Yoga Farts en andere Embarrassing Onderwerpen

Home » Review » Yoga Basic » Yoga Farts en andere Embarrassing Onderwerpen

 Yoga Farts en andere Embarrassing Onderwerpen
Wanneer u deelnemen aan een yogales, er zijn veel dingen die je zult ervaren voorbij de poses en asana’s je leraar instrueert u in. Sommige van deze kan nogal pijnlijk zijn, met inbegrip van de occasionele “yoga scheet.”

Je mag niet wilt dat uw leraar of klasgenoten te vragen over dit soort zaken, dus we zullen ons best doen om u te helpen met de meest voorkomende (en lastige) vragen over yoga.

Is er iets dat je kunt doen Farting in klasse?

Passing gas tijdens het beoefenen van yoga is eigenlijk heel vaak (prenatale yoga lessen zijn de ergste). Je bent het bewegen van je lichaam op een manier die zal aanwakkeren je darmen, dat is een goede zaak. Het neveneffect is dat het kan leiden iedereen gas geven gelegenheid. We zijn allemaal volwassenen hier, en scheten is volkomen natuurlijk.

Wat u kunt doen is peilen naar de stemming van de klas en handelen dienovereenkomstig-net zoals je zou in, zeg, een cocktail party. Als de klasse is luchtig en casual, kun je met humor erkent uw emissie. Als de leraar en de studenten zijn bloedserieus, doen alsof er niets ongewenst is opgetreden. Je zou zelfs kunnen overwegen uw pre-yoga dieet en na te denken over het overslaan van de bonen tijdens de lunch volgende keer.

Wat Over Varts?

Ah, de gevreesde Vart (dat is een vaginale scheet). Dit is net zo gewoon als een normale scheet en niets om al te beschaamd over te zijn. Er zijn echter een paar dingen die je kunt doen om te proberen te voorkomen scheten, maar er zijn geen garanties.

Wat kunt u doen over iemand in de klas die Smells?

In plaats van te proberen om iemand anders te veranderen, kijk of je kunt werken aan jezelf te veranderen. Yogische principe pratyahara betekent “intrekking van de zintuigen.” Je moet proberen om zo ondergedompeld te worden in uw eigen praktijk dat je niet gestoord worden door externe bezienswaardigheden, geluiden, of zelfs geuren.

Pratyahara kost tijd en de praktijk. Terwijl u werkt op het bereiken van dit ideaal, probeer situeren zich aan de overkant van de kamer van de yogi die een beetje odiferous.

Waarom is de Thong het ondergoed van de keuze voor Yoginis?

Veel vrouwen vinden een string om de meest comfortabele ondergoed bij de uitoefening (of in het dagelijks leven). Zie het antwoord hierboven met betrekking tot pratyahara en doe je best om de show te negeren. Wie weet, kun je zelfs proberen het zelf om te zien of het echt meer comfortabel.

Wat kunt u doen als u van uw yoga klasse, maar haat de muziek gespeeld?

U kunt zeker uit uw advies aan je leraar, hoewel het best kan zijn om geen muziek te vragen in plaats van zich te verzetten tegen zijn smaak. Sommige yoga docenten muziek afspelen, anderen niet. Misschien wilt u rond te kijken voor een leraar die geen muziek wordt gebruikt.

Wat moet u doen When Nature Calls in het midden van een yogales?

Het is volkomen acceptabel om de klas te verlaten voor een paar minuten om aan al uw lichamelijke functies. Er is geen noodzaak om de toestemming van de leraar om naar het toilet te vragen.

De beste tijd om te gaan is wanneer er een periode van rust, hetzij in de houding van het kind of naar beneden hond. U zult niet verdienen het respect van je leraar als je routinematig ontwijken tijdens moeilijke poses of overslaan deel van savasana.

Wat moet je doen als je leraar houdt Partner Stretches Maar je hoeft niet te wachten om te koppelen met een Sweaty Stranger?

Je hebt een paar opties als het gaat tijd voor partner stukken. U kunt een nieuwe leraar te vinden of de positie van uw mat naast de minst bezwete vreemdeling in de klas. Je zou ook nodig je eigen partner naar de klas, zoals een vriend die je niet delen zweet met. De laatste optie is om gewoon leren om het lief te hebben. Houd er ook rekening mee dat je bezwete vreemdeling iemand anders, ook.

Heeft Loving Yoga Make You a Hippy?

Once upon a time, was yoga buiten India meestal gedaan op gemeenten door vegetariërs. Hoewel yoga door deze reputatie kwam eerlijk gezegd, is tegenwoordig iedereen van artsen om CEO’s omarmen het.

Dus, nee, yoga maakt je niet een hippie te maken. Maar het kan misschien beginnen aan uw dagelijks leven tint met een houding van vrede en vriendelijkheid. En is dat echt zo verkeerd?

laatste gedachte

Yoga heeft de neiging om een ​​hechte gemeenschap te bevorderen en de meeste mensen zijn bereid om nieuwkomers te helpen. Voel je vrij om je instructeur of een andere leerling in de klas die je vertrouwt over dingen vragen u misschien een beetje beschaamd over te zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat u bent niet de enige met deze vragen en de meeste zijn gewoon een normaal onderdeel van de praktijk.