Yoga Farts og andre pinlige emner

Home » Review » Yoga Basic » Yoga Farts og andre pinlige emner

 Yoga Farts og andre pinlige emner
Når du deltar i en yoga klasse, er det mange ting som du vil oppleve utover positurer og Asanas læreren din ber deg i. Noen av disse kan være ganske pinlig, inkludert en og annen “yoga fjert.”

Du kan ikke ønsker å spørre læreren din eller klassekamerater om slike saker, så vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med de vanligste (og vanskelige) spørsmål om yoga.

Er det noe du kan gjøre med farting i klassen?

Passerer gass mens praktisere yoga er faktisk svært vanlig (prenatal yoga klasser er det verste). Du flytter kroppen din på måter som vil hisse opp guts, som er en god ting. Den bivirkning er at det kan føre til noen å passere gass på anledningen. Vi er alle voksne her, og promper er helt naturlig.

Det du kan gjøre er å måle stemningen i klassen og handle deretter, akkurat som du ville gjort på, si, et cocktailparty. Hvis klassen er munter og uformell, kan du humoristisk erkjenner din utslipp. Hvis læreren og elevene er dødsens alvor, late som ingenting untoward har oppstått. Du kan selv vurdere din pre-yoga kosthold og tenke på å hoppe over disse bønner til lunsj neste gang.

Hva om Varts?

Ah, den fryktede vart (som er en vaginal fis). Dette er like vanlig som en normal fjert og ingenting å være altfor flau om. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å prøve å hindre farts, men det finnes ingen garantier.

Hva kan du gjøre med noen i klassen som lukter?

I stedet for å prøve å endre noen andre, se om du kan jobbe med å endre deg selv. Yogic prinsipp pratyahara betyr “tilbaketrekning av sansene.” Du bør prøve å bli så oppslukt av egen praksis at du ikke blir forstyrret av utenforstående severdigheter, lyder, eller lukter.

Pratyahara tar tid og praksis. Mens du arbeider på å oppnå dette idealet, prøv plassere deg selv på tvers av rommet fra yogi som er litt odiferous.

Hvorfor Er Thong den underkjole av valget for Yoginis?

Mange kvinner finner en thong å være den mest komfortable undertøy når du trener (eller i hverdagen). Se svaret ovenfor vedrørende pratyahara og gjøre ditt beste for å ignorere showet. Hvem vet, du kan selv prøve det selv for å se om det er virkelig mer komfortabel.

Hva kan du gjøre hvis du elsker din yoga klasse, men hater musikken spilles?

Du kan sikkert si din mening til læreren din, selv om det kan være best å be om ingen musikk i stedet for å protestere mot hans smak. Noen yoga lærere spille musikk, andre ikke. Det kan være lurt å se seg om etter en lærer som ikke bruker musikk.

Hva bør du gjøre Naturen kaller i midten av en Yoga Class?

Det er helt akseptabelt å forlate klassen i noen minutter for å ivareta dine kroppsfunksjoner. Det er ingen grunn til å spørre læreren tillatelse til å gå på do.

Den beste tiden å gå er når det er en periode med hvile, enten i barnets positur eller nedover hund. Du vil ikke tjene din lærerens respekt hvis du rutinemessig smette ut i vanskelige positurer eller hoppe over en del av savasana.

Hva bør du gjøre hvis Lærer Loves Partner Strekker men du ikke ønsker å koble opp med en svett Stranger?

Du har noen alternativer når det gjelder tid for partner strekninger. Du kan finne en ny lærer eller plassere matten ved siden av minst svett fremmed i klassen. Du kan også invitere din egen partner til klassen, for eksempel en venn du ikke har noe imot å dele svette med. Det siste alternativet er å bare lære å elske det. Også huske på at du er andres svett fremmed, også.

Har Loving Yoga gjør deg en Hippy?

Once upon a time, yoga utenfor India ble oftest gjort på kommuner med vegetarianere. Selv om yoga kom med dette ryktet ærlig, er i disse dager alle fra leger til administrerende direktører omfavner den.

Så, nei, yoga gjør deg ikke en hippie. Men det kan kanskje begynne å skjær hverdagen med en holdning av fred og godhet. Og er det egentlig så galt?

siste tanke

Yoga har en tendens til å skape en tett sammensveiset samfunn og folk flest er villige til å hjelpe nykommere. Føl deg fri til å spørre din instruktør eller en annen elev i klassen du stoler på om ting du kan være litt flau over. Det er svært sannsynlig at du ikke er den eneste med disse spørsmålene og de fleste er bare en normal del av praksisen.