Yoga Udstyr Guide for begyndere – væsentlige og eventuelle materialer til at købe

Home » Review » Yoga Basic » Yoga Udstyr Guide for begyndere – væsentlige og eventuelle materialer til at købe

Yoga Udstyr Guide for begyndere - væsentlige og eventuelle materialer til at købe
Når du først begynder at gøre yoga, er det svært at vide, hvad du virkelig har brug for at købe. Yoga industrielle kompleks fortsætter med at udvikle så meget tøj og udstyr, som du måske føler du har brug for at bruge hundredvis af dollars før nogensinde stepping mund i et studie.

Den gode nyhed er, du rent faktisk har brug for meget lidt for at komme i gang. Når det er sagt, hvis du starter et hjem praksis, eller du ville føle sig bedre om at købe yoga-specifikke beklædning og udstyr før din første klasse, her er hvad du behøver at vide.

vigtigt udstyr

Tøj 
Det burde være en selvfølge, at de fleste yoga studios vil have dig til at bære noget til klassen, men du behøver ikke snesevis af trykte yoga bukser eller designer gear for at blive accepteret af dine kammerater. Start med den komfortable, åndbar atletisk tøj, du allerede har på hånden, og købe mellemledere basics for noget du mangler.

  • Bukser eller shorts: Du kan ikke gå galt med et par par af ensfarvede yoga bukser i sort, mørkegrå, flåde eller brun. Du kan blande-og-matche disse strømpebukser med en bred vifte af toppe, og hvis du køber muligheder af høj kvalitet, kan de vare lang tid. Hvis stramme bukser ikke er dine ting, kigge efter jogger-stil bukser eller de populære harem-stil bukser, der har elastik omkring anklerne. Disse bukser er elastisk og tilbyde lidt ekstra plads, men på grund af anklen elastisk, vil de forblive på plads i hele din praksis. Shorts er et populært valg for fyre, og de er også passende for kvinder, især hvis du planlægger at prøve hot yoga. Bare husk på, kan du ønsker at bære figursyet spandex shorts eller løsere shorts med tilsluttede strømpebukser nedenunder fordi nogle rejser kræver, at du placere dine ben på en måde, der kan efterlade dig ubehageligt afdækket med løsere, løb-stil shorts.
  • Toppe : Det er vigtigt at bære toppe, som er ret figursyet så din skjorte ikke flyve over dit hoved under forward bøjninger. Vægematerialet er nyttigt, især hvis du har tendens til at svede en masse, eller hvis du har planer om at deltage i en hot yoga klasse. Fordi yoga værelser ofte opbevares køligt, kan du ønsker at bringe en lys dække op eller trøje med dig til klassen. Du kan bære det, indtil klassen starter, og hvis du holder det ved din måtten, kan du sætte det på, før den endelige Savasana.
  • Sport Bras : Hvis du er en kvinde, Sørg for at bære en sports-bh. Mens yoga har tendens til at være en lav-effekt aktivitet, kan en anstændig sports-bh hjælpe med at holde dine “piger” på plads som du skifter imellem rejser, gør din praksis mere komfortabel.
  • Hår Slips eller pandebånd : Uanset om du er mand eller kvinde, hvis du har langt hår, skal du sikre det på plads, inden du begynder klassen for at forhindre herreløse låse falder i øjnene og ansigt. En grundlæggende hår slips eller pandebånd bør gøre det trick.
  • Yoga Sokker : For at være klar, yoga sokker er ikke et krav for at deltage i en klasse. Faktisk er det at foretrække at gøre yoga barfodet. Når det er sagt, hvis du ikke kan fatte tanken om at tage dine strømper og sko ud foran fremmede, investere i et par yoga sokker med greb på bunden, så du kan holde dine fødder dækket samtidig opretholde god trækkraft. Standard sokker absolut ikke vil gøre, som du vil ende med glider og glider over hele måtten.

Disse dage, kan du købe yoga tøj stort set overalt, og det er ikke usædvanligt at se yoga bukser prissat til over $ 100. Må ikke føler du har brug for at lægge ud, at mange penge for et enkelt par bukser! Target, Amazon, og YogaOutlet tilbyde muligheder kvalitet for godt under $ 50. Køb et par par bukser og et par toppe, og du vil blive sat i månedsvis.

Som du forpligte dig til din praksis, kan du vælge at tilføje trendy print eller stilarter til din garderobe.

Yoga måtte

I fitnesscentre og yoga studios, er det almindeligt at bruge en yogamåtte, også kaldet en klæbrig måtten. Måtten med til at definere dit personlige rum, og endnu vigtigere, det skaber trækkraft til dine hænder og fødder, så du ikke glider, især da du får lidt svedig. Måtten giver også lidt af dæmpning på et hårdt gulv.

