Miten tehdä Bhujapidasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Home » Review » Yoga Basic » Miten tehdä Bhujapidasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Miten tehdä Bhujapidasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Sanskrit: भुजपीडासन; Bhuja – Arm / hartia, Pida – Paine, Asana – Pose; Lausutaan – Bhuja-PEE-Dah-sa-Nah

Pientareella Painamalla Pose tiedetään olevan yksinkertainen, mutta se on vain käytännössä, että tottuu painetta se kohdistaa olkapäillä. Kärsivällisyyttä ja sitkeyttä antaa sinulle kestävyyttä, voimaa, tasapainoa, ja tahdonvoimaa hallita tätä asana.

Mitä sinun tulisi tietää ennen teet halasana

On parasta joogaa aikaisin aamulla. Mikäli et voi herätä aikaisin, tai on koko paljon asiaa hoidettavana kun olet, voit harjoitella tätä asana illalla. Varmista vain mahan ja suoliston ovat tyhjiä. Se on hyvä ajatus jättää aukon vähintään neljästä kuuteen tuntiin välillä aterian ja käytäntö.

Taso: Intermediate / Advanced
Tyyli: Astangajooga
Kesto: 1-3 minuuttia
Kertaus: Ei mitään
Venyttää: Vatsa, reidet, käsivarsissa, hartioissa
Vahvistaa: Arms, Ranteet

Miten tehdä Bhujapidasana

 1. Aloittaa tämän asana by kyykyssä. Aseta jalat etäisyydellä, joka on hieman pienempi kuin etäisyys hartiat. Pidä polvet leveä.
 2. Kulma vartalo siten, että se joutuu eteenpäin, ja aseta se sisemmän reidet. Kuten voit laskea vartalo, lantio on nostettava siten, että ne tulevat mukaisesti lattiaan.
 3. Aseta ylempi vasen olkapää niin lähelle takaisin alueelle vasemman reiden, hieman yli polvet. Kun olet tehnyt tämän, laita vasen käsi maahan vieressä ulompi osa vasen jalka. Tee sama oikealla puolella.
 4. Tämä tekee yläselän pyöristää ylöspäin.
 5. Nyt molemmat kämmenet tukevasti paina maahan, nosta kehon, asettamalla sen paino kädet. Nosto tapahtuu, koska muutos painopisteen.
 6. Paina ulompi osa käsivarsien yhdessä sisä reidet kun laitat oikea nilkka yli vasen nilkka. Katse eteenpäin. Pidä aiheuttaa. Sitten taivuta kyynärpäät ja vapauta aiheuttaa kun hengität ulos.

Varotoimet ja vasta

Nämä ovat muutamia kohtia varoituksen sinun täytyy pitää mielessä ennen kuin teet tämän asana.

 1. Sinun täytyy välttää tämän asana jos sinulla on vammoja ranteeseen, kyynärpää, alaselän tai olkapään.
 2. Vältä tämä asana vaikka sinulla on korkea verenpaine tai kohdunkaulan selkärankareuman.

Aloittelijan Vihje

Kuin aloittelija, se voi olla vaikea päästä tämä aiheuttaa. Jos yrität asana mutta vaikea pysyä tasapainossa, käytä estää tai vahvistaa tukemaan istuu luita.

Advanced Pose vaihtelu

Kuin käytäntö ja etukäteen tämä aiheuttaa, voit yrittää koko ilmaus aiheuttaa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on laiha eteenpäin niin, että leuka liikkuu kohti maata. Aina muistaa, sinun ei pitäisi koskaan syöksyi etenemistä. Tiedät, kun olet valmis, ja sitten, etenemisen tulee vaivatonta.

Edut olkapäät Painamalla Pose

Nämä ovat hämmästyttäviä etuja Bhujapidasana.

 • Tämä asana auttaa parantamaan tasapainoa ja keskittymistä.
 • Se tekee ranteisiin, hartiat, kädet ja ylävartalo vahva.
 • Vatsa saa hyvän venyttää, ja siksi, ruoansulatus on parantunut.
 • Tämä asana ravitsee kilpirauhanen. Näin ollen, sykkeen ohjataan, hermosto on tasapainoinen, ja aineenvaihdunta säädellään.
 • Verenkierto paranee.
 • Tämä asana auttaa lievittämään stressiä ja päänsärkyä.

Tieteen takana Bhujapidasana

Tämä asana on käsivarsi tasapaino, ja näin ollen se vaatii fyysistä ja henkistä kestävyyttä. Kun työtä kohti asanaa kuten tämä, se on helppo tuntea nurkkaan ja menetetty. Mutta jos painottamaan tekniikka ja strategia ja huolellisesti valmistautua tämä aiheuttaa, löydät energiaa liikkua hitaasti ja ylittää raja olet asettanut itsellesi. Mutta se on tehtävä yhteen hengenvetoon kerrallaan.

Joka kerta kun tunnet et voi työntää pidemmälle, kysy itseltäsi, jos ollaan pysäytetään henkisesti tai fyysisesti. Jos sinusta tuntuu, että elimistö voi työntää, mutta mieli on estää sinua, vakuuttaa itse jäädä yhden hengenvetoon. Mutta jos löydät fyysisten pakotteiden, perääntymään välittömästi, ja keskittyä valmistelevia aiheuttaa.

valmistelevia Poses

Bakasana
Baddha Konasana
Malasaña
Garudasana

Seuraa – Up Poses

Adho Mukha Svanasana
Uttanasana
Urdhva Mukha Svanasana

Nyt tiedät miten Bhujapidasana, mitä sinä odotat? Olkoon sitoutuminen olkapään lehdistötiedote oman loukkuun tunteita ja estoja ja vapauttaa sinut.