Yoga Tips og Regler For at komme i gang

Home » Review » Fitness » Yoga Tips og Regler For at komme i gang

Yoga Tips og Regler For at komme i gang

Yoga, ligesom enhver øvelse, har sit eget sæt af regler og forholdsregler, du skal overholde for at mindske risikoen for skader. Må ikke undervurdere sværhedsgrader af asanas eller overvurdere, hvad du kan gøre. Som nybegynder, lære de fundamentale eller grundlæggende rejser, der danner grundlaget for yoga før videre til mere komplekse asanas. Og husk, smerte er ikke normalt i yoga, så hvis det gør ondt, stop. Variationer af asanas og yoga rekvisitter såsom blokke, remme og puder kan gøre rejser mere opnåeligt og mindre smertefuld.

Yoga kan hjælpe med at øge dit immunsystem helbred, afhjælpe stress, og give dig en fuld krop stræk og træning. Blot et enkelt 30 minutters session af Hatha Yoga, en mere aktiv form for yoga, kan brænde næsten 150 kalorier, hvis du vejer omkring 155 pounds – det er magen til hvad du ville få med vand aerobic! Uanset om dit mål er vægttab, fitness, en energiindsprøjtning, slappe af efter en lang dag, eller bare gøre din krop mere smidig, kan yoga få dig der. Forudsat at du gør det rigtigt.

Følg disse tips / forholdsregler for en sikker og produktiv session

Øve yoga kan øge din samlede styrke, fleksibilitet og muskel udholdenhed. Det kan endda hjælpe med at styre mental og følelsesmæssig stress bedre, muligvis på grund af den fokus, afslappende strækninger og beroligende vejrtrækning teknikker, der anvendes, der er næsten meditativ. Men at være i stand til at få mest ud af din yoga sessioner, bør du have en god forståelse af dens nuancer. For eksempel, hvis du er opmærksom på visse former for udstyr, der kan arbejde som en hjælp til en positur, vil du være i stand til at uddybe stræk og fuldføre asana ordentligt.

Ved at være opmærksom på disse dos og don’ts, før du starter, kan du spare dyrebar energi og kræfter og endda hjælpe afværge en skade eller pain.These pejlemærker er et must for en nybegynder og bør være naturligt for en erfaren yoga entusiast.

1. Må få professionel vejledning at gøre yoga sikkert og korrekt

Yoga er formentlig en af ​​de mere kontrollerede former for motion. Det er blevet anset for sikkert og sammenlignes med andre terapeutiske pleje og motion. Men mens yoga kan synes som en harmløs og meget godartet form for motion, i modsætning til for eksempel løb, som er berygtet for at forårsage skader, ikke undervurdere det! De fleste yoga skader, når de gør det alligevel, er at de lændehvirvler, nakke, skuldre, knæ og ankler. Heldigvis kan nogle pleje og indsigt hjælpe dig med at undgå at komme til skade på alle. Tilmeld dig en god yoga klasse med en uddannet læge eller følge instruktioner fra en pålidelig træner, manual, eller book online eller offline. Kend dine grænser og tage forholdsregler, så du ikke ender til skade.

2. Gør nul i på en regelmæssig placering Eller plads til yoga

Den store ting om yoga er at du ikke behøver for meget udstyr eller en fancy gym medlemskab. Faktisk alt hvad du virkelig har brug for er en klar område indendørs eller et åbent rum, hvor du kan gøre din yoga uafbrudt. Bare prøv og holde sig til det samme sted hver dag, så din rutine, herunder hvor du gør dine asanas, bliver anden karakter til dig. Det er ikke meget sjov at skulle omfang nye steder hver dag – medmindre selvfølgelig det er noget du kan lide at gøre!

3. Do har det rigtige udstyr Handy at gøre din session Komfortabel

Yoga asanas kan være lettere at gøre med hjælp fra nogle grundlæggende og billigt udstyr.

En yogamåtte : Der er en grund yoga er synonymt med yogamåtte. Det hjælper med at beskytte din krop fra virkningen af gulvet, puder dine led, og gør din træning mere komfortabel. Selv hvis du ikke investerer i noget andet udstyr, få en god mat.

