personliga utrymme, och, ännu viktigare, det skapar dragkraft för dina händer och fötter så att du inte halkar, speciellt när man blir lite svettig. Mattan ger också en bit av dämpning på ett hårt golv.

De flesta gym ger mattor och studios har dem för uthyrning, vanligtvis för en dollar eller två per klass. Detta är bra för din första klasser, men nackdelen med dessa mattor är att massor av människor använder dem och du kan inte vara säker på hur ofta de ska vara rengjorda, så du kanske överväga att köpa en egen.

yogamattor Premium kan vara dyrt, ofta runt $ 80 till $ 120, men det är möjligt att hitta en startmatta för så lite som $ 20 från återförsäljare som Target och Amazon. Tänk bara på, om du väljer att köpa en billigare mat, kommer du förmodligen hitta dig själv ersätta den på kort tid om du använder den ofta. Om du är verkligen redo att engagera sig i en yoga, är din matta en plats är det värt att lägga ut några pengar.

Bestäm vilken mat funktioner är viktiga för dig-till exempel, längd, tjocklek, material, hållbarhet, komfort, dragkraft, eller hur man håller den ren-sedan köpa en matta med bra recensioner baserat på dina behov. Manduka och Lululemon är kända för kvaliteten på deras Pro Mat och den reversibla Mat, respektive, men andra märken, bland annat Jade och Yellow Willow, erbjuder också hög kvalitet, hållbara mattor med bra grepp och stöd.

Valfri utrustning

Yoga rekvisita är en välsignelse för en spirande yoga. Rekvisita tillåter eleverna att hålla hälsosamma anpassning i en rad olika poser som kroppen böjer, vrider, och öppnar upp. De hjälper dig också att få ut mesta möjliga av varje pose och samtidigt undvika skador.

Du bör bekanta dig med rekvisita som beskrivs nedan, men du behöver inte köpa en egen (om du börjar ett hem praxis) eftersom de nästan alltid från studios och gym.

Mat Bags eller Sling

Om du äger din egen yogamatta, och du kommer att släpa det fram och tillbaka till studion på en regelbunden basis, det finns en legitim fall göras för att köpa en matta väska eller sele. Dessa tillbehör gör precis vad de föreslår, de gör det enkelt för dig att slunga din rullade matta över axeln utan det komma rullas.

Selar brukar använda kardborrband att binda din matta i rullade konfiguration med en anslutande rem du kan kasta över axeln. Sling erbjuder ibland ytterligare fickor för förvaring, men inte alltid. Väskor, å andra sidan, vanligtvis finns i en av två stilar. En version använder kardborrband för att hålla din rullade mattan säkert mot en större gym väska. Den andra versionen är i huvudsak en snäpp eller blixtlås stängning väska särskilt utformade för att hålla din rullade mattan. Båda stilar ger extra lagringsutrymme för kläder, plånböcker, mobiltelefoner och liknande.

Stilen och märke du väljer verkligen handlar om personliga preferenser och budget, som sling kan kosta så lite som $ 10, och tunga väskor kan kosta betydligt mer än $ 100. För variation, kolla YogaOutlet, där du kan hitta en mängd varumärken till rimliga priser.

Filtar
Yoga studios har oftast högar av filtar tillgängliga för studenter att använda under klassen. Ta en eller två filtar i början av klassen.

Vikta filtar kan användas för att lyfta höfterna under sittande poser, eller för att erbjuda stöd under liggande poser. Till exempel när du sitter med benen i kors, kan du placera en filt under dina sit ben att höja höfterna ovanför knäna. Filtar komma till hands för alla möjliga saker under klass, och om det är kyligt, kan du använda dem för att täcka upp under den sista avkoppling.

För ett hem praktiken finns det verkligen ingen anledning att köpa nya filtar. Helt enkelt använda det du redan har på handen runt huset. Men om du inte äger någon extra filtar, YogaOutlet ger dem för så lite som $ 13.

Block
Liksom filtar, är yoga block används för att göra dig mer bekväm och förbättra din inriktning. Block är särskilt användbara för stående poser som dina händer är tänkta att vara på golvet.

Placera en kloss under din hand har effekten av “höja golvet” för att möta din hand i stället för att tvinga handen för att komma till golvet medan effektivt kompromissa någon annan del av posen. Detta kan ses i halvmåne pose. Många människor har inte hamstring flexibilitet eller kärn styrka för att hålla positionen med rätt form.

