Yoga prenatală în al treilea trimestru

Home » Review » Health » Yoga prenatală în al treilea trimestru

 Yoga prenatală în al treilea trimestru
Ca al treilea trimestru progresează, yoga prenatala poate deveni mai dificil (la fel ca mersul pe jos în sus pe scări, care leagă propriile pantofi, și de cotitură în pat). Dimensiunea burta devine un real factor, la fel ca și oboseală generală și greoaie senzație. Dacă ar fi capabil de a practica yoga, cu unele vigoare în al doilea trimestru, da-te marjă de manevră pentru a ușura până acum. Toate ridică care comprimă burta ar trebui să fie evitate. Ia-o abordare din ce în ce precaută data scadenței se apropie, dar nu există nici un motiv pentru a opri practica yoga prenatale, atâta timp cât te simți în stare să-l. Ca întotdeauna, ar trebui să revizuiască dos yoga prenatale și ce să nu faci.

noi Yoghinii

Unele femei au doar timp pentru a începe să faci yoga prenatale atunci când iau concediu de maternitate. Dacă acesta este cazul, puteți obține încă unele beneficii de a face yoga si se intinde practica blândă. Doar asigurați-vă că profesorul tău cunoaște situația și are grijă să-l ia ușor; acest lucru este nici un moment să nu exagerați.

Yoghinii cu experiență și Acasă Practicanții

Până acum sunt folosite pentru a asculta corpul tău și respectând ceea ce spune să faci. Continuați să faceți acest lucru și veți beneficia de avantajele unei practici yoga în condiții de siguranță până la sfârșitul sarcinii. salutări soare prenatale se poate face la fel de târziu ca să te simți în stare să le facă.

Pregătirea pentru nașterea

Chiar mai mult decât pregătirea fizică tine, yoga va ajuta să vă pregătiți mental pentru nașterea copilului de predare pentru a asculta corpul tău și să fie în acest moment, fără anticipare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să se concentreze pe respiratie, folosind inhaleaza lungi prin nas si prin gura expiră. Acest pranayama se numește respirație și poate nastere fi doar un lucru pe care devine prin munca ta.

În al treilea rând Adaptările Trimestrul

La aproximativ 36 săptămâni, puteți, de obicei, sunt sfătuiți să reducă numărul de inversiuni le faci. Copilul este întemeiere în poziția de naștere în acest moment, astfel încât să nu vrei să faci orice ipostaze care ar putea modifica poziția lui sau a ei într-un mod negativ. Ar trebui să se oprească, de asemenea, face picioarele sus pe perete și pod prezintă cu excepția cazului în care copilul dumneavoastră este pelviană, caz în care aceste ipostaze pot ajuta ei să se întoarcă. Poses făcut în patru labe ca întindere pisica-vaca sunt de asemenea bune pentru a transforma un copil pelviana. Tu ar trebui să scadă, de asemenea, numărul de câini în jos cu care se confruntă pe care le face, deoarece câinele în jos este o inversare ușoară, înlocuind mâinile și genunchii pozeze. Genuflexiuni continuă să fie adecvate la sfârșitul sarcinii decât dacă sunt la risc pentru nastere prematura.

Discutați cu medicul sau moașa

Inversiune pune ca picioarele în sus pe perete, Podul Pose, orientată în jos Dog sau intindere Cat-Vaca poate forța un copil pelviana la rândul său, dar ar trebui să fie redusă la minimum în cazul în care copilul este întemeiere în canalul de nastere cu capul inainte.

În plus, nu mai faci orice poziție care devine incomod. Dați-vă permisiunea de a accepta că s-ar putea să nu fie în stare să facă lucruri pe care le-ați făcut întotdeauna. Sarcina a fost, probabil, o ajustare mare pentru viata ta, dar paleste in comparatie cu a avea un nou copil. Toate flexibilitatea (mai mult mental decat fizic) poti cultiva acum vei face nimic, dar bine atunci când vine copilul.