Yoga simplă îl prezintă pentru toate Burn Fat burtă într-o lună!

Home » Review » Weight Loss » Yoga simplă îl prezintă pentru toate Burn Fat burtă într-o lună!

Yoga este noua mantra de fitness care mulți oameni din întreaga lume urmăresc acum de zile. Yoga este o știință de a menține mintea, trupul și sufletul în pace interioară. Yoga este cunoscut pentru beneficiile sale pentru a calma nervii, mintea detresă si energiile corpului pe dos. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, fluxul de oxigen din organism si imbunatateste functionarea tuturor organelor corpului. Yoga, de asemenea, ajută la reducerea de grăsime burtă și să vă tăiați burtă. Puteți urmări o pereche de yoga pentru a pune kilogramele in plus din corpul dumneavoastră și de a lua o midsection tonifiat sus. Derulați peste găsi unele dintre cele mai bune și ușor de urmărit yoga:

1. Warrior Pose 1

Warrior pozeze întărește de bază, spate și coapse și ajută la arderea de grăsime burtă. Așezați picioarele paralele între ele și să aducă piciorul stâng la 90 de grade. Lăsați dreptul de șederea piciorul în interiorul și expirați. Păstrarea picioarele drepte, ridica bratele deasupra capului și să le aducă în conformitate cu umărul tău. Întoarceți capul cu ochii fixați pe încheietura mâinii. Urmați 10 repetari pe fiecare parte.

2. Warrior Pose 2

Acest pose yoga este o ușoară variație a războinicului prezintă numai. Începeți exercițiul cu aceleași tehnici ca și războinic prezintă. În loc de a ridica bratele deasupra capului, vă ridică brațele spre laturile tale, le întinde până max, extins spre exterior de la trunchiul. Întoarceți capul la piciorul stâng și apoi înapoi la poziția de pornire. Urmați același lucru pe de altă parte. Urmați 10 repetari pe fiecare parte.

3. Scaun Pose

Acest lucru întărește pose coloanei vertebrale și trage în sus abdomenul, coapse si fese. Stai drept, cu palmele pliate în fața feței. Îndoiți genunchii și ghemuiește corpul tău în jos în așa fel încât să apară ca și cum ai sta pe marginea unui scaun. Ridicați mâna e deasupra capului și să încerce să mențină echilibrul corpului tau. Apăsați umerii în jos și arcui coloanei vertebrale și lăsați trunchiul merge mai adânc în poziția. Mențineți poziția timp de 3 până la 6 respirații, eliberare și urmați 5 până la 8 repetari.

4. Bow Pose

Acest pose energizează corpul, imbunatateste digestia si intareste muschii abdominali. Lie pe stomacul pe o saltea de yoga cu brațele pe părțile laterale și picioarele întinse. Ridicați picioarele și îndoiți genunchii și să le aducă spre cap. Intindeti înapoi brațele și țineți gleznele cu mâinile. Menține poziția timp de 15 la 30 de secunde și să se întoarcă înapoi la poziția de pornire.

5. Ponton Postura

Acest pose yoga se angajează muschii spatelui și picioarelor, care permite corpului pierde grăsime burta. Întinde-te pe spate, cu picioarele intinse si bratele pe langa corp. Inspirați și să ridice picioarele în sus, cu degetele de la picioare și de picioare senzație stretch dumneavoastră. Ridicati partea superioara a corpului, pentru a forma 45 de grade și lăsați brațele pentru a ajunge la picioarele intinse. Mențineți poziția timp de 10 până la 15 secunde si repeta exercitiul de 5 ori.