Genom att placera en kloss under hand som är når mot golvet, är det lättare att hålla bröstet öppna och bålen stark. Utan blocket kan bröstet vara benägna att vända sig mot golvet, kan stöd knäet vara benägna att böja och bålen kan vara benägna att “kollaps”. Den enkla användningen av blocket bidrar till att upprätthålla rätt inriktning.

Yoga block är gjorda av skum, trä eller kork. De kan vändas för att stå på tre olika höjder, vilket gör dem mycket anpassningsbar. Om du planerar att göra en hel del yoga hemma är det värt att få en uppsättning block (behjälplig för poser där båda händerna når mot marken). Om du ska delta i lektioner, kommer block att ges till dig.

Den goda nyheten är, nästan alla block är tillräcklig, så detta är ett område som du inte behöver oroa sig alltför mycket om skrimping på. Men något bredare block-de som är minst fyra inches bred ge bättre stabilitet. YogaOutlet och Amazon erbjuder flera storlekar och stilar för under $ 10 vardera. Om du är villig att betala lite mer, erbjuder Yoga Hustle några roliga alternativ för $ 24 a pop.

Straps
Yoga remmar, som också kallas bälten, är särskilt användbara för poser där du behöver hålla fast vid dina fötter, men kan inte nå dem. Bandet fungerar i princip som en arm extender. Till exempel i pascimottanasana, om du inte kan nå dina fötter med händerna i den sittande framåt gånger, kan du linda remmen runt botten av fötterna och hålla fast bandet för att upprätthålla en plan tillbaka i stället för slumping framåt.

Banden är också bra för poser där du binder dina händer bakom ryggen (marichyasana, till exempel). Om dina axlar inte tillåter tillräcklig flexibilitet för binda, kan du använda en rem för att “ansluta” båda händerna utan överbelastade. Och med bandet hjälp, kan du flytta dina händer mot varandra över tiden för att göra framsteg mot full bind.

Du har förmodligen något runt ditt hus som skulle fungera som en rem (som ett bälte eller ens en handduk) och yoga studios förse dem för användning under klassen. Som sagt, om du verkligen vill köpa en officiell version, är det svårt att slå priset på YogaOutlet, där du kan hitta remmar för under $ 10.

Stärker
Dynor har många användningsområden för yoga studenter. Du kan använda dem i stället för en stapel med filtar för att sittande och framåt böjning utgör mer bekväm. Du kan placera dem under knäna eller ryggen när liggande stöd och passiv stretching. De är särskilt praktiskt i återställande och prenatal yoga. Om du tar denna typ av klass kommer bolster tillhandahållas. Om du vill göra reparativ yoga hemma, kan det vara värt att investera i ditt eget bolster.

Det finns två grundläggande bolster former: runda och platta (mer av en rektangulär form). Platta bolster tenderar att vara mer ergonomisk; Dock kan runda bolster vara användbart när du vill ha mer stöd eller en djupare stretch. Det handlar om personliga preferenser.

Om du har möjlighet, använda båda stilar i klassen innan du bestämmer vilken som bäst passar ditt hem praktiken. Amazon är det bästa stället att handla ren variation och pris, men om du vill ha en ganska bolster, kolla Hugger Mugger, Inner Space eller Chattra. Priserna är i linje med marknaden ($ 40 to $ 80), och design är ljusa och vackra.

Hjul
Yoga hjul är en relativt ny propeller börjar få fotfäste i yogastudion. Dessa hjul är ungefär 12-inches i diameter och är ungefär fyra-inches bred. När upprätt, kan du luta dig tillbaka på hjulet eller placera en fot eller hand ovanpå hjulet för att fördjupa dina sträckor och öka flexibiliteten, långsamt rullande hjulet längre när du kopplar in varje sträcka. Hjul kan även användas i mer avancerade metoder som ett sätt att utmana stabilitet eller för att erbjuda stöd under utmanande poser.

Även om det är osannolikt att du behöver en yoga hjul som en nybörjare, kanske du vill överväga ett köp down the line. De flesta hjul varierar i pris från $ 40 till $ 60. Yoga Design Lab, till exempel, erbjuder en för $ 48.