De fleste fitnesscentre giver måtter og studios har dem til leje, normalt for en dollar eller to pr klasse. Det er fint for din første par klasser, men ulempen til disse måtter er, at masser af mennesker bruger dem, og du kan ikke være sikker på, hvor ofte de bliver renset, så du kan overveje at købe din egen.

Premium yoga måtter kan være dyrt, ofte omkring $ 80 til $ 120, men det er muligt at finde en forret måtte til så lidt som $ 20 fra forhandlere som Target og Amazon. Bare husk, hvis du beslutter dig for at købe en billigere mat, vil du sandsynligvis finde dig selv erstatte det i korte orden, hvis du bruger det ofte. Hvis du virkelig klar til at forpligte sig til en yoga praksis, din måtten er et sted det er det værd at lægge ud nogle kontanter.

Beslut hvilke måtten funktioner er vigtige for dig-for eksempel, længde, tykkelse, materiale, holdbarhed, komfort, trækkraft, eller hvordan man kan holde den ren-derefter købe en måtte med gode anmeldelser baseret på dine behov. Manduka og Lululemon er kendt for kvaliteten af ​​deres Pro Mat og den reversible Mat henholdsvis men andre mærker, herunder Jade og gul Willow, tilbyder også høj kvalitet, holdbare måtter med god trækkraft og støtte.

ekstraudstyr

Yoga rekvisitter er en velsignelse for en spirende yoga praksis. Rekvisitter tillade studerende at opretholde den sundeste tilpasning på en række stillinger som kroppen bøjer, snoninger, og åbner op. De hjælper også dig med at få mest muligt ud af hver udgør samtidig undgå skade.

Du bør gøre dig bekendt med de rekvisitter, der er beskrevet nedenfor, men du behøver ikke at købe din egen (medmindre du starter et hjem praksis), fordi de er næsten altid leveres af studier og fitnesscentre.

Mat Tasker eller Slynger

Hvis du ejer din egen yogamåtte, og du kommer til at slæbe den frem og tilbage til studiet på en regelmæssig basis, er der en legitim sag skal foretages for at købe en måtte taske eller slynge. Dette tilbehør gør præcis hvad de antyder-de gør det nemt for dig at slynge din rullede måtten over skulderen uden det komme rulles ud.

Slynger normalt bruger velcro stropper til at binde din mat i sin rullet konfiguration med en forbindende rem du kan smide over skulderen. Slynger tider tilbyde ekstra lommer til opbevaring, men ikke altid. Tasker, på den anden side, typisk kommer i en af ​​to stilarter. En version bruger velcro stropper til at holde din rullet mat sikret mod en større sportstaske. Den anden version er hovedsagelig en snap eller lynlås-lukning taske specielt designet til at holde din rullet måtten. Begge stilarter giver ekstra lagerplads til tøj, punge, mobiltelefoner og lignende.

Stilen og mærke du vælger virkelig kommer ned til personlige præferencer og budget, som slynger kan koste så lidt som $ 10, og tunge poser kan koste langt over $ 100. For sort, tjek YogaOutlet, hvor du kan finde en bred vifte af mærker til rimelige priser.

Tæpper
Yoga studios har normalt stakke af tæpper til rådighed for de studerende at bruge under klasse. Snup en eller to tæpper i begyndelsen af klassen.

Foldet tæpper kan bruges til at løfte hofterne under siddende stillinger, eller at tilbyde støtte under liggende udgør. For eksempel, når du sidder med korslagte ben, kan du placere et tæppe under din sidde knogler til at ophøje hofter over knæene. Tæpper komme i handy for alle mulige ting i løbet af klassen, og hvis det er køligt, kan du bruge dem til at dække op under den afsluttende afspænding.

For et hjem praksis, er der virkelig ingen grund til at købe nye tæpper. Du skal blot bruge det, du allerede har på hånden omkring huset. Men hvis du ikke ejer nogen ekstra tæpper, YogaOutlet giver dem for så lidt som $ 13.

Blokke
Ligesom tæpper, der yoga blokke bruges til at gøre dig mere komfortabel og forbedre din tilpasning. Blokke er især nyttige til stående rejser, hvor dine hænder formodes at være på gulvet.

Placering af en blok under hånden har den virkning, “hæve gulvet” for at opfylde din hånd i stedet for at tvinge hånd til at komme ned på gulvet og samtidig effektivt at kompromittere en anden del af stillingen. Dette kan ses i halvmåne udgør. Mange mennesker har ikke den forstrækning fleksibilitet eller kerne styrke til at holde stillingen med rette form.