En rullet tæppe eller styrke : Hold en rullet tæppe praktisk at støtte dig selv for visse asanas, indtil du får hænge af dem og kan gøre dem uden hjælp. Dette kan være gemt under din ryg eller nakke efter behov.

En yoga blok : Dette hjælper med en asana ligesom utthita parsvakonasana eller side vinkel udgør som har brug for dig til at strække mod jorden. Blokken kan hjælpe dig med at nå frem til en højde, der er tættere på din arm, reducere omfanget af og vanskeligheden ved stillingen.

Yoga stropper : Disse stropper hjælper du holder udgør i længere tid, at bruge dem som udvidelser af din krop. For eksempel, i gomukhasana eller ko ansigt positur, du har brug for at nå over ryggen og spænde dine hænder på bagsiden. Her kan remmen være en stand-in for at nå hele vejen og røre fingerspidserne. I stedet vil du simpelthen nødt til at holde fast i remmen med begge hænder, så du kan bevare stillingen i længere tid eller gøre en positur, som du kunne ellers ikke. 6 Med andre asanas ligesom supta padangusthasana eller tilbagelænet hånd-til-big-tå positur, det er kernen til selve asana.

4. ikke Accepter Smerter som normale, når du gør Yoga – Og Stop hvis det gør ondt

Hvis du arbejder ud på egen hånd derhjemme, ikke presse dig selv for hårdt. Du skal ikke føle smerte eller behovet for at grynte eller jamre, når du gør en asana i yoga. Det er ikke det samme som, siger, vægttræning i et motionscenter, der har brug for dig til at skubbe din krop til en ekstrem til tider. Yoga skal føles naturligt og din krop skal lette ind i det. Hvis det gør ondt, skal du stoppe op og køle ned eller gøre en modificeret version, der er nemmere.

5. Vær ikke bange for at prøve den ”Lettere” versioner af Asanas

Ofte er der enklere versioner af de mere vanskelige asanas. Mange asanas kan også ændres ved hjælp af stropper eller en pude til at hjælpe dig. Find ud af om dem, og lad ikke dit ego komme i vejen for at bruge et hjælpemiddel som en yoga blok eller en rem, hvis det kræves. Nogle ændringer reducere den tid, som du holder en positur, andre ændrer i hvilket omfang du strække eller forlænge eller vride din krop, og andre bruger yoga rekvisitter.

6. ved hvad Asanas er risikable for en specifik helbredstilstand du har

Yogastillinger har en indvirkning på indre organer og fysiologiske parametre i kroppen, ud over at være en god form for motion. Hvilket også betyder, at du skal styre uden om visse asanas, der kan bringe dit helbred, givet din tidligere sygehistorie eller aktuelle sundhedsmæssige forhold. Det er ikke ulig undgå høje effekt øvelser, hvis du har en knæskade. For eksempel, sidebøjning eller vride øvelser som den naukasana eller båd udgøre skal være strengt undgås af gravide kvinder, enhver, der har haft de seneste abdominalkirurgi, og dem med højt blodtryk eller hjerteproblemer. Dette skyldes, at stillingen internt massage og lægger pres på denne region, og kan også påvirke blodtrykket.

En tilsyneladende ligetil udgør ligesom padmasana eller lotusstilling eller baddha konasana eller bundet vinkel udgøre bør undgås af alle med en nylig knæ eller ankel skade eller hvis du har nogen ubehag i disse områder.

7. Må Bær det rigtige tøj Så du har det godt på Yoga Class

Bløde naturlige eller fleksible materialer, der giver dig mulighed for at bevæge sig frit er gode. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge rigtigt

  • Brug ikke alt for løstsiddende tøj. Det kan være irriterende, hvis de flap om, som du gør dine rejser. De gør også omvendinger vanskelig. For eksempel kan en løs halsudskæring forårsage toppen til at falde ned på dit ansigt.
  • Men du behøver ikke vælge tøj så stram, at de hæmmer din evne til at bevæge sig og forhindre dig i at gøre stillingerne korrekt.
  • Elastiske taljeret yoga bukser, der er tætsiddende arbejde pænt.
  • Simple unembellished toppe eller t-shirts er en god idé.
  • Spring snor bukser, fordi de bliver ubehageligt for stillingerne du liggende på maven.
  • Brug lagdelte tøj, hvis du kommer til en yoga klasse eller studie, så du kan justere din kropstemperatur, afhængigt af hvor varmt eller koldt du føler. En zippet op sweatshirt gør et godt valg. Sjaler eller stoles arbejde for, når du gør siddende udgør.

