Yoga pentru îmbunătățirea Leg Forța și tonusului muscular

Home » Review » Fitness » Yoga pentru îmbunătățirea Leg Forța și tonusului muscular

Yoga pentru îmbunătățirea Leg Forța și tonusului muscular
Doriți să vă îmbunătățiți puterea picioarelor și definiție musculară cu yoga? ridică în picioare sunt mod de a merge. Pentru a obține mai puternică, încercați să măriți timpii de așteptare pentru fiecare dintre aceste ipostaze. Începe cu trei până la cinci respirații și de a lucra de acolo. de multe ori ne mișcăm repede prin aceste ipostaze într-o clasă de debit, dar care le deține mai mult timp are un efect diferit. Păstrați coapsele captivați și să rotulele sus. Picioarele tale pot agita la inceput, dar e în regulă. Soldurile permanente sunt o modalitate buna de a se concentra pe puterea picior, dar, de asemenea, aduce în miez.

incepatori

Cu care se confruntă în jos Dog – Adho Mukha Svanasana
Downdog este adesea numit de odihnă reprezintă, dar restul este într – adevăr pentru brațele tale. Desen Constient greutatea înapoi în picioarele, care sunt de obicei grupa de muschi mai puternic, oferă brațele tale o pauză de la poartă greutatea dumneavoastră. Deci , asigurați – vă că pentru a menține șoldurile ridicat și tocuri care se deplasează spre podea , în această postură.

Extended Side Angle Pose – Utthita Parsvakonasana
multe ori , există un accent pe poziția brațului în această postură, dar într – adevăr nu contează dacă vă odihniți antebratul pe coapsa sau de a aduce mana tot drumul la podea , atâta timp cât stai profund în genunchi fata. Concentrați -vă pe coapsa ta paralel cu podeaua cu genunchiul peste glezna si lasa toamna brațul în cazul în care acesta poate.

Mountain Pose – Tadasana
Chiar și cele mai simple ipostaze în picioare poate fi un antrenament dacă stați captivați. Pentru picioare, acest lucru înseamnă că răspândirea degetele de la picioare largi și bazându -se pe mușchii coapsei. Coapsele au o ușoară rotație spre interior, care , la rândul său , se răspândește oase sit.

Piramida Pose – Parsvottonasana
Din nou, sa tot despre păstrarea mușchii activi în această postură, în special coapse desen rotulele sus. Un microbead în genunchi din față va salva articulatiei pe termen lung, mai ales dacă sunteți predispus la hiperextensie.

Mâinile ridicate Pose – Urdhva Hastasana
Continuând angajamentul și alinierea pe care le – ați stabilit în munte reprezintă ( de mai sus).

Permanent Forward Bend – Uttanasana
O altă poziție care o facem atât de des încât este ușor să răsfoiesc suprafața în loc să se apropie de ea cu atenție de fiecare dată. Pentru a aprofunda îndoiți dvs. înainte, să alternarea vin din pelvis în loc de partea inferioara a spatelui.

Standing încălecat Forward Bend – PRASARITA Padottanasana
Similar cu uttanasana, dar cu picioarele în afară. Deși este de multe ori a crezut că „obiectivul“ al acestui pose este de a obtine capul de pe teren, nu este cu adevărat despre asta. De fapt, eu de multe ori văd elevii să ia o poziție foarte largă , în scopul de a obține capetele închise la podea. Vă recomandăm să luați picioarele nu mai late decât în jurul valorii de 3,5 picioare (da sau de a lua, în funcție de înălțimea dumneavoastră) , deoarece merge mai larg deschise șoldurile până la uzură.

Arbore Pose – Vrksasana
Prima Echilibrarea prezintă majoritatea oamenilor aborda. Uita – te unde ai pus piciorul atunci când plasarea în pe picior opus. Du – te pentru mai sus sau mai jos de genunchi, evitând articulația în sine. Ați putea fi instabil și că e în regulă.

Triangle Pose – TRIKONASANA
La fel ca în padottonasana PRASARITA ( de mai sus), nu fi tentat să vă luați pe picior larg în încercarea de a obține mâna mai aproape de podea. Pose nu este cu adevărat despre asta. Este vorba despre stabilirea o fundație fermă în picioare , care vă permite să deschideți piept mai complet.

Warrior I – Virabhadrasana I
ipostaze Warrior sunt un loc minunat pentru a începe o secvență de ipostaze în picioare. În războinic I, șolduri se confruntă cu partea din față. Încercați să separând picioarele către laturile rogojină nostru , dacă vă simțiți ca este greu pentru a menține punctul de șold pe piciorul din spate cu care se confruntă înainte.

Warrior II – Virabhadrasana II
Warrior Ii urmeaza de multe ori pe tocuri de războinic I , dar necesită o deschidere a soldurilor la marginea covorului. Stai adânc în genunchi fata de a lucra mușchii coapsei.

Intermediar

Scaun Incomode – Utkatasana
să se concentreze pe picioare, este vorba despre cât de jos poți merge și cât timp poți să – l dețină. Mi se pare util să păstreze coapse presare împreună și cred că de la picioare ca o singură unitate. Respirații Ujjayi sunt , de asemenea , cruciale.

Eagle Pose – Garudasana
Eagle pot urma din utkatasana (chiar de mai sus) , deoarece picioarele sunt deja în poziția îndoită necesară. Răsucirea picioarele și de echilibrare face acest lucru într – un întăritor de bază prea.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
O altă șansă de a lucra la puterea picior si echilibru. Piciorul ridicat trebuie să rămână la fel de activ aici , ca piciorul în picioare.

Regele Dancer Pose – Natarajasana
O continuare a lucrărilor a început în copac prezintă ( de mai sus). Acesta ajută soldul să aibă un Drishti sau un punct focal care nu se mișcă.

Reverse Warrior
Pentru a lucra picioarele, amintiți – vă că , chiar și ca trunchiul înclină din spate, piciorul din față trebuie să rămână profund îndoit cu genunchiul peste glezna.

Gravitat Triangle Pose – Parivritta TRIKONASANA
înfiinarea pentru picioare fluxurile bine de piramidă pozeze ( de mai sus). Picioarele acționează ca punct de ancorare stabilă a poza, oferind un loc din care se poate deschide piept, astfel încât să le continue să lucreze cu fermitate , fără blocarea genunchi.

Warrior III – Virabhadrasana III
Vă recomand să faceți pozeze cu mâinile pe șolduri , astfel încât să puteți simți dacă acestea sunt de nivel. Sunt șanse ca partea a piciorului ridicat va dori să cocoș în sus, astfel încât locul de muncă pentru a se cerne don păstrând în același timp piciorul paralel cu podeaua.

Avansat

Învârtea Half Moon Pose – Parivritta Ardha Chandrasana
Aceasta reprezintă a merge atât de mult pe și totul depinde de stabilitatea piciorului în picioare. Echilibrare și răsucire este o mulțime de muncă, să nu mai vorbim de păstrarea piciorul ridicat ridicat și drept.

Pose pe pneuri – Urdhva Dhanurasana
roată pozeze necesită picioare puternice pentru a ridica corpul și să suporte cea mai mare parte din greutatea în timp ce mențineți poziția. Este important să se păstreze picioarele de cotitură și genunchi imbratisandu spre linia mediana ta.