Yoga fisar och andra Pinsamt ämnen

Home » Review » Yoga Basic » Yoga fisar och andra Pinsamt ämnen

 Yoga fisar och andra Pinsamt ämnen
När du går med ett yogapass, det finns många saker som du kommer att uppleva utanför poser och asanas din lärare instruerar dig. En del av dessa kan vara ganska pinsamt, inklusive enstaka “yoga fis.”

Du kanske inte vill be din lärare eller klasskamrater om sådana frågor, så vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig med de vanligaste (och besvärliga) frågor om yoga.

Är det något du kan göra åt Fisa i klass?

Passerar gas medan yoga är faktiskt mycket vanligt (prenatal yoga klasser är värst). Du flyttar din kropp på ett sätt som kommer att röra upp dina tarmar, vilket är en bra sak. Den bieffekt är att det kan orsaka någon att föra gas ibland. Vi är alla vuxna här, och Fisa är helt naturligt.

Vad du kan göra är att mäta stämningen i klassen och agera därefter, precis som du skulle på, säg, en cocktailparty. Om klassen är lättsam och avslappnad, kanske du humoristiskt erkänna din emission. Om läraren och eleverna är blodigt allvar, låtsas att ingenting skadlig har inträffat. Du kan även tänka på din pre-yoga diet och tänka på att hoppa över dessa bönor vid lunch nästa gång.

Vad om Varts?

Ah, den fruktade Vart (det är en vaginal fis). Detta är lika vanligt som en vanlig fis och ingenting att vara alltför generad om. Det finns dock några saker du kan göra för att försöka förhindra fisar, men det finns inga garantier.

Vad kan du göra om någon i klassen som luktar?

Istället för att försöka ändra någon annan, se om du kan arbeta på att förändra sig själv. Den yogiska princip Pratyahara betyder “tillbakadragande av sinnena.” Du bör försöka att vara så nedsänkt i din egen praktik att du inte störs av yttre sevärdheter, ljud, eller till och med luktar.

Pratyahara tar tid och praxis. Medan du arbetar på att uppnå detta ideal, försöka placera dig tvärs över rummet från yogi som är lite odiferous.

Varför är Thong underkläderna val för yoginis?

Många kvinnor upplever en rem för att vara den mest bekväma underkläder när de utövar (eller i vardagen). Se svaret ovan om Pratyahara och gör ditt bästa för att ignorera showen. Vem vet, du kanske prova det själv för att se om det är verkligen mer bekväm.

Vad kan du göra om du älskar din Yoga klass men hatar den musik som spelas?

Du kan säkert uttrycka din åsikt till din lärare, även om det kan vara bäst att begära ingen musik i stället för att invända mot hans smak. Vissa yogalärare spela musik, andra inte. Du kanske vill leta efter en lärare som inte använder musik.

Vad ska du göra när naturen samtal i mitten av ett yogapass?

Det är helt acceptabelt att lämna klassen under några minuter för att sköta dina kroppsfunktioner. Det finns ingen anledning att be läraren tillstånd att gå på toaletten.

Den bästa tiden att gå är när det finns en period av vila, antingen i barnets pose eller nedåt hund. Du kommer inte att tjäna din lärare respekt om du rutinmässigt smita under svåra poser eller hoppa del av savasana.

Vad ska du göra om din lärare älskar Partner Sträcker men du vill inte att para ihop med en svettig Stranger?

Du har några alternativ när det blir dags för partner sträckor. Du kan hitta en ny lärare eller placera din matta intill minst svettig främling i klassen. Du kan också bjuda in din egen partner till klass, till exempel en vän som du inte har något emot att dela svett med. Det sista alternativet är att helt enkelt lära sig att älska det. Håll också ihåg att du är någon annans svettiga främling också.

Har Loving Yoga Gör du en Hippy?

En gång i tiden, yoga utanför Indien oftast görs på kommuner av vegetarianer. Även yoga kom detta rykte ärligt, är dessa dagar alla från läkare till VD omfamna den.

Så nej, yoga gör dig inte en hippie. Men det kan kanske börja anstrykning vardagen med en attityd av fred och vänlighet. Och är det verkligen så fel?

sista tanke

Yoga tenderar att främja en nära sammansvetsad grupp och de flesta människor är villiga att hjälpa nykomlingar. Fråga gärna din instruktör eller en annan elev i klassen du litar om saker du kan vara lite generad över. Det är mycket troligt att du är inte den enda med dessa frågor och de flesta är bara en normal del av verksamheten.