8. Vær ikke bange for at spørge

Hvis du planlægger at deltage i en yoga klasse eller yoga skole, forsøge at finde et sted til fronten nær instruktøren, så de kan holde øje med dig og stoppe dig, hvis du laver en positur forkert og potentielt kunne skade dig selv. Desuden er nogle asanas ikke anbefales, når du er gravid eller har visse sundhedsmæssige problemer som fx forhøjet blodtryk. Andre kan være gavnligt, hvis du nævner dine medicinske spørgsmål. Det centrale er at være forhånd og åben.

9. Du må ikke gøre noget hele ugen, og overdrive det på én dag

Dette gælder for alle motion og absolut til yoga, hvor din krop har brug for at forblive smidig og godt strakt hele ugen igennem. Prøv og gøre et par asanas eller en kort træning hver dag eller mindst hver anden dag. Glip af, og du kan være stiv eller ender med at skade dig selv, fordi din krop er ude af praksis.

10. Gør et øjeblik på at komme ind i rette sindsstemning Før Yoga

Prøv at finde et øjebliks ro, før du begynder den egentlige asanas til at sætte dig i den rigtige ramme i sindet. Fokuserede åndedrætsøvelser som dem i pranayama kan hjælpe dig rolig og energi i kroppen, før du starter. For eksempel nadi shodhana eller alternative næsebor vejrtrækning er en kanal, rengøring åndedrag, der åbner op din energi kanaler, som gør det muligt at flyde frit, når du begynder din faktiske asanas eller andre former for pranayama.

11. Du må ikke gå videre til Advanced Asanas

Hver yogastilling har et andet sæt af sundhedsmæssige fordele, men endnu vigtigere, de kræver også varierende grader af dygtighed. Må ikke komme foran dig selv og prøv avancerede positurer ligesom tittibhasana eller ildflue udgøre og mayurasana eller påfugl udgøre før du mestrer enklere dem. Folk tager år at lære og forbedre deres færdigheder, styrke og fleksibilitet i yoga før selv forsøger disse. Begyndere bør starte med en grundlæggende rutine med fundamentale rejser såsom udgøre bjerg, kriger 2 positur, udgøre kat / ko flow, udgøre træ, let positur, og lig. Du kan også prøve den nedadgående vender hund, som er en god indledende asana til omvendinger, samt den opadvendende hund, barns positur, side vinkel udgør, cobra udgøre, bro udgøre, og sidder halvt spinal twist.

12. Må Spis Lige før og efter yoga

Som med enhver øvelse, spise ret til at få mest ud af din yoga session. Spis et let måltid ikke tættere end en time og en halv før din yoga session, hvis du planlægger at træne i aften. Til morgen yoga, har en let snack til at bryde din hurtige fra aftenen før. En lille banan eller et stykke frugt kan spises omkring 45 minutter før en klasse / session. Mælk og et par mandler er en anden mulighed. Uanset hvad du gør, undgå tunge eller rige fødevarer før yoga. Hvis du kan få mere veganske eller vegetabilske tunge måltider, gøre det. Undgå stimulanser som koffein i timerne, der fører op til din yoga klasse. Men bo godt hydreret.

Efter yoga, drikke omkring en halv liter vand omkring en halv time efter du er færdig med din session. Coconut vand kommer stærkt anbefales, da det også indeholder elektrolytter og kan erstatte de tabte gennem sved. Vent mindst en time efter yoga før du spiser noget. Ideelt set har fuldkorn, frugt og grøntsager eller en salat. Spring stegt mad og krydderi.