Yoga Vs. Pilates – Ce este alegerea ta?

Home » Review » Fitness » Yoga Vs. Pilates – Ce este alegerea ta?

Yoga Vs.  Pilates - Ce este alegerea ta?

Lumea va ga-ga despre yoga, și pe bună dreptate. Dar cei care sunt în Pilates, probabil, nu-mi pasă. Ei bine, yoga și Pilates sunt, cel mai adesea, aruncate în aceeași categorie. Și, cu toate că acestea sunt practici similare, ele au unele diferente evidente pe care oamenii nu reușesc să recunoască. Deci, aici merge – o luptă cap-stretching vs putere!

Yoga Vs. Pilates – Ce este potrivit pentru tine?

Diferență # 1 – Originea practicii

Yoga este o practică veche indian care își are originea în urmă cu mai mult de 5000 de ani. Cu o evoluție constantă, prin secole și culturi, yoga a ramificat în Bikram, Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, etc. Acestea urmează aceleași principii, dar au incorporat variante pentru a se potrivi nevoilor diferite.

Pilates, pe de altă parte, este o practică mult mai tineri. A început la mijlocul secolului al 20-lea și a fost fondat de Joseph Pilates. El a creat această formă de exercițiu pentru reabilitare și consolidare.

O mică bucată de Pilates trivia: Este dansatorii care, de fapt, a făcut această practică faimos în întreaga lume. Ei au modificat practica de a le face puternic pentru formarea lor.

Diferența # 2 – Distincția a minții, trup și spirit

În timp ce atât de yoga și Pilates cred că trupul și mintea sunt conectate, yoga adaugă elementul spiritului practicii prea. Când practici yoga, ai tendinta de a explora spiritualitatea prin meditație.

Diferență # 3 – Ce să aștepte de la clasa

Fie că este o clasă de yoga sau o clasă de Pilates, fiecare este diferit. Deci, nu poți indica cu exactitate detalii minut. Cu toate acestea, acest lucru este un spectru larg de ceea ce se poate aștepta într-o clasă de yoga Vs. o clasă de Pilates.

cursuri de yoga au o rutina flexibila. Puteți combina variații de secvență și poziții de lucru pentru a face mii de combinații diferite. De asemenea, depinde de ceea ce stil de yoga alege, sau pe care profesorul te duci la. Stilul Ashtanga și Bikram yoga sunt două forme de yoga, care au o secvență de set. Cu fiecare altă formă, există variații umpteen posibile. De asemenea, unele clase de yoga implică meditația ca o parte din rutina. Acest lucru insuflă se concentreze și dedicare la începutul clasei și vă permite să se înmoaie și să se bucure de beneficiile exercițiilor după clasa.

Clasele Pilates, cu toate acestea, sunt mult mai structurate. Deci, veți ști ce să se aștepte atunci când intri într-o clasă.

Diferență # 4 – antrenament real

Ambele practici vă vor ajuta să câștige puterea și flexibilitatea.

Într-o clasă de yoga tipic, fiecare mușchi din corpul tau devine un antrenament egal. Fiecare pose este urmată de o postura contra pentru a asigura o creație de echilibru în corpul dumneavoastră. puterea de bază este o parte esențială a yoga. Dar, este doar o piesa a puzzle-ului, și nu întreaga focalizarea.

Un antrenament Pilates vă oferă un antrenament totală a corpului. Aceasta se concentrează în principal pe alinierea coloanei vertebrale și consolidarea miezului. Mișcările sunt regimented. Unele clase folosesc mașini pentru a vă ajuta să câștige puterea. Ceilalți implică lucrul pe saltea și de a folosi numai rezistența organismului de a construi puterea de bază.

Diferență # 5 – caloriile pe care le arde și greutatea pe care pierde

Yoga sau Pilates pentru pierderea in greutate – ceea ce este mai bine? Un 50 de minute hatha yoga clasa vă va permite să ardă până la 145 de calorii. Dacă optați pentru o sesiune de putere yoga, ai putea pierde până la 250 de calorii.

Un 50 de minute Pilates antrenament normale vă ajută să vă arde aproximativ 175 de calorii. Într-o practică intensă și avansat, puteți arde până la 375 de calorii.

Diferența # 6 – Utilizarea de respirație

Ambele tehnici de yoga și Pilates utilizarea de respirație și concentrare. Yoga, deși, folosește respirație la un nivel mai intens.

Când practici Ashtanga sau Vinyasa forme de yoga, utilizați respirația Ujjayi, în cazul în care vă crește durata de inhalarea si expirand ca te duci mai adanc in practica. Sunteți, de asemenea, necesare pentru a se potrivi respirația la mișcarea și posturile. Yoga include, de asemenea, Pranayama, care este o secțiune dedicată de respirație.

În practica Pilates, respiri pe nas, și respirația pe gură.

Deci, care ar trebui să o alege?

În cazul în care obiectivul dvs. este de a pierde în greutate și de a consolida coloanei vertebrale, apoi, desigur, este posibil să fi făcut deja mintea pentru a merge pentru Pilates.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru o practică pe tot parcursul care vă ajută, de asemenea, să vă conectați la un nivel spiritual, yoga este alegeți.

Acest lucru a fost vorba de y OGA vs pilates. Dacă sunteți confuz, ați putea dori să încercați ambele, și a vedea care te bucura mai bine. În câteva ore, va tinde , de asemenea , pentru a observa care practica corpul tau raspunde la mai bine.