Ved at placere en blok under hånden, der er at nå ned mod gulvet, er det lettere at holde brystet åben og torso stærke. Uden blokken, kan brystet være tilbøjelig til at vende mod gulvet, kan det understøttende knæet være tilbøjelig til at bøje, og torsoen kan være tilbøjelig til at “kollapse”. Den enkle brug af blokken bidrager til at opretholde korrekt justering.

Yoga blokke er lavet af skum, træ eller kork. De kan vendes til at stå på tre forskellige højder, hvilket gør dem meget fleksible. Hvis du planlægger at gøre en masse yoga derhjemme, det er værd at få et sæt af blokke (nyttigt til rejser, hvor begge hænder er ved at nå mod jorden). Hvis du kommer til at deltage i undervisningen, vil blokke blive leveret til dig.

Den gode nyhed er, næsten enhver blok er tilstrækkelig, så dette er et område, du ikke behøver at bekymre sig for meget om skrimping på. Men lidt bredere blokke-de, der er mindst fire-inches bred give bedre stabilitet. YogaOutlet og Amazon tilbyder flere størrelser og stilarter for under $ 10 hver. Hvis du er villig til at betale lidt mere, Yoga Hustle tilbyder nogle sjove muligheder for $ 24 en pop.

Remme
Yoga stropper, også kaldet bælter, er især nyttige til rejser, hvor du har brug for at holde på dine fødder, men kan ikke nå dem. Remmen grundlæggende fungerer som en arm extender. For eksempel, i pascimottanasana, hvis du ikke kan nå dine fødder med hænderne i siddende frem fold, kan du vikle remmen rundt i bunden af dine fødder og holde på remmen til at opretholde en flad bagside i stedet for at slumping fremad.

Straps er også fantastisk til rejser, hvor du binder dine hænder bag ryggen (marichyasana, for eksempel). Hvis dine skuldre ikke tillader tilstrækkelig fleksibilitet til binde, kan du bruge en rem til “forbinde” begge hænder uden overskydende stamme. Og med remmen hjælp, kan du flytte dine hænder mod hinanden over tid til at gøre fremskridt i retning af fuld binder.

Du har sikkert noget omkring dit hus, der ville arbejde som en rem (som et bælte eller endda et håndklæde) og yoga studios levere dem til brug under klasse. Når det er sagt, hvis du virkelig ønsker at købe en officiel udgave, er det svært at slå prisen på YogaOutlet, hvor du kan finde stropper til under $ 10.

Styrker
ryghynder har mange anvendelsesmuligheder for yoga studerende. Du kan bruge dem i stedet for en stak af tæpper til at gøre siddende og fremad bøjning udgør mere komfortabel. Du kan placere dem under knæene eller ryggen når tilbagelænet for støtte og passiv udspænding. De er især praktisk i genoprettende og prænatal yoga klasser. Hvis du tager denne type af klasse, vil de ryghynder blive fremlagt. Hvis du ønsker at gøre genoprettende yoga derhjemme, kan det være værd at investere i din egen styrke.

Den er to grundlæggende afstive figurer: runde og flade (mere af en rektangulær form). Flade ryghynder tendens til at være mere ergonomisk; dog kan runde ryghynder være nyttig, når du vil have mere støtte eller en dybere stræk. Det kommer ned til personlige præferencer.

Hvis du har mulighed for at bruge begge stilarter i klassen, før du beslutter, hvilken en der passer bedst til dit hjem praksis. Amazon er det bedste sted at shoppe for lutter sort og pris, men hvis du ønsker en smuk styrke, tjek Hugger Mugger, Inner Space, eller Chattra. Priserne er på linje med markedet ($ 40 til $ 80), og design er lyse og smukke.

Hjul
Yoga hjul er en forholdsvis ny prop begynder at få fodfæste i yoga studio. Disse hjul er rundt regnet 12 inches i diameter og er ca. fire inches lang. Når den er indstillet oprejst, kan du læne dig tilbage på hjulet eller placere en fod eller hånd på toppen af hjulet for at uddybe din strækninger og øge fleksibiliteten, langsomt rullende hjulet længere som du slappe af i hver strækning. Hjul kan også bruges i mere avancerede metoder som en måde at udfordre stabilitet eller for at tilbyde støtte i udfordrende positurer.

Selvom det er usandsynligt, at du skal bruge en yoga hjul som en nybegynder, kan du overveje et køb ned på linjen. De fleste hjul varierer i pris fra $ 40 til $ 60. Yoga Design Lab, for eksempel tilbyder en for $ 48.