Yoga Poses som vil forbedre arm styrke

Home » Review » Fitness » Yoga Poses som vil forbedre arm styrke

Yoga Poses som vil forbedre arm styrke

Sammen med en kraftig kjerne, trenger du sterke armer for å realisere yoga avanserte arm balanserer og inversjoner. Folk spør meg ofte hvordan man kan forbedre sin arm styrke i forberedelse til disse positurer. Den store nyheten er at du ikke trenger å begynne å løfte vekter eller gjøre pull-ups. Bare fortsette å gjøre yoga regelmessig og du vil bygge opp muskler du trenger av den tiden du er klar til å prøve disse utgjør. Her er en titt på hvilke typer vektbærende positurer du kan jobbe med underveis.

Nybegynnere Poses

 • Nedadgående Facing Dog – Adho MUHKA Svanasana : Flere gode nyheter: en av positurer som du gjør oftest i yoga klasser er også en av de beste måtene å forbedre din arm styrke. Selv om det er sant at for å gjøre nedover vendt hund et hvile positur, er det nødvendig å støtte de fleste av vekten din med bena, det er ikke å komme rundt det faktum at armene jobber hardt også.
 • Plank Pose : Plank kalles ofte den første armen balanse i yoga. Selv om føttene er fortsatt på bakken i denne positur, de fleste av vekten din er i armene. Hold skuldrene trygge ved å finjustere din justering. Skuldrene skal være rett over håndleddene. Prøv å lage en rett linje fra kronen på hodet til hælene slik at du er verken heve baken heller ikke slik at det å henge ned.
 • Støttet Side Plank : Full side planke, der du balansere på en arm og kanten av den ene foten er mer av en mellom positur (se nedenfor), men dette støttes variasjon er egnet for nybegynnere.

Intermediate Poses

 • Crow Pose – Bakasana : Crow er ofte den første armen balanse som yoga studenter takle. Læring er egentlig mer om å finne din tyngdepunkt enn noe annet. (Hint: det er nok litt lenger fram enn du ønsker den skal være, men ikke så mye at du faller på ansiktet ditt.) (En annen hint:. Sette opp et crash pad puter under ansiktet ditt i tilfelle)
 • Fire hengslete Staff Pose – Tsjatoranga Dandasana : Gjør mye chaturangas (yoga versjon av push-ups) er en av de beste måtene å bygge din arm styrke. Det er viktig å gjøre dem med god justering, men for å unngå skulderskader. Det er også nødvendig å vite når man skal si når, siden slurvete justering fører til skade er mer sannsynlig til å skje når du er trøtt. Hvis du tar en klasse med masse vinyasas, vet at du alltid kan velge å hoppe over dem når du føler at formen er slipping.
 • Side Plank Pose – Vasisthasana : Side planker er stor for å jobbe på en arm av gangen. Som selvtilliten din vokser, kan du begynne å spille med sine mange varianter.
 • Oppover Facing Dog – Urdhva MUHKA Svanasana : Siden lårene er på gulvet i denne positur, er det også en trening for armene. Vanligvis er oppadgående hund ikke holdt på lenge i yoga klasser, men du kan gjøre en lengre hold hjemme. Bare sørg for å bøye albuene og rull skuldrene tilbake og ned når du først kommer inn i positur. Dette holder skuldrene kryper opp mot ørene.

avanserte Poses

 • Firefly Pose – Tittibhasana : Når du får en hånd på den første arm balanse (for eksempel kråke, ovenfor), resten kommer relativt enkelt. Men trenger du å bygge opp styrke til å støtte kroppens vekt med bare armene dine.
 • Flying Crow Pose – Eka Pada Galavasana : Flying kråke kombinerer beina på due med armene på kråke. Utvide beinet i ryggen er litt kinkig. Jeg tror det er lettere å komme inn i armen balanse med ryggen benet bøyd under kroppen din, og deretter utvide det, heller enn å prøve å løfte ryggen beinet opp fra gulvet når det er allerede rett.
 • Handstand – Adho Mukha Vrksasana : De fleste lærer håndstående på veggen først, noe som er en god måte å bygge arm styrke. Sørg for å holde armene veldig rett når du sparker opp slik at de ikke bretter.
 • Side Crow Pose – Parsva Bakasana : Det er faktisk to versjoner av side kråke. Ved første, prøver å balansere med baken hviler på den ene armen og knærne på den andre. Til slutt, kan du prøve det med bare én arm, som støtter baken.
 • Wheel Pose – Urdhva Dhanurasana : Det er mye som skjer i en full hjulet, ikke minst av dem er at det tar en god mengde arm styrke til å presse deg selv opp og hold den posisjonen.