Yoga houdingen die zal verbeteren uw arm kracht

Home » Review » Fitness » Yoga houdingen die zal verbeteren uw arm kracht

Yoga houdingen die zal verbeteren uw arm kracht

Samen met een krachtige kern, moet je sterke armen om yoga geavanceerde arm saldi en inversies te realiseren. Mensen vragen me vaak hoe ze hun arm kracht ter voorbereiding van deze poses te verbeteren. Het goede nieuws is, hoeft u niet hoeft te beginnen met het opheffen van gewichten of pull-ups. Gewoon blijven doen yoga regelmatig en je zal de opbouw van de spieren die je nodig hebt tegen de tijd dat je klaar bent om deze poses te proberen zijn. Hier is een blik op de aard van de dragende stelt je kunt werken aan langs de weg.

Poses Beginners’

 • Naar beneden toegekeerde Hond – Adho Muhka Svanasana : Nog meer goed nieuws: één van de poses die u het vaakst doen in yogalessen is ook een van de beste manieren om je arm kracht te verbeteren. Hoewel het waar is dat om naar beneden kijkende hond een rustende pose te maken, is het noodzakelijk om de meeste van uw gewicht te dragen met je benen, er is geen ontkomen aan het feit dat je armen ook hard werken.
 • Plank Pose : Plank is vaak de eerste arm evenwicht in yoga genoemd. Hoewel uw voeten zijn nog steeds op de grond in deze pose, de meerderheid van uw gewicht is in je armen. Houd uw schouders veilig door het fine-tunen van je karakter. Je schouders moet direct over uw polsen zijn. Probeer een rechte lijn van de kruin van je hoofd te creëren naar uw hielen, zodat u noch zijn het verhogen van je kont, noch waardoor het naar beneden hangen.
 • Ondersteunde Side Plank : Volle side plank, waarin je balanceren op een arm en de rand van de ene voet is meer een intermediair pose (zie hieronder), maar dit wordt ondersteund variatie is geschikt voor beginners.

Intermediate Poses

 • Crow Pose – Bakasana : Crow is vaak de eerste arm evenwicht dat yoga studenten aan te pakken. Leren is eigenlijk meer over het vinden van je zwaartepunt dan iets anders. (Hint: het is waarschijnlijk een beetje verder naar voren dan je zou willen zijn, maar niet zo veel dat je valt op je gezicht.) (Nog een hint:. Het opzetten van een crash pad van kussens onder je gezicht voor het geval)
 • Vier Ledematen Personeel Pose – Chaturanga Dandasana : Het doen van een heleboel chaturangas (yoga’s versie van push-ups) is een van de beste manieren om je arm kracht op te bouwen. Het is belangrijk om dat te doen met een goede afstemming, echter, om schouder verwondingen te voorkomen. Het is ook noodzakelijk om te weten wanneer te zeggen wanneer, want slordige afstemming leidt tot letsel is meer waarschijnlijk gebeuren als je moe bent. Als je een klasse te nemen met veel Vinyasas, weet dat je altijd kunt kiezen om ze over te slaan wanneer u het gevoel dat uw formulier wordt uitglijden.
 • Side Plank Pose – vasisthasana : Side planken zijn zeer geschikt voor het werken op één arm tegelijk. Naarmate je zelfvertrouwen groeit, kunt u beginnen te spelen met zijn vele variaties.
 • Stijgende Onder ogen ziende Hond – Urdhva Muhka Svanasana : Aangezien uw dijen zijn van de vloer in deze pose, het is ook een workout voor je armen. Meestal wordt opwaarts hond niet gehouden voor een lange tijd in de yogalessen, maar u kunt een langere greep thuis. Zorg ervoor dat je ellebogen te buigen en rol je schouders naar achteren en naar beneden wanneer je voor het eerst in de pose komen. Dit houdt uw schouders omhoog kruipt in de richting van je oren.

geavanceerde Poses

 • Firefly Pose – tittibhasana : Zodra u een greep te krijgen op uw eerste arm saldo (bijvoorbeeld kraai, boven), de rest komt relatief gemakkelijk. Echter, heb je nodig voor de opbouw van de kracht om het gewicht van uw lichaam te ondersteunen met alleen je armen.
 • Flying Crow Pose – Eka Pada Galavasana : Vliegende kraai combineert de benen van duif met de armen van de kraai. Uitbreiding van je been in de rug is een beetje lastig. Ik denk dat het makkelijker is om in de arm balans met uw achterste been gebogen onder je lichaam en dan uit te breiden, in plaats van te proberen om uw achterste been te tillen van de vloer als het al recht.
 • Handstand – Adho Mukha Vrksasana : De meeste mensen leren handstand op de muur eerste, dat is een goede manier om de arm kracht op te bouwen. Zorg ervoor dat je armen zeer recht te houden wanneer u schoppen, zodat ze niet omkrullen.
 • Side Crow Pose – Parsva Bakasana : Er zijn eigenlijk twee versies van kant kraai. In eerste instantie proberen balanceren met je kont rustend op een arm en je knieën aan de andere kant. Uiteindelijk, kunt u het proberen met behulp van slechts één arm, die je kont ondersteunt.
 • Wheel Pose – Urdhva Dhanurasana : Er is veel gaande in een volledige wiel, niet de minste daarvan is dat het duurt een goede hoeveelheid van de arm kracht om jezelf omhoog te duwen en houd die positie.