Yoga prenatala in al doilea trimestru

Home » Review » Health » Yoga prenatala in al doilea trimestru

Yoga prenatala in al doilea trimestru
Al doilea trimestru este zilele de glorie pentru yoga prenatale. boală de dimineață a redus, probabil (sau va face acest lucru în curând) și în timp ce burta este în creștere, nu a început încă să afecteze capacitatea de a se mișca liber. Acesta este momentul pentru a obține într-un ritm de a participa în mod regulat la cursuri de yoga prenatale.

În plus față de a face te mai confortabil fizic în lunile următoare, cursuri de yoga prenatale sunt de multe ori de pe forum doar pentru a întâlni alte femei gravide. Sensul comunității și să sprijine acest lucru favorizează este un beneficiu major de yoga prenatale, unul care este cel puțin la fel de important ca aspectele fizice.

Mai jos, veți găsi sfaturi cu privire la problemele care sunt cel mai probabil să apară în cazul femeilor care fac yoga în timpul al doilea trimestru de sarcina lor. Dacă sunteți la început cu yoga în timpul sarcinii, citiți aceste dos de yoga prenatale și Interdicții în primul rând pentru unele informații importante.

noi Yoghinii

Dacă nu ați făcut înainte de yoga, al doilea trimestru este momentul perfect pentru a începe. Asigurați-vă că pentru a găsi o clasă de yoga prenatale cu un profesor cu experiență. Multe femei explora yoga pentru prima dată în timpul sarcinii, astfel încât să nu vă faceți griji că veți fi singurul yoginul nou din clasa.

Yoghinii cu experiență

Ați putea fi de pornire pentru a găsi că clase de yoga regulate sunt un pic prea intens și orice clase prenatale care anterior păreau prea blând se simt mai mult viteza. Desigur, nu există nici un motiv să renunțe la clase obișnuite, dacă vă simțiți în continuare puternic și sunt în măsură să includă propriile adaptări la ipostaze care nu sunt potrivite ca burta creste. Un lucru minunat puteți obține de la participarea la cursuri prenatale de yoga, cu toate acestea, este o șansă de a întâlni și de a compara notele cu alte femei gravide. Acest lucru se poate dovedi o sursă neprețuită de sprijin și informații.

Acasă Practicanții

De asemenea, chiar dacă sunteți un medic de origine avid, poate doriți să încercați participarea la o clasă de yoga prenatale o dată sau de două ori pe săptămână pentru camaraderia și sentimentul de comunitate aceste clase Foster. Când faci practica la domiciliu, asigurați-vă că pentru a include saluturile soare prenatale.

Boală de dimineata

Să sperăm că, orice boală dimineață vă cu experiență în primul trimestru este de peste și vă simțiți mult mai bine fizic. Dacă greață dvs. este persistent, continuați să luați-l ușor pe tine.

Devine public

Prin al doilea trimestru, cele mai multe femei se simt confortabil schimbul de faptul că acestea sunt gravide. Dacă încă mai încearcă să-l țină liniștit și nu au început să arate, este încă important să se spună orice profesori de yoga aveți că sunteți gravidă și cât de departe de-a lungul sunteți, astfel încât acestea să poată adapta tipurile de variații și ajustări care le oferiți .

Adaptările al doilea trimestru

Multe adaptări prenatale sunt concepute pentru a găzdui o burtă mare și pentru a preveni compresia uterului. Dimensiunea abdomenului poate varia foarte mult în al doilea trimestru, dar sunt șanse încep să apară, ceea ce înseamnă că uterul nu mai este protejat de pelvis, astfel încât aveți de gând să doriți să înceapă să își adapteze atitudini în consecință, poate evitând în același ipostaze în cazul în care te minți pe stomac și entorse adânci.